Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 15:31 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:Dziękuję bardzo. :ok: :ok:
A Czupurek ostatnio zjada coraz wiecej. Dzisiaj na Śniadanie było mięsko gotowane w rosole z ryżem. Czupurek zjadł swoja porcje i grzecznie siedział przy pustej misce. Ivo moja rezydentka nie zjadła wszystkiego, więc Czupurek podszedł do jej miski i wylizał do końca.Robi sie naprawdę coraz cięższy. No i nareszcie futerko zaczyna wolniutko odrastać. Tylko ogon jeszcze taki wiechowaty :cry:

Coś się ma za dobrze panicz :wink: do stodoły myszy chytać :ryk:
Gosiara

Post » Czw maja 13, 2010 15:47 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Gosiara pisze:
IKA 6 pisze:Dziękuję bardzo. :ok: :ok:
A Czupurek ostatnio zjada coraz wiecej. Dzisiaj na Śniadanie było mięsko gotowane w rosole z ryżem. Czupurek zjadł swoja porcje i grzecznie siedział przy pustej misce. Ivo moja rezydentka nie zjadła wszystkiego, więc Czupurek podszedł do jej miski i wylizał do końca.Robi sie naprawdę coraz cięższy. No i nareszcie futerko zaczyna wolniutko odrastać. Tylko ogon jeszcze taki wiechowaty :cry:

Coś się ma za dobrze panicz :wink: do stodoły myszy chytać :ryk:

do kozy :mrgreen:
krynia08

Post » Czw maja 13, 2010 18:11 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Bardzo pilna sprawa viewtopic.php?f=1&t=111250

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Pt maja 14, 2010 7:01 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Slachcica do stodoły 8O 8O 8O ??? Szalone kobitki.. Takie kocurro z takimi manierami ?? Heh..

Przygarnąć niestety nie mogę ale chętnie pójdę na układ 1:1 Czupurek za męża(tylko nie wiem co na to mąż..) ;)
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Pt maja 14, 2010 7:04 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Ani myszy łapac ani do kozy. On sie nadaje tylko na pokoje. :mrgreen:
Alitka Czupurek nie nadaje się do wykonywania drobnych robót w mieszkaniu :cry: Chyba jednak powinnaś zostać przy mezu :oops:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt maja 14, 2010 7:38 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Coś w tym jest - moje kocisko juz się dziwnie na mnie patrzy jak mu mówię coby wyrzuciło śmieci (skoro już i tak w nich nosem siedzi), a mąż uzdolniony, nawet kran (i kontakty) umie naprawić :ryk:

Będziem podziwiać słodkości na odległość :D
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Pt maja 14, 2010 8:14 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:Ani myszy łapac ani do kozy. On sie nadaje tylko na pokoje. :mrgreen:
Alitka Czupurek nie nadaje się do wykonywania drobnych robót w mieszkaniu :cry: Chyba jednak powinnaś zostać przy mezu :oops:

no to jedyne wyjście Czupurek na Prezydenta :ryk: stada oczywiście :mrgreen:
krynia08

Post » Pt maja 14, 2010 8:15 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Z drugiej strony - to byłby dopiero pozew rozwodowy ..." bo kot lepiej mruczy.. (niż TŻ, oczywiście) " :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Pt maja 14, 2010 19:48 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:Ani myszy łapac ani do kozy. On sie nadaje tylko na pokoje. :mrgreen:

no i chyba odjajczony :oops:

a moim nie muszę mówić ,żeby śmieci wywaliły..tylko niech będzie półka nie domknięta i wio....wszystkie skarby ze śmietnika - wywalone :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 14, 2010 19:53 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmina pisze:Z drugiej strony - to byłby dopiero pozew rozwodowy ..." bo kot lepiej mruczy.. (niż TŻ, oczywiście) " :mrgreen: :mrgreen:

z dopiskiem "i nieźle grzeje...zawsze..."
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob maja 15, 2010 7:13 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

:kotek:
krynia08

Post » Sob maja 15, 2010 7:29 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Dziewczyny a może by tak poprosić TŻ aby nauczyli się mruczeć jak nasze koty. Ale byłoby fajnie, piękne z pożytecznym :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob maja 15, 2010 7:41 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

eeee...któremu facetowi do kota?????Kot to doskonałość a faceci???? ech szkoda słów..... :?
Serniczek

Post » Sob maja 15, 2010 19:44 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Z jakiegoś powodu Czupurek ściąga same feministki :piwa:
Jasmina

Post » Sob maja 15, 2010 19:51 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Serniczek pisze:eeee...któremu facetowi do kota?????Kot to doskonałość a faceci???? ech szkoda słów..... :?

a ja widze wspólną ceche :mrgreen: oboje potrzebują obsługi i myślą o nas jako prywatnym personelu :ryk: :ryk:
krynia08

[poprzednia][następna]