Bazarek jest ekspresowy, ponieważ odpadl mi transport samochodowy i nie mgoe zabrac rzeczy ze soba do wroclawia i spokojnie ich wystawic. dlatego chcialabym sprzedac jak najwiecej do czasu mojego wyjazdu z domu, czyli do poniedzialku. w poniedzialek z samego rana bede leciala na poczte, wiec do tego czasu mozna kupowac i wysylac mi dane do wysylki. osobom z wroclawia, ktore chcialyby odebrac cos osobiscie, zabiore rzeczy ze soba.
serdecznie zapraszam do pomocy.
wszystkie ubrania oprocz szortow (ktore sa nowe) byly noszone przeze mnie, dopoki nie wyroslam. sa w nienagannym stanie, wymagaja tylko odswiezenia i uprasowania, bo dlugo lezaly w szafie, a z powodow przytoczonych wyzej nie mialam juz czasu tego zrobic, bo chcialam jak najszybciej wystawic bazarek.
1. Megana 15 zł
2. katgral 15 zł
3. PearlRain: 15 zł
4. Wełna 10 zł
5. musia 12 zł
6. musia 17 zł
7. dorot 15 zł
8. sweter firmy SOLAR z polgolfikiem. kolor ciemnoszary, na piersi mala kieszonka. rozmiar L, ale moim zdaniem to jakies M. 100% owcza welna. długość 52 cm, rekaw od pachy 44 cm, obwod pod pachami 86 cm bez rozciagania.
cena: 12 zł
9. katgral 5 zł
10. czarna spodnica firmy KAPAHL. niestety na zdjeciu niewiele widac, to prosta spodnica do kostek, z przodu ma kieszen kangurke, z tylu zapinana na zamek, u dolu ma jednym boku ma rozporek rowniez zapinany na zamek, wiec jego dlugosc mozna sobie regulowac. wykonana z gladkiego bardzo przyjemnego w dotyku materialu (poliamid, poliester). rozmiar 40 ale moim zdaniem mniejsza, w pasie ma 76 cm, w biodrach ok 96 cm, dlugosc 97 cm.

cena: 10 zł (bo nic nie widac na zdjeciu

11. dorot 12 zł
koszty przesylki pokrywa kupujacy (ok 5-10 zł, w zaleznosci od wagi). zapraszam!!!!

zapomnialam dodac, ze ceny sa KUP TERAZ