A Rudzik własnie zjadł kolejna saszetke RC urinary , juz sie kończą te od Betaki , one sa takie drogie a brac znów na kreske u weta a tez Ozzi zaczoł je jeść a przy jego 4 wyszyciu musi , choc jak juz nie daje rady to je tego mleczego conwa który tez jest drogi
W sobote Rudzik musi być na kontroli i zastrzsyku u weta a ja nie mam jak go tam zawieźć , wszystkie kolerzanki które mnie woziły to albo sa w pracy albo ich nie ma a na taxi mnie nie stac , to by było 6 saszetek
Jakie sąsiadki P Maria to mi tymczasuje psy ( a ja daje karme , weta ) a jak bym miała takie sasiadki to bym tu nie musiała prosić Dobrze że u weta moge jego karme brac na kreske bo tak to nie wiem co by było
Wspaniale wieści I jak super, ze przyszły domek zalogował się na forum Limited-edition witamy
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."