Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 17:27 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MartynaP pisze:
terenia1 pisze:Tworzę listę chętnych deklarujących się wiadomo do czego :D Dziekuję wszystkim :D
1. Iwetka
2. Filomen
3. terenia1 sama się zapisuję :)
4. MIKUŚ
5. balbina 38
6. Madziula
7. Nowa 82
8. Dorota Wojciechowska

moge tez??? :roll:

......I ja ? ...... :oops:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 13, 2010 17:34 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Zy mnie dużego pożytku ni ma bo daleko i czasu mało. Ale jak by trza za tzw ,,słupa" czyli sztukę to mię tyż można wykorzystać :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw maja 13, 2010 17:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

bubor pisze:
MartynaP pisze:
terenia1 pisze:Tworzę listę chętnych deklarujących się wiadomo do czego :D Dziekuję wszystkim :D
1. Iwetka
2. Filomen
4. MIKUŚ
5. balbina 38
6. Madziula
7. Nowa 82
8. Dorota Wojciechowska

moge tez??? :roll:

......I ja ? ...... :oops:

No wiesz, ja sobie w ogóle nie wyobrażam, ze mogłoby Ciebie zabraknąć 8)
a gdzie Mamuśka Marta sie podziała? dla niej też sie miejsce grzeje :wink:

majencja pisze:Zy mnie dużego pożytku ni ma bo daleko i czasu mało. Ale jak by trza za tzw ,,słupa" czyli sztukę to mię tyż można wykorzystać :mrgreen:

Majka , ja i Bubor też blisko nie mieszkamy a nawet śmiem twierdzic , ze dalej niz Ty :mrgreen:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw maja 13, 2010 18:03 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

super :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw maja 13, 2010 19:17 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

No oczywiście bez Pawła nie da rady zapisany :ryk:
No to super :lol: dopisuję następne osoby :D
1. Iwetka
2. Filomen
4. MIKUŚ
5. balbina 38
6. Madziula
7. Nowa 82
8. Dorota Wojciechowska
9. kropeczka 13 czyli Wiesiu
10. Jadzia
11.Alienor
12.Bona 44
13.gosiako
14.MartynaP
15. bubor
Iweta pisze:
a gdzie Mamuśka Marta sie podziała? dla niej też sie miejsce grzeje :wink:

majencja pisze:Zy mnie dużego pożytku ni ma bo daleko i czasu mało. Ale jak by trza za tzw ,,słupa" czyli sztukę to mię tyż można wykorzystać :mrgreen:

Majka , ja i Bubor też blisko nie mieszkamy a nawet śmiem twierdzic , ze dalej niz Ty :mrgreen:[/quote="Iweta]
Marta chyba zastrajkowała :ryk:
no wykorzystywać byś my Cię nie chciały majencjo :ryk: ale my tak mamy każdego wykorzystamy do cna :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw maja 13, 2010 19:26 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 13, 2010 19:23 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Widzę, że już macie komplet, bo się zastanawiałam, czy się zgłaszać :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw maja 13, 2010 19:28 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Nioo prawie komplecik, ale od przybytku głowa nie boli :ryk:
Zrobiłam ogłoszenia na www.e-zwierzak.pl
Tera spadam prasować bo mi chłop suszy głowę, że nie ma koszul :evil:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 13, 2010 19:55 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Czyli się spóźniłam trudno,ale mniejsza z tym :roll:

-Ewa. Pani z Tych lub Tychów (niech kazdy sobie wybierze jak woli) zdecydowała się na adopcję Marka .Domek bardzo fajny więc kociak pojedzie .Proszę skontaktuj się ze mną kiedy transport byłby możliwy.

-Cytryn na 90% jedzie do stałego domu w sobotę ,bardzo daleko bo kilka ulic od kociarni :wink:

-Rozmawiam z dziewczyną na temat adopcji Tosi dom pewny na 50% ,ale mam pewne ale.... więc narazie nic pewnego.

-Nowa83 Abi fotki mam i ogłoszenia już są zrobione.
-Mara dziękuję za fotki Duni .Dom tymczasowy Duni vel Cetki mówi że to przesłodka i bardzo przytulasta. Teresa ile ona ma lat?czy były jakieś adnotacje w schronisku?
-Wiesiu jak Żubr bedzie gotowy do adopcji wrzuć mi na pw krótki opis jego charakteru i jakiego domu dla niego szukamy?Fotki ściągnę sobie z wątku

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 13, 2010 20:14 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Czyli się spóźniłam trudno,ale mniejsza z tym :roll:

Marta, no cos Ty, przeciez musisz być członkiem stowarzyszenia bo jakby to wyglądało :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw maja 13, 2010 20:28 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Można Wam będzie pozakłócać w dniu jutrzejszym ? 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 13, 2010 20:30 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

to mamy komplet, ksiegowej poszukuje na gwalt, mamy pewne kandydatury 8)
to co dalej? bo ja szybka babka jestem
kiedy sie stowarzyszamy? moze mamy wysłac jakieś dane z dowodow czy cóś?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw maja 13, 2010 20:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Axa76 pisze:Widzę, że już macie komplet, bo się zastanawiałam, czy się zgłaszać :P

Witej Axa bardzo proszę jeśli masz ochotę ZGŁOŚ SIĘ :ok: :ok: :ok:
Liczba 15 -tu założycieli jest MINIMALNA, gdyby ktoś zmienił zdanie przed rejestracją na "nie" albo wycofał się po zarejestrowaniu , to byłby duży kłopot dla stowarzyszenia , bo po zarejestrowaniu liczba członków też nie może spaść poniżej 15-tu osób - po prostu trzeba by od nowa przyjmować dodatkową osobę . Szkoda na to czasu, to są formalności które warto sprowadzić do minimum. Im więcej osób będzie miało ochotę wystąpić jako założyciele stowarzyszenia co nie wiąże się z żadnymi kosztami - tym bezpieczniejsza będzie jego sytuacja w związku z wymogami dot. minimalnej liczby członków . Dlatego - jeśli ktoś ma naprawdę ochotę przyłączyć się - to proponuję zadeklarowanie się na listę monitorowaną przez Terenię z decyzję na "tak" i nie sugerowanie się liczbą już zgłoszonych chętnych osób .Przyznam , że nie przypuszczałam że będzie taki pozytywny odzew , dlatego podałam tylko minimum które przewiduje ustawa " prawo o stowarzyszeniach " czyli tych 15 osób . Bardzo proszę więc o przemyślenie : jeśli jakiemukolwiek z uczestników tego forum zależy tym, aby ułatwić prowadzenie dalej tej naprawdę wyjątkowej inicjatywy jaką jest obecnie istniejąca " kocia chatka" i dać jej szansę na ułatwienie pozyskiwania środków na pomoc dla kotków w przyszłości - może po prostu stać się jednym z jej formalnych założycieli . Pozdrawiam- Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw maja 13, 2010 20:40 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

A jak co zawalymy to wszyscy bedziemy razem przebywać w tem samym odosobnieniu :mrgreen: Bo najważniejsze to dobre towarzycho :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw maja 13, 2010 20:59 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Iweta pisze:
mar_tika pisze:Czyli się spóźniłam trudno,ale mniejsza z tym :roll:

Marta, no cos Ty, przeciez musisz być członkiem stowarzyszenia bo jakby to wyglądało :wink:

Jest mi wsio ryba ,mozecie mnie dopisać do tej listy .Jak rejestrowaliśmy z Wiesiem i Jadzią obecne stowarzyszenie też musieliśmy mieć jakąś wymaganą ilośc członków,ale to tylko papierologia,a później jak zawsze szara rzeczywistość.Czyli bedziemy robić to co do tej pory tylko trochę wiecej papierków bedzie :wink:

Paweł zapraszamy ,Basia dziś wspominała że nas jutro nawiedzisz :wink: Gifty z bazarku sa na kociarni.

Na kociarnię z Baską dowiozłam 20 puszek kitiketu,20 puszek karmy z rossmana,24 puszki holenderskiej mielonki i żwir ,Narazie zapas jest na jakiś czas jak czegoś braknie prosze o tel lub pw.

Teresa wiadomo coś na temat tego kocigo szkieleta ze schroniska co siedzi w boksie?
Zmieniłam mu karmę na specjalistyczną .Na boksie wisi kartka ,a karma dla niego jest w liczniku.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 13, 2010 21:08 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Filomen pisze:to mamy komplet, ksiegowej poszukuje na gwalt, mamy pewne kandydatury 8)
to co dalej? bo ja szybka babka jestem
kiedy sie stowarzyszamy? moze mamy wysłac jakieś dane z dowodow czy cóś?

Filomenie :ryk: - zawiadamiam uprzejmie, że z tego co mi wiadomo to działalność statutowa "kociej chatki " raczej nie obejmie gwałtów księgowych- proponuję więc z ostrożności, żebyś im nie obiecywała jakichś wyjątkowych DODATKOWYCH atrakcji w zamian za miesięczne cit-y ani też bilanse :evil: W każdym razie statuty , na których się zamierzam wzorować pisząc WASZ statut nic o świadczeniu usług w zamian za seks nie wspominają ( no, chyba że znajdę w necie statut "samoobrony" ) :ryk:
Jednym słowem: księgową (ego) pilnie potrzeba ZA DARMO choćby nawet miał sobie odliczyć tę usługę jako darowiznę - to chyba wszystko jedno ??? bo chodzi o to żeby " chatka" nic nie płaciła i żeby było legalnie t.j. zgodnie z prawem i nikt się nie czepiał.
Natomiast w sprawie przygotowania papierków do KRS od jutra się biorę do roboty. Na początek przedstawię Wszystkim Zainteresowanym na forum -co po kolei trzeba będzie uzgodnić . Myślę , że większość z założycieli robi to po raz pierwszy dlatego wskazane jest aby każdy etap przygotowań spokojnie przedstawić t.j. treść uchwał założycielskich - bo każdy z założycieli powinien wiedzieć na czym polega cała sprawa . Potem STATUT to jest wyzwanie, ale też trzeba zrobić ( ja) zapoznać się (WY) a potem musimy raz się spotkać w realu i to wszystko uchwalić oraz się podpisać osobiście. Jest trochę formalności z którymi wiążą się różne rygory, dlatego serdecznie odradzam załatwianie wszystkiego "na gwałt" - niestety - sprawy nie da się załatwić w opcji : "dzień dobry - chcieliśmy się zarejestrować ". pozdrawiam Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]