Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:tillibulek pisze:Dzikuska, nie zmuszaj nas, zebysmy zaczely Ci tlumaczyc
Bo możemy w tracie zapomnieć o co biega
Marzenia11 pisze:OKI pisze:Marzenia11 pisze:sweterek, czapkę (głęboko na uszy), pamiętaj o rękawiczkach i grubych skarpetach na łapy co by się nie wyziębily i. te. pe.
I szaliczek
... no i zimnego mieska jeść nie może, a i warto rozwazyć ciepłe mleczko... z miodem![]()
![]()
kalair pisze:Oki!![]()
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:Dzikuska, nie zmuszaj nas, zebysmy zaczely Ci tlumaczyc
Bo możemy w tracie zapomnieć o co biega
To by mnie ani trochę nie zdziwiło...
kocurzyca41 pisze:... no i zimnego mieska jeść nie może, a i warto rozwazyć ciepłe mleczko... z miodem![]()
![]()
Cześć kobietki.Jak sprawy tak się mają,to nie zapomnij o herbatce z sokiem malinowymJak nie masz soku może być z prądem.Taka kuracja musi pomóc
margaretka2002 pisze:Tylko nie w transporterkuuuuuuuuuuuu miauuuuuuuuuuu.
Marzenia11 pisze:Dobranoc - Nusia
OKI pisze:miniboni17 pisze:Dobry wieczór![]()
Tilku wyczytałam na wątku Buki i Cukierka,że twoja Rubcia miała herpes wirusa w oczkach,mój Pingwiś też ma to samo![]()
Różne kropelki już wypróbowaliśmy,ale poprawa jest krótkotrwała,wetka ma załatwić jakiś preparat na bazie chyba jodu teraz.
A twojej Rubce co pomogło?
Miniboni, moja Deli wprawdzie w oczach nic nie ma, ale przerabiam kolejny nawrót kk (zapewne też herpes) i właśnie postanowiłam wypróbować to http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... 060080ponoć przy herpesie podobno działa viewtopic.php?f=1&t=49261Dziś dałam pierwszą dawkę, będę meldować na bieżąco
![]()
I trzymajcie kciuki, żeby przynajmniej do następnej soboty podziałał, to będę mogła zaszczepić czarną diablicę
Kociara82 pisze:Marzenia11 pisze:Dobranoc - Nusia
o boziu!ale cudoooooooooo!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()