Wklejam z wątku ślepaczków to, co napisałam:
''Przekazałam pieniądze na jednooczkę, mam jej fotki, jesli ktoś mógłby wrzucić na forum proszę o adres mailowy.
niestety, kotka jest półdzika. Malutka, ale bardzo przestraszona. jest po sterylce. w niedzielę jedzie od Izabelina, gdzie będzie z 4 innymi kotami. Dom niestety wychodzący i przy ulicy, ale podobno ogrodzony. Domek był bardzo pozytywnie opisywany przez dotychczasową opiekunkę kotki, jako mający duże serce dla zwierząt. Mnie martwi tylko to, ze ten domek podobno twierdzi, ze miał kotkę zapłodnioną przez szczura to straszny przesąd.....
Niestety, na dzien dzisiejszy nie było nikogo chętnego... to jest trudna koteczka Oczywiście będą podjemowane próby znalezienia domu...jednak ja w nie nie wierzę..''
Kotka dostała wyprawkę - 2 x 400 RC Kittem 36 oraz worek karmy marketowej - dostałam od kogoś w prezencie, nie korzystam z takiej karmy, a jowej opiekunce się przyda.
Próbuję zamknąc rozliczenia, bo lezą odłogiem, ale zapomniałam ile karmy rodzieliłam ostatnio - muszę zapytac 2 osoby, bo się pogubiłam