Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 23:04 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Liwia_ pisze:
vega36 pisze:
Liwia_ pisze: rezydentka nie tylko wylądowała w schronisku, ale także grożono jej gorszym losem.

Liwio, czy jesteś tego pewna?

Tak, jestem tego pewna.
.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro maja 12, 2010 23:08 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

nie, mimo całej sympatii dla Liwii_, nie uwierzę, dopóki nie napisze o tym IKA6. Takie rzeczy się w przyrodzie nie zdarzają.

IKA6, jestem pewna, że to albo nieprawda, albo masz jakieś naprawdę ważne uzasadnienie. Proszę napisz, jaka jest prawda.
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 23:09 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro maja 12, 2010 23:09 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

zadalam pytanie Ika6 :roll:
I chcialabym ,zeby to Ika odpowiedziala.

Ja watek poczytuje. Nie wypowiadam sie , bo nic nie wiem na temat poruszanych tu problemow.
Tylko w glowie mi sie nie chce pomiescic ,ze ktos oddaje swojego kota do schroniska.........i nie wierze w to.

Wiec Ika prosze napisz czy to prawda.
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 23:18 przez aga9955, łącznie edytowano 1 raz
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro maja 12, 2010 23:14 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Femka pisze:Chciałam tylko zapytać o przyczynę oddania rezydenta do schronu.

Nie dogadywała się z rezydentami, sikała na łóżko, była agresywna...

Tylko że te "problemy" zaczeły się gdy Boo77 zainteresowała się Seleną.
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 23:20 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro maja 12, 2010 23:19 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Cameo, przepraszam, żartujesz sobie, prawda?
Obrazek

Femka

Post » Śro maja 12, 2010 23:22 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Cameo pisze:
Femka pisze:Chciałam tylko zapytać o przyczynę oddania rezydenta do schronu.

Nie dogadywała się z rezydentami, sikała na łóżko, była agresywna...

Tylko że te "problemy" zaczeły się gdy Boo77 zainteresowała się Seleną.

nadal utrzymuje pytanie i kieruje je bezposrednio do Ika6
Obrazek

aga9955

Post » Śro maja 12, 2010 23:22 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Femka pisze:Cameo, przepraszam, żartujesz sobie, prawda?

Ja nie żartuje w tak poważnych sprawach.

IKA 6 pisze:Przepraszam wszystkich ale nie było innego wyjścia. Bardzo trudno mi było podjac taka decyzję. Mniej wiecej miesiąc po przyjeździe Omegi - Misi do mnie dwa moje koty Głupek i Kulka zaczeły polować na Misię. Próbowałam kropli Bacha, ale to tylko pogorszyło sprawę. Musiałam Misie odizolowac w oddzielnym pokoju a i tak wiekszość dnia przesiedziala na meblach. Próbowałam Feriwayem. Gdy w pokoju byłam tylko ja i Misia wszystko było ok. Przychodziła do mnie mogłam ja czasem pomiziać, ale tylko na jej warunkach. Gdy były drzwi otwarte Kulka i Głupek natychmiast pojawiali się w pokoju. Tak wielkie oczy widziałam tylko u walczacych kotów. Raz kulka z podłogi wskoczyła na szafę. Na szczęście byłam w pokoju. Jak krzyknełam zaraz zeskoczyła. Za dwa miesiące przeprowadzam sie do mniejszego mieszkania. Teraz mam 3 pokoje potem bedę miała 1 pokój. Prosze powiedzcie jak miałabym chronic Misie przed agresja Głupka i Kulki. Miałaby całe życie przesiedzień w łazience bez okna :twisted:
Misia potrzebuje człowieka dla siebie i to człowieka,ktory nie bedzie jej chciał mieć cały czas na kolanach. Musi w domku byc sama. To jest trudne. Pierwszy raz w życiu oddawałam kota do schronu. Nie chce juz wiecej tego robić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Cameo

Post » Śro maja 12, 2010 23:25 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Cameo pisze:
Femka pisze:Cameo, przepraszam, żartujesz sobie, prawda?

Ja nie żartuje w tak poważnych sprawach.

IKA 6 pisze:Przepraszam wszystkich ale nie było innego wyjścia. Bardzo trudno mi było podjac taka decyzję. Mniej wiecej miesiąc po przyjeździe Omegi - Misi do mnie dwa moje koty Głupek i Kulka zaczeły polować na Misię. Próbowałam kropli Bacha, ale to tylko pogorszyło sprawę. Musiałam Misie odizolowac w oddzielnym pokoju a i tak wiekszość dnia przesiedziala na meblach. Próbowałam Feriwayem. Gdy w pokoju byłam tylko ja i Misia wszystko było ok. Przychodziła do mnie mogłam ja czasem pomiziać, ale tylko na jej warunkach. Gdy były drzwi otwarte Kulka i Głupek natychmiast pojawiali się w pokoju. Tak wielkie oczy widziałam tylko u walczacych kotów. Raz kulka z podłogi wskoczyła na szafę. Na szczęście byłam w pokoju. Jak krzyknełam zaraz zeskoczyła. Za dwa miesiące przeprowadzam sie do mniejszego mieszkania. Teraz mam 3 pokoje potem bedę miała 1 pokój. Prosze powiedzcie jak miałabym chronic Misie przed agresja Głupka i Kulki. Miałaby całe życie przesiedzień w łazience bez okna :twisted:
Misia potrzebuje człowieka dla siebie i to człowieka,ktory nie bedzie jej chciał mieć cały czas na kolanach. Musi w domku byc sama
. To jest trudne. Pierwszy raz w życiu oddawałam kota do schronu. Nie chce juz wiecej tego robić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nie wierze........jestem w szoku. Rozumiem ,ze kotka zostala oddana do schronu ,zeby byc sama i na kolankach u swojego czlowieka????
Obrazek

aga9955

Post » Śro maja 12, 2010 23:26 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

aga9955 pisze:Nadal utrzymuje pytanie i kieruje je bezposrednio do Ika6

I myślisz że ona odpowie Ci czymś innym niż emotkami?

Żeby nie było - IKĘ6 poznałam osobiście, choć nigdy u niej nie byłam, nie zaprosiła mnie, a mogłam przy okazji porobić zdjęć jej kotom. O sprawie Omegi i Seleny wiem od Boo77, pisałyśmy wtedy na gg.

Cameo

Post » Śro maja 12, 2010 23:30 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

IKA6, odpowiedz coś, wyjaśnij.

Boję się, że skończy się to banem.
Dla mnie.
Obrazek

Femka

Post » Śro maja 12, 2010 23:32 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Cameo niestety nie żartuje. Wiem, że pytanie jest do IKI 6, ale ona - gdy się tu juz wypowiada, unika jakichkolwiek odpowiedzi, raczej nieprzyjemnie mnie atakuje. Mam nadzieję, że może jednak odpowie (i to nie tylko na to pytanie...) Ja naprawdę o wyjaśnienia proszę od dłuższego czasu, bezskutecznie :(
Dla dociekliwych - posty IKI o oddaniu (i posty Boo77, opisujące całą sytuację) :
viewtopic.php?f=1&t=90463&p=4872864&hilit=+Omeg%2A#p4872864
viewtopic.php?f=1&t=90230&p=5021369&hilit=+Omeg%2A#p5021369
To :
IKA 6 pisze:To nie chodzi o to czy się obrazam czy nie. Ta dziewczyna robi wszystko aby mi obrzydzić zycie na Forum. I przyznaję, żę z dobrym skutkiem. Juz raz zastanawiałam sie na tym. U nas w Rudzie Sląskiej jest dość bied aby sie nimi zajac nie bedąc zmuszanym do odczytywania postów sflustrowanych osób. Powiedzcie mi ile kotów zostało zwróconych i jakoś nikt nie robił afery.Koty wracały do schronu bez słowa. Ja miesiac rozmawiałam z forumowiczką i teraz mam efekty. To jest moje ostatnie tłumaczenie sie.
A teraz przekażę Wam słowa, które otrzymałam na jednym z wykładów ś.p.profesora Zina z Akademii Sztuk Pięknych z Krakowa a które trzymałam oprawione całe życie zawodowe na biurku:
nie dyskutuje sie z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
jest dla mnie najsmutniejsze.
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 23:34 przez Liwia_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro maja 12, 2010 23:32 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Cameo pisze:
aga9955 pisze:Nadal utrzymuje pytanie i kieruje je bezposrednio do Ika6

I myślisz że ona odpowie Ci czymś innym niż emotkami?

Cameo , nie wiem czym mi odpowie. Ja zwyczajnie i wprost pytam.

Dziekuje ,ze zacytowalas jej wypowiedz. To rozjasnia sytuacje. Bo to jej wypowiedz.
Uwazam ,ze to co zrobila jest skandaliczne. Nie mam nic do dodania.
Wiesz moze jaki jest dalszy los tej koteczki???
Obrazek

aga9955

Post » Śro maja 12, 2010 23:35 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Liwia_, ja jednak uparcie będę czekać na wyjaśnienie IKA6. MUSI być jakieś uzasadnienie.

EDIT: z zacytowanych wypowiedzi wynika, że IKA6 w ogóle nie rozumie, na czym polega problem.
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 23:36 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Post » Śro maja 12, 2010 23:36 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

aga9955 - można o tym przeczytać w jednym z dwóch zalinkowanych przeze mnie w poprzednim poście wątków - Omega wróciła do schroniska w tragicznym stanie psychicznym, na szczęście szybko znalazła ds, który już jej nie porzucił...
Femko - rozumiem, ja też czekam na wyjaśnienie IKI i to nie tylko w sprawie Omegi :(
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 23:38 przez Liwia_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro maja 12, 2010 23:37 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Femka pisze:Liwia_, ja jednak uparcie będę czekać na wyjaśnienie IKA6. MUSI być jakieś uzasadnienie.

Obawiam sie ,ze nie ma. I tego sie boje.

bana tez, bo na bank za chwile go dostane
chyba ,ze wczesniej mnie szlag trafi

edit: ciesze sie ,ze kicia znalazla dom.
Obrazek

aga9955

[poprzednia][następna]