Duszkomiś - ktoś go pokochał. Został lubliniakiem :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 13:06 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

Mam ogromną nadzieję, że już bliżej niż dalej do znalezienia własnego domku
Biedny przestraszony Duszeczek :(
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto maja 11, 2010 13:12 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

hanelka pisze:Ach, nie lubię ich wszystkich, nie lubię.
Siedzę sobie w kątku pod drzwiami, a oni przechodzą koło mnie. To się kulę i warczę. A oni wtedy wyskakują na mnie i też warczą. Albo się bijemy. Aż futro lata pod sufit.
Dużą lubię. Nawet jak warczę, to mnie może pogłaskać. No to mnie głaszcze i mówi do mnie. Mówi że jestem duży i piękny. I mądry. I wspaniały. I jeszcze żebym się tak nie bał wszystkiego, to wtedy nikt mi nie będzie dokuczał. Łatwo powiedzieć.
Pies też jest fajny. Tylko go czasami trudno ominąć jak się położy.
Duszek

Zastanawiam się nad KalmAid, tylko jakoś tak nie jestem przekonana czy ten preparat będzie dobry dla niego. Z opisu wynika, że wycisza. A Duś jest baaardzo wyciszony. Jest zupełnie wycofany. Powinnam mu może raczej krople Bacha zaaplikować. Ale wtedy rówwnolegle większości stada. Zapomnij na razie. Ech...
Najlepszym lekarstwem byłby dla niego DOM WŁASNY ZE SWOIM OSOSBISTYM CZŁOWIEKIEM! Czy to tak dużo, że aż niewykonalne? Tak długo już czeka. Taki fantastyczny kot! :(

Dom tak nie wiele a tak wiele znaczy!
Dusiu strasznie mi pzrykro,ze Twoje ogłoszenia omijane sa.Ale uda sie, zobaczysz!
Musi trafić ten właściwy człowiek na nie.I wtedy to tylko dobrze bedzie.

hanelka behawiorystka mówiła,ze on nie wycisza tak ogłupiająco tylko uspokaja w środku.A to różnica wielka.Na podanym pzrez ciebie wątku z opiniami nie am wpisu o jakiś sennościach, plątaniu sie z bezmyślą miną..on tylko wspomaga w stresowych sytuacjach.Tak ja zrozumiałam jej wypoiedź, bo bardzo mi zależało by kot nie był zoombi!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto maja 11, 2010 13:21 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

To może warto spróbować. Żeby mu tylko smakowało. Bo nie chcę mu nic na siłę robić.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto maja 11, 2010 14:02 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

hanelka pisze:To może warto spróbować. Żeby mu tylko smakowało. Bo nie chcę mu nic na siłę robić.

nie mam i nie miałam kota, któremu leki by smakowały.Może pogadaj z wetem o syropku?
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 12, 2010 10:49 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

co słychowac w solicy?
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 12, 2010 10:50 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

Dzieńdoberek Duszeńku!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro maja 12, 2010 18:42 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

Aniu, jeśli zdecydujesz się na Kalm Aid, to ja mam do oddania ok. 1/2 butelki (starczy na długo), ważny do grudnia br.
Daj znać.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Śro maja 12, 2010 20:10 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

Co tam u Duszeńka??
:P :P :P
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro maja 12, 2010 20:43 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

ASK@ pisze:
hanelka pisze:To może warto spróbować. Żeby mu tylko smakowało. Bo nie chcę mu nic na siłę robić.

nie mam i nie miałam kota, któremu leki by smakowały.Może pogadaj z wetem o syropku?

Hi hi nasz Aslan to ewenement, jemu wszystkie leki smakują, pod warunkiem, że są podane ..... w surowej wołowinie :mrgreen:
Duszku :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro maja 12, 2010 23:04 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

Jowita pisze:Aniu, jeśli zdecydujesz się na Kalm Aid, to ja mam do oddania ok. 1/2 butelki (starczy na długo), ważny do grudnia br.
Daj znać.
Jeśli nie potrzebujesz, chętnie skorzystam. Dziękuję bardzo :1luvu:
Któremu dzieciakowi dawałaś? Dlaczego? Jak zareagował?
Dusiowi bardzo przydałby się rozluźniacz. Myślę, że stado przestanie go gnębić, albo przynajmniej będzie mniej.
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 13, 2010 7:05 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

hanelka pisze:
Jowita pisze:Aniu, jeśli zdecydujesz się na Kalm Aid, to ja mam do oddania ok. 1/2 butelki (starczy na długo), ważny do grudnia br.
Daj znać.
Dusiowi bardzo przydałby się rozluźniacz. Myślę, że stado przestanie go gnębić, albo przynajmniej będzie mniej.

Jowita gdzie kupowałaś, wiesz dzie najtaniej? ja chyba także zaprezentuję Pingusi i "mojej" Biance przede wszystkim.Ale ona nie zastraszona tylko furiatka :wink: i ludź jej przeszkadza w wariactwie.To niewiem czy taki zwierz nadaje sie do aplikacji :mrgreen: Moze to być ostatnie podanie pzred zaszlachtowaniem mnie :mrgreen:
Opisz jak działał i czy pomógł?
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 13, 2010 9:01 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

Dzień dobry Duszku!!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw maja 13, 2010 11:26 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

ASK@ pisze:
hanelka pisze:
Daj znać.

Jowita gdzie kupowałaś, wiesz dzie najtaniej? ja chyba także zaprezentuję Pingusi i "mojej" Biance przede wszystkim.Ale ona nie zastraszona tylko furiatka :wink: i ludź jej przeszkadza w wariactwie.To niewiem czy taki zwierz nadaje sie do aplikacji :mrgreen: Moze to być ostatnie podanie pzred zaszlachtowaniem mnie :mrgreen:
Opisz jak działał i czy pomógł?
Najtaniej jest tu: http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... p537167191 ale dostawa darmowa dopiero od 150 złotych, albo odbiór własny w chorych godzinach, w dziwnym miejscu.
Tu http://animalia.pl/produkt,18223,ScanVet_Kalm_Aid.html jest ciut drożej, ale mają kilka punktów z odbiorem własnym, działających do wieczora, więc można to jakoś zorganizować. Ale generalnie drogie to trochę. Chętnie się z Tobą podzielę, jeśli się zdecydujesz. :)
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 13, 2010 11:29 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

Duś spał dzisiaj w łóżku, w nogach. Rozciągnięty jak śledź. :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 13, 2010 12:11 Re: Piękny, bury Duszkomiś - do pokochania od zaraz!

myśle,że nie ma co dzielić sie syropkiem.Jego tam zostało pewnie niewiele ale na tyle sporo by stwierdzić jakieś zmiany u kota.Ale dzięki za propozyję. :1luvu:
Dusio odkrywa uroki kołderkowe!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]