Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 14:14 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

tillibulek pisze:
OKI pisze: wątróbkę

mniam :mrgreen:

No właśnie :lol:
Cynaderek jeszcze sama nie robiłam, bo niby mam dobry przepis, ale trochę mam stracha - poza tym jakoś mi żadne ładne się nie rzucają w oko w sklepie.
Serduszka - rewelacyjne zupki na nich się robi, na dodatek błyskawicznie.
Podroby są fajne :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro maja 12, 2010 14:15 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Mruśkowo pisze:łoooo matko...monitor oplułam przez kaczy kuperek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Właśnie ja też :ryk:

OKI

Post » Śro maja 12, 2010 19:15 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Podrobow pasjami nie cierpie, no nie i juz... :roll: Za to kot uwielbia... :)

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Śro maja 12, 2010 19:18 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

margaretka2002 pisze:Podrobow pasjami nie cierpie, no nie i juz... :roll: Za to kot uwielbia... :)

no, przynajmniej nie bedziesz sie wk...c, jak ci, ktorzy takie rzeczy jedza, a koty im podkradaja z talerza :mrgreen:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 12, 2010 19:30 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Cześć OKI z panienkami.Jak poszło wtykanie piguł?Glutek poszedł precz?Co cioteczki chcą od kaczego kuperka?Jak moja pupilka?Zaniepokoiło mnie,że pod szafą siedzi i pięknego lica pokazywać nie chce.Same znaki zapytania mam :?: :?: :?:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro maja 12, 2010 19:36 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Wątróbka, kacze kupry, flaki, chrząstki... Fuj! Temat zdecydowanie nie mój. :| Wrócę jak do deserów dojdziecie. :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Śro maja 12, 2010 19:49 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Ja tam idę kolację sobie zrobić :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro maja 12, 2010 20:48 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Ja już zjadłam. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro maja 12, 2010 23:13 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kociara82 pisze:
margaretka2002 pisze:Podrobow pasjami nie cierpie, no nie i juz... :roll: Za to kot uwielbia... :)

no, przynajmniej nie bedziesz sie wk...c, jak ci, ktorzy takie rzeczy jedza, a koty im podkradaja z talerza :mrgreen:

Jasne, bo jak kot podkrada befsztyka z talerza, to to wcale nie jest tak wk..ce, jak przy wątróbce :mrgreen:

kocurzyca41 pisze:Cześć OKI z panienkami.Jak poszło wtykanie piguł?Glutek poszedł precz?Co cioteczki chcą od kaczego kuperka?Jak moja pupilka?Zaniepokoiło mnie,że pod szafą siedzi i pięknego lica pokazywać nie chce.Same znaki zapytania mam :?: :?: :?:

Dzisiaj gorzej... z pigułami :roll: Nie wiem, ile provery łyknęła, bo to g..no się rozpada i maże :? Antybiotyk dostała już strzykawą z Convem, to wiem, że łyknęła wszystko. Sapanie przeszło, jeszcze chwilami pokichuje - ale to już takie zwykłe kichanie, bez atrakcji.

Pupilka - chodzi Ci o podszafkowego kototonika próbującego zahipnotyzować szufladę z chrupkami? :roll: Ma się dobrze, a lico pokazuje, jak tylko szuflada się otwiera :mrgreen: Wtedy widać najpierw oczy ze Shreka i dopiero reszta hrabiny się ujawnia :lol:

Mała Dzikuska pisze:Wątróbka, kacze kupry, flaki, chrząstki... Fuj! Temat zdecydowanie nie mój. :| Wrócę jak do deserów dojdziecie. :mrgreen:

Mniam, nie wiecie co dobre :lol: Naprawdę chcesz o deserach posłuchać? :ryk:
No dobra, jesteśmy po deserze. Deli dostała Orozyme, pasek z kaczki, pół paska ukradzionego Taci (następna złodziejka :twisted: ) i kilka chrupek Smilli. Tacia dostała pół paska z kaczki - bo drugą połowę gwizdnęła Deli - i parę chrupek. Szelma dostała pasek, parę chrupek, Orozym za karę i na koniec za zupełną karę Ulgastran - obraziła się i poszła lizać urażoną godność :roll:

kocurzyca41 pisze:Ja tam idę kolację sobie zrobić :ryk:

Smacznego :lol:

kalair pisze:Ja już zjadłam. :mrgreen:

Ja też :lol:

OKI

Post » Śro maja 12, 2010 23:18 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:Wątróbka, kacze kupry, flaki, chrząstki... Fuj! Temat zdecydowanie nie mój. :| Wrócę jak do deserów dojdziecie. :mrgreen:

No dobra, jesteśmy po deserze. Deli dostała Orozyme, pasek z kaczki, pół paska ukradzionego Taci (następna złodziejka :twisted: ) i kilka chrupek Smilli. Tacia dostała pół paska z kaczki - bo drugą połowę gwizdnęła Deli - i parę chrupek. Szelma dostała pasek, parę chrupek, Orozym za karę i na koniec za zupełną karę Ulgastran - obraziła się i poszła lizać urażoną godność :roll:

Sadystka! :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Śro maja 12, 2010 23:27 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:

Sadystka! :mrgreen:

Żebyś wiedziała :roll:
Szelma w ogóle nieszczęśliwa ostatnio, aż mi jej trochę żal... Najpierw jej nasprowadzałam kociastych na głowę, a teraz faszeruję jakimiś świństwami :roll:

Młoda chyba jednak za mało tej provery łyknęła :roll:

OKI

Post » Śro maja 12, 2010 23:38 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Na pewno za mało :?

Przypomniało mi się...
Zaczęłam rozmawiać z wetem o sterylce panny, bo i to siknięcie mnie niepokoi (jedno na razie, ale...), no i chciałabym ją jak najkrócej jednak świństwem faszerować :roll:
P. dr spytał, czy dostaje piguły? Ja, że owszem, ale mimo tego zaczyna pomiałkiwać rujkowo. Początkowo dzień przed pigułą, teraz już tak od połowy tygodnia :roll: P. dr: "Super-samica 8O " :ryk: :ryk: :ryk:

No to moja "super-samica" wprawdzie odmówiła dziś bezstresowego łyknięcia piguł, ale wzięta na ręce, mimo wykręcania się we wszystkie strony cały czas mruczała :lol: I to jak! :ryk:

OKI

Post » Czw maja 13, 2010 0:54 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Noooo to super samica niedlugo wystartuje na samice alfa. ;)

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Czw maja 13, 2010 7:11 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

szczyt bezczelnosci :mrgreen:

nie dosc, ze nie lyknela piguly, to jeszcze bezczelnie mruczala :ryk:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 13, 2010 7:12 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI była! 8O :mrgreen: A to bezczelny koteczek! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]