Dulencjowo. Wątek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 18:25 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja pisze:
katarzyna1207 pisze:
Dulencja pisze:
Kropka to z pocałowaniem Ciem w ręką wzięłabym :piwa:

No i miałabyś "kociego tatusia" (kocia mamka jakoś ostatnio nie za bardzo mi się kojarzy :evil: ), tudzież obrońcę kocich dziewic... :mrgreen: Miszczuniu świetnie się sprawdza w obu rolach ... :ryk:

Tyle, że dziewice sterylizowane :roll: Starczyłoby dka Kropencjusza??
:ryk:

A jemu to chyba bez różnicy ... :ryk: bo do jego łepetyny też jeszcze nie dotarło, że i on w tylnych partiach odwłoka jakby już niekompletny... (znaczy się łodjajczony:mrgreen: )
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro maja 12, 2010 18:28 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

BOZENAZWISNIEWA była przed chwilką na forum. Może trzeba jej wysłać PW z zaproszeniem :?: :twisted:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro maja 12, 2010 18:48 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Też przyszłam, ale mojej ulubionej Bożeny nie widzę :crying:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro maja 12, 2010 18:50 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Matkoboska... Dulencjo.. to my nalot na Ciebie musimy zrobić, bo masz tyle naszych schroniskowych zwierzaków... :twisted:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Śro maja 12, 2010 18:57 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

iskra666 pisze:Matkoboska... Dulencjo.. to my nalot na Ciebie musimy zrobić, bo masz tyle naszych schroniskowych zwierzaków... :twisted:

Aniu, najlepiej grupowy, bo koty kotami, ale mam jeszcze Paćka :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro maja 12, 2010 19:08 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Paćkowi pokaże się przysmaki i nie będzie problemu :ryk:

iskra666

Post » Śro maja 12, 2010 19:12 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

iskra666 pisze:Paćkowi pokaże się przysmaki i nie będzie problemu :ryk:

:roll: Ja myślałam o Monice, bo skorom tak niewiarygodna :roll: A Paciek to tak jabky "jej" pies :twisted:
Zdecydowanie, Paćkowy poziom życia też trzeba sprawdzić :twisted: Miękkość kanapy, poziom wody w misce :twisted: :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 19:14 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja pisze: Paćkowy poziom życia też trzeba sprawdzić :twisted: Miękkość kanapy, poziom wody w misce :twisted: :mrgreen:

Magda weź sobie zwizualizuj jak badam te poziomy...
:ryk: :ryk: :ryk:

iskra666

Post » Śro maja 12, 2010 19:18 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

iskra666 pisze:
Dulencja pisze: Paćkowy poziom życia też trzeba sprawdzić :twisted: Miękkość kanapy, poziom wody w misce :twisted: :mrgreen:

Magda weź sobie zwizualizuj jak badam te poziomy...

Umarłam, bo zwizualizowałam :ryk: :ryk: :ryk:

Mam wizje jeszcze szkoły Paćkowej :twisted: Ale to już mnie przerasta 8O :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 20:42 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Może tytuł powinnam zmienić :roll:

Z debaty na poli-monolog :roll:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 21:43 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

BOZENAZWISNIEWA pisze:Widze tez ,ze z niezawodnych :evil: :evil: :evil: jakie gościły czesto teraz :roll: :?: widuje...to dobry znak...

Czy ktoś mi może wyłożyć domniemany sens tego zdania?
Autorki boję się zapytać. :mrgreen:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro maja 12, 2010 21:48 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Agn pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Widze tez ,ze z niezawodnych :evil: :evil: :evil: jakie gościły czesto teraz :roll: :?: widuje...to dobry znak...

Ja też :oops: :mrgreen:

Agn, wszak może tak być, że nie zawsze wiadomo co autor miał na myśli :wink:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 21:49 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Agn pisze:

A wszędzie musi być sens?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro maja 12, 2010 21:53 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

vega36 pisze:
Agn pisze:

A wszędzie musi być sens?

Haniu, jeśli dobrze odczytuję intencje autorki to mam wrażenie, że post, z którego pochodzi zacytowane zdanie, miał być postem argumentującym jakąś tezę. Argumentacja powinna być na tyle jasna, precyzyjna, by trafiła do interlokutorów. TO zupełnie nie trafia. A chciałabym móc w pełni zrozumieć linię argumentacji BZW.

Dulencja pisze:Agn, wszak może tak być, że nie zawsze wiadomo co autor miał na myśli :wink:

Owszem. Ale jeśli chce być zrozumiany powinien się postarać. Ten autor.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro maja 12, 2010 21:57 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Agn pisze:

Nawet nie śmiem marzyć i schlebiać sobie bezmiernie, że chodziło o mnie. Tym bardziej, że podobno mój znak rozpoznawczy to :strach: a taka inkonka się nie pojawiła.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]