Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 15:17 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:
kotka doroty pisze:A dziękuję :D
Jakby co to i tak będzie na Ciebie :mrgreen: ,bo chińszczyzna wg Twojego przepisu :mrgreen: :mrgreen:

mojego 8O czy ja pisałam o przygotowaniu chińszczyzny z Miałki :roll: 8O :mrgreen:

Nie,pisałaś o przygotowaniu chińszczyzny z mięska jakie kto lubi,a ja w lodówce nie miałam żadnego mięska :twisted: za to po domu pętało się żywe mięsko na czterech łapkach,no to cóż było robić....Cap,ciach i gotowe :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto maja 11, 2010 15:18 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

shira3 pisze:
kotka doroty pisze:Ja som tu :1luvu:i chciała ja zawiadomić że,pożeram chińszczyznę, z tego powodu w domu kota brak :mrgreen:
Skórka odpowiednio spreparowana wisi na balkonie,wreszcie plecy przestaną mnie boleć :roll:

Skórka najlepiej działa z kotem w środku :roll: I coś ty najlepszego zrobiła? :roll: :mrgreen:

:mrgreen: :twisted:
Zrobiłam to co mogłam !
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro maja 12, 2010 7:21 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Hejka Alu i koteczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro maja 12, 2010 7:27 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

kotka doroty pisze:
alus1 pisze:
kotka doroty pisze:A dziękuję :D
Jakby co to i tak będzie na Ciebie :mrgreen: ,bo chińszczyzna wg Twojego przepisu :mrgreen: :mrgreen:

mojego 8O czy ja pisałam o przygotowaniu chińszczyzny z Miałki :roll: 8O :mrgreen:

Nie,pisałaś o przygotowaniu chińszczyzny z mięska jakie kto lubi,a ja w lodówce nie miałam żadnego mięska :twisted: za to po domu pętało się żywe mięsko na czterech łapkach,no to cóż było robić....Cap,ciach i gotowe :mrgreen:

oj Doti, Doti ...to ja już chyba nie będę podawała żadnych przepisów :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro maja 12, 2010 9:30 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:

Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro maja 12, 2010 10:05 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

:mrgreen:[/quote]
oj Doti, Doti ...to ja już chyba nie będę podawała żadnych przepisów :roll:[/quote]
Tylko spróbuj. :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Śro maja 12, 2010 17:29 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:
kotka doroty pisze:
alus1 pisze:A dziękuję :D

oj Doti, Doti ...to ja już chyba nie będę podawała żadnych przepisów :roll:[/quote]

Ale o sooo choziii :roll: Podawaj,bardzo smacznie się czyta :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro maja 12, 2010 17:31 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

amyszka pisze:
alus1 pisze:

Obrazek

I czego podskakuje :roll: jeszcze epkiem w sufit walnie :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw maja 13, 2010 7:21 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

:P :P :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt maja 14, 2010 8:38 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Dziwne byłam tutaj już kiedyś - wszystko przeczytałam, zdjęcia podziwiałam ale nie widzę gdzie się wpisałam i do zakładek nie dodałam :oops: a wcale nieprawda - jest w zakładkach - padło mi na oczy czyli najwyższy czas zabrać się do pracy i kończyć przerwę na herbatkę :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie maja 16, 2010 17:06 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Bezpieczniej było podać przepis na spagetti :ryk: :ryk: :ryk: Tylko trzeba pilnować serkaObrazek :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie maja 16, 2010 19:08 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

:lol:

A Aluśka już całkiem z forum wybyła ? :( :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie maja 16, 2010 19:46 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Alaaaaa!!!!
:mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 16, 2010 19:55 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Nie wybyłam tylko miałam imieniny taty i urodziny mamy, więc byłam kuchenna a miałam Wam nie podawać przepisów :mrgreen:
Zrobiłam tort szampański truskawkowy - kurcze genialne lekkie, piękne i takie to smakowite wyszło, że na pewno będzie powtórka....fot brak :roll:
a koty się lenią i nudzą w taką pogodę bo za oknem nic się nie dzieje w domu kuchenne szaleństwo ech
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie maja 16, 2010 20:09 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Koty pięknoty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]