Dulencjowo. Wątek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 16:27 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja pisze:
PearlRain pisze:Dulencja to Ty koty zbierasz 8O 8O 8O , niu niu :wink:

Nio :wink: I se ekspresowo tymczasy zostawiam :wink:

Swoją drogą, patrz, jestem na forum dłużej niż BZW (troszkę) a mam tylko 6 kotów +1 tymczas+ Tika+ Dziadek (efekt łapanki, którego nie chcę zwalić na głowy innych)..

Żaden kot nie odszedł na białaczkę przez moją nieroztropność...

Nikt nie założył mi wątku rozliczeniowego...

czyli tak trzymać kochana :ok: :piwa:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro maja 12, 2010 16:31 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

I jeszcze udaje, że bierze je na tymczas :mrgreen:

Czy to zazdrość, czy mi się wydaje...?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro maja 12, 2010 16:34 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Cameo pisze:I jeszcze udaje, że bierze je na tymczas :mrgreen:

Na szafot ze mną :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro maja 12, 2010 16:43 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja pisze:

Obrazek za zbieranie :wink:

PearlRain

Post » Śro maja 12, 2010 16:49 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

PearlRain pisze:
Dulencja pisze:

Obrazek za zbieranie :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 17:31 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Hopsnę :oops: :oops:

Bożena może nie zobaczyć...

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 17:33 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

No i pacz Pani... jak to się mogłam "przejechać" :mrgreen: I jeszcze Kropencjusza Ci chciałam wepchnąć :strach: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro maja 12, 2010 17:36 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

katarzyna1207 pisze:No i pacz Pani... jak to się mogłam "przejechać" :mrgreen: I jeszcze Kropencjusza Ci chciałam wepchnąć :strach: :ryk:

Kropka to z pocałowaniem Ciem w ręką wzięłabym :piwa:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 17:37 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja pisze:
katarzyna1207 pisze:No i pacz Pani... jak to się mogłam "przejechać" :mrgreen: I jeszcze Kropencjusza Ci chciałam wepchnąć :strach: :ryk:

Trza było w konkursie uczestniczyć :mrgreen: to może w ramach "nagrody pocieszenia" ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 12, 2010 17:42 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja mogę Ci Komandosa dorzucić - ładny czarny aż strach, ma podwójne ADHD :lol: :lol: :lol:

PearlRain

Post » Śro maja 12, 2010 17:45 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

PearlRain pisze:Dulencja mogę Ci Komandosa dorzucić - ładny czarny aż strach, ma podwójne ADHD :lol: :lol: :lol:

Jasne, a potem będzie, że jestem zbieraczką :wink:

:ryk: :ryk: :ryk:

No chyba, że na tymczas :mrgreen: Co bym sobie mogła ekspresowo przygarnąć :ryk: :ryk: :ryk: Podobno mam jedną z najwyższych statystyk w tej materii...

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 17:48 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja pisze:

No i miałabyś "kociego tatusia" (kocia mamka jakoś ostatnio nie za bardzo mi się kojarzy :evil: ), tudzież obrońcę kocich dziewic... :mrgreen: Miszczuniu świetnie się sprawdza w obu rolach ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro maja 12, 2010 17:59 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja pisze:
PearlRain pisze:Dulencja mogę Ci Komandosa dorzucić - ładny czarny aż strach, ma podwójne ADHD :lol: :lol: :lol:

No chyba, że na tymczas :mrgreen: Co bym sobie mogła ekspresowo przygarnąć :ryk: :ryk: :ryk: Podobno mam jedną z najwyższych statystyk w tej materii...

nikt nie chce Komandosa z jego ADHD, rozwiniętym jak wszyscy diabli... :mrgreen: nic Pat się z nim pomorduje dalej :wink:

PearlRain

Post » Śro maja 12, 2010 18:05 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

katarzyna1207 pisze:
Dulencja pisze:

No i miałabyś "kociego tatusia" (kocia mamka jakoś ostatnio nie za bardzo mi się kojarzy :evil: ), tudzież obrońcę kocich dziewic... :mrgreen: Miszczuniu świetnie się sprawdza w obu rolach ... :ryk:

Tyle, że dziewice sterylizowane :roll: Starczyłoby dka Kropencjusza??
:ryk:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 18:07 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

PearlRain pisze:
Dulencja pisze:

nikt nie chce Komandosa z jego ADHD, rozwiniętym jak wszyscy diabli... :mrgreen: nic Pat się z nim pomorduje dalej :wink:

Przyznaj się...

Najpiewr mi chcesz wcisnąć Komandosa, a potem w doopę dać za zbieractwo :wink: :mrgreen:

Dulencja

[poprzednia][następna]