Nie boj sie, ja cie obronie, kochanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:grzmi u ciebie?u mnie na szczescie nie...
Nie boj sie, ja cie obronie, kochanie
Kociara82 pisze:a kto wie... moze robia tam jakis generelny remont?... burza sciany...
Kociama pisze:
Oliwko pewnie by spitalała gdzie pieprz rośnie![]()
Ale Ty piekna jesteś
masz niezwykłą urodę
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:a kto wie... moze robia tam jakis generelny remont?... burza sciany...
Ale po co?
MaryLux pisze:
A mi zawsze przed wizytą weta dają pół relanium dwójki, żebym go nie pogryzła
vega36 pisze:
Dziękuję Ciociu Kochana![]()
Przyjechałam z Podhala, kiedy miałam 3 tygodnie. Duża mnie wtedy nie fociła, bo martwiła się o moje oczka. Tydzień później pojechałam pierwszy raz na badania do wetki. Było zimno, więc Duży schował mnie do kieszeni kurtki. Już wtedy wetka mi się nie podobała - zaglądała mi do pyszczka![]()
A to moja pierwsze fotka.
Kliknij miniaturkę
vega36 pisze:Mnie nic nie dają. A to "relanium dwójka" jest fajne?
MaryLux pisze:vega36 pisze:
Przyjechałam z Podhala, kiedy miałam 3 tygodnie. Duża mnie wtedy nie fociła, bo martwiła się o moje oczka. Tydzień później pojechałam pierwszy raz na badania do wetki. Było zimno, więc Duży schował mnie do kieszeni kurtki. Już wtedy wetka mi się nie podobała - zaglądała mi do pyszczka![]()
Kliknij miniaturkę
Piękna jesteś,Oliwuniu, wiesz?
vega36 pisze:MaryLux pisze:vega36 pisze:
Kliknij miniaturkę
Piękna jesteś,Oliwuniu, wiesz?
Dziękuję IneczkoTy też jesteś przepiękną kotunią. W dodatku utalentowaną - piszesz takie piękne, nastrojowe wierszyki o kotkach. W Tobie jest tyle miłości i dobra
annette88 pisze:witaj, Inko !
Mam gołąbki na dachu![]()
MaryLux pisze:vega36 pisze:Mnie nic nie dają. A to "relanium dwójka" jest fajne?
Inka jest o tyle spokojniejsza po tym, że przynajmniej jakoś się ją da obmacać i skłuć. Inaczej ząbki byłyby w robocie.
Ale to w porozumieniu z wetem, koniecznie
vega36 pisze:MaryLux pisze:vega36 pisze:Mnie nic nie dają. A to "relanium dwójka" jest fajne?
Inka jest o tyle spokojniejsza po tym, że przynajmniej jakoś się ją da obmacać i skłuć. Inaczej ząbki byłyby w robocie.
Ale to w porozumieniu z wetem, koniecznie
Ciociu, Duża niczego nam nie daje bez porozumienia z wetką. Nawet kiedy chciała Wedelka wzmocnić i dać mu Convalescence, to do wetki dzwoniła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 46 gości