Moderator: Estraven
vega36 pisze:Wiecie co? Z tą Kocią Mamą naprawdę jest coś nie tak. Przeglądałam allegro i zadzwoniłam do kilku osób szukających domów dla kotów, żeby wyłączyły opcję "Kup teraz", bo będą musiały oddać kota za złotówkę każdemu, kto kliknie. viewtopic.php?f=13&t=111159 Zobaczyłam ogłoszenia KM - wszystkie pod rząd z tą opcją. Nie chodzi o KM, chodzi o koty, o ich bezpieczeństwo. Więc zadzwoniłam do wolontariuszki, której numer był w ogłoszeniu. Przedstawiłam się, pochwaliłam, że ładne allegro i zaczęłam o tej opcji. Tylko tu zostałam wyjątkowo nieuprzejmie potraktowana...
Edit: Usłyszałam, że z tą sprawą nie do niej, ją to nie interesuje, po co ja się wtrącam, nie moja sprawa...
kasia86 pisze:Tikunia i Spacja, przywiozlam was, niby do lepszego swiata.... przepraszam...
Dulencja pisze:Ja-Ba, nawiązałam kontakt, co prawda mailowy, ale zawszePodziękuj ode mnie P. Ani.
Wszystkich poproszę o straszliwe kciuki![]()
![]()
Co do masowego ataku, się organizuje. Dziś w nocy poległam, mam zapalenie oskrzeli i temp.
Dulencja pisze:Ja-Ba, nawiązałam kontakt, co prawda mailowy, ale zawszePodziękuj ode mnie P. Ani.
Wszystkich poproszę o straszliwe kciuki![]()
![]()
Co do masowego ataku, się organizuje. Dziś w nocy poległam, mam zapalenie oskrzeli i temp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 176 gości