MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 12, 2010 9:54 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Nieustające kciuki za kociamberki

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 12, 2010 10:29 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

vega36 pisze:Wiecie co? Z tą Kocią Mamą naprawdę jest coś nie tak. Przeglądałam allegro i zadzwoniłam do kilku osób szukających domów dla kotów, żeby wyłączyły opcję "Kup teraz", bo będą musiały oddać kota za złotówkę każdemu, kto kliknie. viewtopic.php?f=13&t=111159 Zobaczyłam ogłoszenia KM - wszystkie pod rząd z tą opcją. Nie chodzi o KM, chodzi o koty, o ich bezpieczeństwo. Więc zadzwoniłam do wolontariuszki, której numer był w ogłoszeniu. Przedstawiłam się, pochwaliłam, że ładne allegro i zaczęłam o tej opcji. Tylko tu zostałam wyjątkowo nieuprzejmie potraktowana...

Edit: Usłyszałam, że z tą sprawą nie do niej, ją to nie interesuje, po co ja się wtrącam, nie moja sprawa...

Bardzo dziekuje vega36 za to, ze zwrocilas na to uwage. :1luvu:
Juz zadzwonilam do osob robiacych mi allegro i zmienily ta opcje. :ok: :ok:

Tikunia i Spacja, przywiozlam was, niby do lepszego swiata.... przepraszam... :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro maja 12, 2010 10:39 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Każdy myślałby, że zabranie ze schroniska jest lepsze. Nie sądziłam, że może być gorzej, jak wszyscy...
Kolejny raz powtarzam się, nie jestem w stanie zrozumieć co może kierowac panią IM w tak zaciekłej upartości żeby kotek nie oddać i nie pomóc w ich odnalezieniu.. Co może być ważniejsze, do diabła, niż dom dla kotek zapewniający zdrowie i bezpieczeństwo?? Nie jestem w stanie tego ogarnąć...

To, że wyciąga sie inne sprawy tej fundacji to przejaw bezsilności i jednocześnie ciągłego zastanawiania się czy jest to aby na pewno jednostkowy przypadek... Ale to wszystko na indywidualne życzenie fundacji - oddanie kotek już dawno spowodowałoby zamknięcie tego wątku (lub wpisy o innym charakterze). Już nie raz podkreslano, że oddanie kotek i pomoc w zapewnieniu im bezpieczeństwa to sprawa priorytetowa

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro maja 12, 2010 10:43 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ja już nawet nie mam sił pisać ciągle to samo.Pozostałam w wiecznym zdziwieni nad fundacją KM i jestem zdruzgotana.Komu w takim razie ufać?Kto nam zufa jako DT.Zasiała KM niezgode i ziarno nieufnosci.I siedzi ciho!A to jest smutne i tragiczne.
Moze liczy aż samam sprawa przycichnie?
Czekamy na dobre wieści.Nieustająco trzymam kciuki i myślę o Was i o koteczkach. Oby pogoda była jak najlepsza.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro maja 12, 2010 10:47 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

kasia86 pisze:Tikunia i Spacja, przywiozlam was, niby do lepszego swiata.... przepraszam... :(

Głowa do góry.. o ile dobrze doczytałam to nie Ty powinnaś przeprosić, bo działałaś w dobrej wierze. Obwinianie się teraz nic dobrego nie wniesie, a jedynie zwiększy ból i poczucie winy (uczucia od człowieka niestety niezależne). Jedne, co możemy to wspomóc (choćby tylko dobrym słowem i kciukami) kocinki :kotek:
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Śro maja 12, 2010 11:37 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

:mrgreen: no nie mogłam się powstrzymać :mrgreen:
Obrazek

tudzież celem podrzucenia wątku ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 12, 2010 11:42 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ja-Ba, nawiązałam kontakt, co prawda mailowy, ale zawsze :ok: Podziękuj ode mnie P. Ani.

Wszystkich poproszę o straszliwe kciuki :ok: :ok:

Co do masowego ataku, się organizuje. Dziś w nocy poległam, mam zapalenie oskrzeli i temp.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro maja 12, 2010 11:47 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro maja 12, 2010 11:49 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ogromniaste :ok: :ok: :ok:
Nie daj się chorobie..
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Śro maja 12, 2010 11:50 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

No to wielkie kciuki za twoje zdrowie, Dulencja :ok: :ok: :ok:
I za Tikę i Spację :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro maja 12, 2010 11:50 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro maja 12, 2010 11:52 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Ja-Ba, nawiązałam kontakt, co prawda mailowy, ale zawsze :ok: Podziękuj ode mnie P. Ani.

Co do masowego ataku, się organizuje. Dziś w nocy poległam, mam zapalenie oskrzeli i temp.

No proszę bardzo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

P.S. Zdrówka życzę :piwa:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro maja 12, 2010 11:53 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Ja-Ba, nawiązałam kontakt, co prawda mailowy, ale zawsze :ok: Podziękuj ode mnie P. Ani.

Czosneczek na chlebku :ok: i malinki :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro maja 12, 2010 12:13 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
nieustające Dulencja :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro maja 12, 2010 12:45 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ode mnie tez mega zestaw kciukow

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: x milion

i zdrowka :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]