Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 8:51 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Gosiu jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej na tak w sprawie przekształcenia :) dziewczyny pewnie także postaramy się poszukać ogoś kto nam pewne sprawy poprowadzi ulgowo pod kątem finansowym, ale wydaje mi się, że w przypadku przekształcenia my bedziemy czuć się pewniej, zresztą niech dziewczyy też się wypowiedzą na ten temat , myślałyśmy dawno o tym tylko niestety my osobiście nie mamy czasu zająć się wszystkimi tymi formalnościami, ie z lenistwa :oops: ale z braku czasu :oops:
dziewczyny i chłopaki więc wypowiadajcie się czy jesteście za czy przeciw przekształceniu ... i wtedy działamy dalej
Dziękuję Małgosiu jeszcze raz i raz :lol:

Terenia przekształcić i to jak najszybciej
a powodów dla których to trzeba zrobić jest całe mnóstwo. Co mamy przygotować Małgosiu? Nie gadajmy tylko zróbmy to, plizz

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro maja 12, 2010 10:02 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Czy ktos wie co z Filipem? Znalazł sie ? :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro maja 12, 2010 11:41 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

No właśnie - co z Filipem? Bo na wszelki wypadek jak idę do domu (mieszkam na Zagórzu) to na wszelki wypadek zaglądam w krzaczory, śmietniki i nawołuję Filipa jak gł :wink: upia
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro maja 12, 2010 13:22 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Filip niestety nadal nie znalazł się tzn:przed chwilą rozmawiałam z tą Pani i mi mówiła że wczoraj wieczorem (ok godz 20) znowu go widziała w okolicy swojej klatki .Na imię Filip niby kot zareagował odwróciła się spojrzał na nią i szybkim krokiem(nie biegnąc)oddalił się.Pani twierdzi że kotu na wolności jest dobrze.Sama nie wiem co o tym myśleć .W sumie nie znamy historii żadnego kota który do nas trafia,ale Filip mieszkał kiedyś na ul.Ostrogórskiej(był leczony i szczepiony w Lupusie i wraz z ksiązeczką zdrowia został oddany do schroniska) ,a to jest blokowisko,więc raczej wątpliwe że był to kot wychodzący :roll: Sama nie wiem co o tym myśleć :roll: Dziewczyna nadal plakatuje okolicę i nadal będzie szukała go wieczorami ,ale czy da się złapać?I czy to ten kot?Ona twierdzi że na 100% to Filip :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro maja 12, 2010 13:58 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika wszystkiego czego Sobie życzysz na te Twoje urodziny :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
i my kotki się też przyłączamy :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Śro maja 12, 2010 13:59 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Zapraszam do udziału :D viewtopic.php?f=20&t=111184
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Śro maja 12, 2010 14:27 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Kropeczka13 pisze:
Filomen pisze:
terenia1 pisze:Gosiu jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej na tak w sprawie przekształcenia :) dziewczyny pewnie także postaramy się poszukać ogoś kto nam pewne sprawy poprowadzi ulgowo pod kątem finansowym, ale wydaje mi się, że w przypadku przekształcenia my bedziemy czuć się pewniej, zresztą niech dziewczyy też się wypowiedzą na ten temat , myślałyśmy dawno o tym tylko niestety my osobiście nie mamy czasu zająć się wszystkimi tymi formalnościami, ie z lenistwa :oops: ale z braku czasu :oops:
dziewczyny i chłopaki więc wypowiadajcie się czy jesteście za czy przeciw przekształceniu ... i wtedy działamy dalej
Dziękuję Małgosiu jeszcze raz i raz :lol:

Terenia przekształcić i to jak najszybciej
a powodów dla których to trzeba zrobić jest całe mnóstwo. Co mamy przygotować Małgosiu? Nie gadajmy tylko zróbmy to, plizz

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok:

urodziny ?? to wszystkiego naj :) :piwa: :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro maja 12, 2010 14:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Filip niestety nadal nie znalazł się tzn:przed chwilą rozmawiałam z tą Pani i mi mówiła że wczoraj wieczorem (ok godz 20) znowu go widziała w okolicy swojej klatki .Na imię Filip niby kot zareagował odwróciła się spojrzał na nią i szybkim krokiem(nie biegnąc)oddalił się.Pani twierdzi że kotu na wolności jest dobrze.Sama nie wiem co o tym myśleć .W sumie nie znamy historii żadnego kota który do nas trafia,ale Filip mieszkał kiedyś na ul.Ostrogórskiej(był leczony i szczepiony w Lupusie i wraz z ksiązeczką zdrowia został oddany do schroniska) ,a to jest blokowisko,więc raczej wątpliwe że był to kot wychodzący :roll: Sama nie wiem co o tym myśleć :roll: Dziewczyna nadal plakatuje okolicę i nadal będzie szukała go wieczorami ,ale czy da się złapać?I czy to ten kot?Ona twierdzi że na 100% to Filip :roll:

Ciekawe skąd Pani czerpie te mądrości :evil: Kot wypadł z piatego pietra i moze być ranny a nawet cięzko ranny, co to za brednie, ze lepiej mu na wolnosci .
Pani nie zapewniła mu odpowiedniej opieki i powinna teraz zrobić wszystko, zeby go znaleźć i sprawdzic czy nie jest ranny a jeśli nie potrafi zapewnic kotu bezpieczeństwa nie powinna brac kota do domu :evil:
Jesli to na 100% Filip to niech zapyta Basie jak sie łapie koty na wolności :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro maja 12, 2010 15:38 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Witam wszystkich serdecznie i przedstawiam króciutkie INES STORY :)
Ines (z racji chudości nazwana przeze mnie Kosteczką) mieszka tu od niedzieli. Jej kondycja z dnia na dzień staje się lepsza. Je za dwóch, dużo śpi i poza silnym stresem, jaki odczuwa, nic poważnego jej nie dolega. Przybycie w nowe miejsce było dla niej ogromnym przeżyciem - oszołomiły i przestraszyły ją duża przestrzeń i obce dźwięki, przede wszystkim zaś obecność zwierząt, których, jak dotąd, (ze strachu) nie toleruje. Jest bardzo cichym, subtelnym oraz wrażliwym kotem, który ufnie przyjmuje obecność człowieka i jego bliskość.

P.S. Wszystkich, którzy zechcą wesprzeć mnie w opiece nad zwierzętami zapraszam na profesjonalną sesję tarota (wróżenie z kart). Płatność (przeznaczona na jw.) wg uznania.

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Śro maja 12, 2010 16:45 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Iweta pisze:
mar_tika pisze:Filip niestety nadal nie znalazł się tzn:przed chwilą rozmawiałam z tą Pani i mi mówiła że wczoraj wieczorem (ok godz 20) znowu go widziała w okolicy swojej klatki .Na imię Filip niby kot zareagował odwróciła się spojrzał na nią i szybkim krokiem(nie biegnąc)oddalił się.Pani twierdzi że kotu na wolności jest dobrze.Sama nie wiem co o tym myśleć .W sumie nie znamy historii żadnego kota który do nas trafia,ale Filip mieszkał kiedyś na ul.Ostrogórskiej(był leczony i szczepiony w Lupusie i wraz z ksiązeczką zdrowia został oddany do schroniska) ,a to jest blokowisko,więc raczej wątpliwe że był to kot wychodzący :roll: Sama nie wiem co o tym myśleć :roll: Dziewczyna nadal plakatuje okolicę i nadal będzie szukała go wieczorami ,ale czy da się złapać?I czy to ten kot?Ona twierdzi że na 100% to Filip :roll:

Ciekawe skąd Pani czerpie te mądrości :evil: Kot wypadł z piatego pietra i moze być ranny a nawet cięzko ranny, co to za brednie, ze lepiej mu na wolnosci .
Pani nie zapewniła mu odpowiedniej opieki i powinna teraz zrobić wszystko, zeby go znaleźć i sprawdzic czy nie jest ranny a jeśli nie potrafi zapewnic kotu bezpieczeństwa nie powinna brac kota do domu :evil:
Jesli to na 100% Filip to niech zapyta Basie jak sie łapie koty na wolności :roll:

Najważniejsze jest że przkonałam ją do dalszych poszukiwań.Szuka go od momentu zaginięcia,chodzi po okolicy w godzinach porannych i nocnych gdy na dworze zapada względny spokój .Nie jest to jakaś mało odpowiedzialna gówniara, skąd czerpie owe mądrości nie wiem.Ja odnosze wrażenie że chyba myli koty :roll: ChoC powiem szczerze nie wiem czy to jest mozliwe pomylić kota z którym się mieszkało pól roku pod jednym dachem,choć umaszczenie Filipa jest dość pospolite :? Miejmy nadzieję że kot się znajdzie :roll:

mar_tika

Post » Śro maja 12, 2010 16:45 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Bardzo dziekuję wszystkim za pamięć i życzenia :1luvu:

mar_tika

Post » Śro maja 12, 2010 17:01 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Wszystkiego najlepszego mar-tiko :1luvu: Dużo szczęścia, zdrowia i pogody ducha żebyś z nami wytrzymała :piwa:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro maja 12, 2010 17:01 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

:)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro maja 12, 2010 17:37 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Potrzebny transport do Chorzowa w godzinach rannych jutro bądź w piątek - czy ktoś dałby radę :?: :!:
MIKUŚ

Post » Śro maja 12, 2010 18:23 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:Potrzebny transport do Chorzowa w godzinach rannych jutro bądź w piątek - czy ktoś dałby radę :?: :!:

NIEAKTUALNE :mrgreen:

Ale mam newsa :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]