Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 15:21 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

lesna pisze: I najważniejsze .. za czarne Panny :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie

tak to naj naj naj WAŻNIEJSZE :1luvu: :1luvu:
jak dziewczynki znajdą dobry domek, to kupię sobie butelkę dobrego wina i wypiję za ich zdrowie :mrgreen:

np, Marzeni też :wink:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Nie maja 09, 2010 22:30 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Ja bez wina nie przezyję tych adopcji... :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 10, 2010 8:15 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Marzenia11 pisze:Ja bez wina nie przezyję tych adopcji... :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzeniu, cała "krzynka" ci się należy :mrgreen:

no to za zdrowie dziewczynek i udany domek - kielichy w górę :piwa:
Ja mogę już pić :oops:
tylko kto pójdzie do pracy :roll:

uwarka

Post » Pon maja 10, 2010 8:33 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

uwarka pisze:Ja mogę już pić :oops:
tylko kto pójdzie do pracy :roll:

ja mogę pójść, ale kto będzie pracował :lol: :lol: :lol:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon maja 10, 2010 13:12 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Do całek 'krzynki' potrzebujecie większego grona świętujących .. służę pomocą :wink: 8) :lol:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Pon maja 10, 2010 19:13 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

lesna pisze:Do całek 'krzynki' potrzebujecie większego grona świętujących .. służę pomocą :wink: 8) :lol:
Pozdrawiam Serdecznie

no to zapowiada się impreza :piwa: :piwa: :piwa:
i to ogólnopolska: stolica, okolice Lublina, Śląsk (ten Górny :wink: )
kto się dołączy ???

uwarka

Post » Pon maja 10, 2010 21:49 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Brakuje kogoś z szeroko pojętej północy :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Wto maja 11, 2010 20:10 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

no tak, północno - zachodnia część kraju !!!
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

uwarka

Post » Wto maja 11, 2010 22:39 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

południowo-zachodnia też może być jeszcze, np. ktoś z Wrocławia :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Śro maja 12, 2010 8:29 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Nadmiar wszystkiego, zwłaszcza stresu i kłopotów sprawia, że nie piszę o Małych Czarnych tyle co potrzeba. Domagają się. Ostatnio pannice w porozumieniu z rezydentkami urządziły sobie kąćik z siankiem :twisted: całą jesień i zimę leżało w worku nie wzbudzając kompletnie żadnego zainteresowania, a teraz... Zainicjowała Nusia :mrgreen: wyciągając połowę i rozkładając regularnie po całej podłodze w pokoju. Potem dołączyły wszystkie. Teraz jest tak, ze każda lubi tam leżeć i ustawia sie kolejka :lol: :lol: :lol: dosłownie - dzisiaj widziałam na własne oczęta: Nuteczka leżała na sianku, a Duża siedziała opodal i intensywnie się wpatrywała w nią. Nastąpiła zmiana, po czym Mała przyszła i zaczęła gadać z Dużą - nastąpiła kolejna zmiana. Aktualnie miejsce jest wolne :lol: :lol: :lol:

Z postępów oswajalniczych - Nuteńka już regularnie przychodzi do głaskania i przytula się, wręcz wtula i mruczy na rękach.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro maja 12, 2010 8:48 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Natury im się zachciało :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro maja 12, 2010 9:04 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

OKI pisze:Natury im się zachciało :ryk:

No właśnie :lol: zastanawiam się co z tym fantem zrobić - są tak szczęśliwe, że szkoda mi im zabierać, ale przecież nie mogę mieć czegoś takiego w pokoju 8O 8O 8O wprawdzie to kącik no ale zawsze. Na razie do soboty (czyli wielkiego sprzatania ) mają czas.
Może w tym sianku kocimiętka jest czy jakieś inne zioło? ewidentnie węszą, rozgarniają, szukają.. wczoraj wprawdzie zagubionego orzeszka do turlania
(zakręcił się w trawie), ale dziś każda obwąchiwała "swój kawałek podłogi" :lol: :lol: :lol: z siankiem :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro maja 12, 2010 9:26 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Mogła się tam zaplątać jakaś kocimiętka, czy inne pasujące ziółko :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro maja 12, 2010 9:37 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Albo po prostu są okropnie zakłaczone co nawet pasuje, bo z Dużej np. sie sypie jak nawet nie wiem z czego..

Marzenia11

Post » Czw maja 13, 2010 23:20 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Na zachętę do adopcji :wink: Nusieńka - piękność :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]