Ja mam jutro kolejne 18 urodziny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszeńk@ pisze:Hmmm ... a u Dużej to już chyba CZAS![]()
![]()
Ja mam jutro kolejne 18 urodziny... ciekawam czy młode poczeka, co by się ze mną urodzinowo spotykać
Myszeńk@ pisze:A witam, witam.
Ja tu często zaglądam, ale tak po cichutku
Kociara82 pisze:do kolejnego zmiaukaniayyy... znaczy sie sklikania po kociemu
kalair pisze:
Kociarko, Tobie chyba dawno chce się kota, nie?![]()
![]()
OKI pisze:Cześć Mysiu![]()
Jak się Twoja Duża czuje?
MaryLux pisze:MraukudobryMysiąteczko, chcesz słoneczko?
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:MraukudobryMysiąteczko, chcesz słoneczko?
Cześć Ukochany Pluszaku,daj,bo u nas dzisiaj bleeee.Byłam na balkoniku i chciałam sama wyczarowac słoneczko ,ale tylko doopcia mi zmokła,mmmrrraaauuu
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:MraukudobryMysiąteczko, chcesz słoneczko?
Cześć Ukochany Pluszaku,daj,bo u nas dzisiaj bleeee.Byłam na balkoniku i chciałam sama wyczarowac słoneczko ,ale tylko doopcia mi zmokła,mmmrrraaauuu
Czary Mary Czary Mary flufu flufu bęc!
A my mieliśmy wieczorem burzę
kociczka39 pisze:Oooo,coś tam się zaczyna wyszwendowowywać z chmurów,mmmrrraaauuu<HOPSSA><HOPSSA><HOPSSA>
U nas też wczoraj aniołki bąki puszczały wiesz?
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Oooo,coś tam się zaczyna wyszwendowowywać z chmurów,mmmrrraaauuu<HOPSSA><HOPSSA><HOPSSA>
Mrauku, mrauku, hopssssa!
Nasze aniołki to zdjęcia sobie robiły
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Oooo,coś tam się zaczyna wyszwendowowywać z chmurów,mmmrrraaauuu<HOPSSA><HOPSSA><HOPSSA>
Mrauku, mrauku, hopssssa!
Nasze aniołki to zdjęcia sobie robiły
Łooo,naszym chyba zdech spszent do focenia chyba,chyba że się fociły bez lampóf![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości