Moderator: Estraven
czytam watke od deski do deski ....co to jest bo nie wiem?MAGDZIOL pisze:Kicorek pisze:Czy Donna będzie może skłonna...?![]()
Kciuki
Skłonna to pewnie będzie.ale na nie szczęście na hodowlanym wpadłam na wątek gdzie była mowa o hachykach/wiedzialam o tym wcześniej/ Zaczęła działać moja wyobraźnia
MAGDZIOL pisze:Anulka witam na naszym wątku.
ŚPie może nie w kąciku ale w każdym miejscu gdzie głowa natrafi na kawałak podpórki.
NR.1 kremus rozpoznawalny po kilku czarnych włoskach na czubku łepka 116 g to ten na środku.Rodził się łapką do przodu.Jak zobaczyłam wychodzącą łapkę serce mi staneło ale zobaczyłam właśnie podjeżdzającą Marie.Kociątko urodziło się bardzo szybko.Prawdopodobnie chłopak.
NR.2 rudzielec rozoznawalny po rudości urodziła sie w ciągu 10 min po pierwszym to ten rozciągnięty między kremem a czarnym, prawdopodobnie dziewczynka 119 g
NR.3 kremus znak szczególny największy 135 g to chyba ten rodzący się pośladkowo. prawdopodobnie chłopak.
NR.4 czarny większy 122 g znaków szczególnych brak prawdopodobnie chłopak.
NR.5 rudzielec 116 g znak szczególny wycięty schodek na kuperku.To ten zwinięty w rogalik.Prawdopodobnie dziewczyna.Pierwszy urodzony po przerwie 3 godzinnej.Urodzone zalane gdyby nie Maria pewnie koteczka nie było by z nami.
NR.6 czarny 112 g znak szczególny wycięty schodek na kuperku.Ten też był zalany.Prawdopodobnie chłopak
NR.7 rudzielec 121 g znak szczególny wycięty schodek na łapku.Mocno zalany. pRawdopodobnie chlopak.
Waga niestety trochę spadła ale był problem z cycochami Tosi./mam nadzieje był/Poza tym rudzielce są leniwe.
anulka111 pisze: kocham kluski![]()
anulka111 pisze::ryk: ja jeszcze nie mam ulubienca - bo mam klopot kremiaski sa przesliczne, solidy czarne kocham ,rude zas siedza jakos mi w serduchu - to chyba po prostu bedzie moj ulubiony kolorystycznie miotkocham takie kolorowe koszyczki maluszkow ,a za rude trzymam kciuki specjalnie ,razme z moim rudasem domowym
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, pibon i 517 gości