Moderator: Estraven
Marlon pisze:Głaskałam i nosiłam na rękach Buraska od Kasprzyka, niesamowity kot, takiego grzecznego nie znajdziecie w moim wielkim stadku, nawet u koleżanek kociar tak miłego i słodkiego kocurka nie widziałam! Ah czekam na domki dla Oliwskich kociaków!

Staram się jak mogę aby urozmaicić kotkom siedzenie w klatkach jednak najlepiej by było by znalazły już swoje domy, wczoraj je nakarmiłam do syta, okazało się że przede mną też ktoś je nakarmił, jednak kotki nie dawały po sobie tego poznać paulinakarolina87 pisze:czy ktoś wie w jakim wieku są te siostry króweczki? jedna z nich jest chyba prawie cała biała prawda? Koleżanka szuka młodej, białej kotki, może by ją wzięła...
Marlon pisze:Głaskałam i nosiłam na rękach Buraska od Kasprzyka, niesamowity kot, takiego grzecznego nie znajdziecie w moim wielkim stadku, nawet u koleżanek kociar tak miłego i słodkiego kocurka nie widziałam! Ah czekam na domki dla Oliwskich kociaków!
Marlon pisze:DOM TYMCZASOWY NIEZBĘDNY DLA FAJNYCH, ZDROWYCH KOCIAKÓW!!!

menial pisze:We wtorek do zabrania od dr: Burasek i Pingwin. Kurcze, domów dla nich brak. aaaaaaaaaaaaaa. nie wiem,
Sistarsy zostana jeszcze 3-4 dni, zeby rana po sterylce u bialej kotki dobrze sie zagoila. Te maja dt u Sabiny.
Drugi Pingwin wyjdzie ostatni. Tylko dokąd????
............................
DOM TYMCZASOWY NIEZBĘDNY DLA FAJNYCH, ZDROWYCH KOCIAKÓW!!!![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], edidedi, Google [Bot] i 54 gości