Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 21:41 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 11, 2010 21:44 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Taci smakuje mokra Smilla. I to do tego stopnia, że nawet dziś suche porzuciła 8O Naprawdę ktoś mi koty podmienił :lol:
Sprawdzę dziś jeszcze Szelmę, bo wreszcie kupiłam Ulgastran :roll: Byłoby miło, jakby też była nieco podmieniona :roll: :roll: :roll:

Za paski z kaczki Dokas polecone przez Margaretkę to się wszystkie trzy dadzą pokroić :lol:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... 599/158715

Za chrupki nazębne Smilli też. Ufff....
http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... zne/170473

kalair pisze: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Ja jeszcze w ciężkim szoku jestem :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 11, 2010 22:11 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Szelmy nikt nie podmienił... oberwałam pazurem po pysku :?
Sam Ulgastran chyba nie taki najgorszy, łyknęła w sumie bez awantur, ale jak ja śmiałam Babcię fatygować?! :roll:
I co ja mam mówić, jak np. wet mnie pyta, czego się można po niej spodziewać? :roll: Wszystkiego? :twisted:

Ponieważ już kotki dziś od a do z obsłużone wszystkie trzy, uniżony sługa uda się na spoczynek :roll:

Dobranoc :lol:

OKI

Post » Wto maja 11, 2010 22:25 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:

Dobra, jak jutro wyjdziesz z szoku, daj zdjątka. :D
Dobrej! :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto maja 11, 2010 22:31 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:
Kto mi podmienił kotecka?

No jak to kto :?: -WET :lol: :lol: :lol:
zauważyłaś, że w dniu wizyty (Twej lub z Delką) koteńka to istny Anioł? :mrgreen: potem dopiero wraca do swojej formy :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 11, 2010 22:33 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:A nawet z godziny na godzinę, bo przed chwilą już się tak rozmruczała, że się nawet zapomniała trząść :wink:

o cholewcia - pamięć koteckowi szwnakuje :( :( :lol: ciekawe jaki jest koszt leczenia :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 11, 2010 23:08 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:A nawet z godziny na godzinę, bo przed chwilą już się tak rozmruczała, że się nawet zapomniała trząść :wink:

o cholewcia - pamięć koteckowi szwnakuje :( :( :lol: ciekawe jaki jest koszt leczenia :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 12, 2010 0:21 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Za paski z kaczki Dokas polecone przez Margaretkę to się wszystkie trzy dadzą pokroić :lol:

Noooo, to sie ciotka na cos przydala. ;) Kaczencja smaczna i zdrowa. :)

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Śro maja 12, 2010 7:14 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Obrazek :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro maja 12, 2010 7:25 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

czesc OKI, strasznie lubie czytac Twoje wypocinki, tak fajnie piszesz o koteckach :mrgreen: :1luvu:

fajnie, ze wkleilas linki, tez musze wyprobowac te smakolyki... :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 12, 2010 8:40 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Witanko :lol:

kalair pisze:
OKI pisze:

Dobra, jak jutro wyjdziesz z szoku, daj zdjątka. :D

Jasne, lecę-pędzę :mrgreen:

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:
Kto mi podmienił kotecka?

No jak to kto :?: -WET :lol: :lol: :lol:
zauważyłaś, że w dniu wizyty (Twej lub z Delką) koteńka to istny Anioł? :mrgreen: potem dopiero wraca do swojej formy :ryk: :ryk: :ryk:

Zauważyłam, chyba nawet o tym mówiłam :lol:
Zobaczymy jak będzie dziś, bo dziś 2 piguły muszę jej wcisnąć :roll: Rano była nieuchwytna - zbyt zajęta polowaniem na kaczkę z mieszanki :lol: Kaczka nawet z powrotem skrzydeł dostała :twisted:

Kociara82 pisze:
Marzenia11 pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Luzik, z tego jej nie będziemy leczyć :mrgreen:

margaretka2002 pisze:
OKI pisze:Za paski z kaczki Dokas polecone przez Margaretkę to się wszystkie trzy dadzą pokroić :lol:

Noooo, to sie ciotka na cos przydala. ;) Kaczencja smaczna i zdrowa. :)

Ciotka się przydała, a kaczencja w każdej formie wchodzi - na surowo też :wink:
Tylko ta suszona przy 3 koteckach to mnie wykończy finansowo :roll: Mogłaby być ciut twardsza, żeby im więcej czasu zajmowała niż 3 sekundy na pasek. Chyba ją dosuszę :twisted:
Taćka już na stałe zamieszkała pod szafką, chyba jej tam jakieś legowisko zainstaluję :roll: Pomału zamienia się w katatonika podszafkowego i ewidentnie uważa, że już może przestać wchodzić do kuchni w ogóle, bo przecież można się żywić wyłącznie snackami :twisted:

tillibulek pisze:czesc OKI, strasznie lubie czytac Twoje wypocinki, tak fajnie piszesz o koteckach :mrgreen: :1luvu:

fajnie, ze wkleilas linki, tez musze wyprobowac te smakolyki... :D

Ostrożnie z nimi, bo Twoje też gotowe katatonii dostać :ryk:

OKI

Post » Śro maja 12, 2010 9:28 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 12, 2010 9:30 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Cześć Kociczko :1luvu:

OKI

Post » Śro maja 12, 2010 10:20 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

chyba kototonii.... a nie, to bardziej do mnie sie odnosi..... :ryk: :ryk:

ile im tych chrupek Smilla dajesz dziennie?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 12, 2010 10:27 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

To zależy, na ile zasłużyły :twisted:

Różnie daję, po kilka najczęściej - ale jakoś specjalnie nie wyliczam.
Z dentystycznymi nie przesadzę, tylko przy odkłaczających trzeba uważać, bo jak za dużo, to rozluźnienie mam kuwecie :lol:
Przy tych wystarczy uważać, żeby się Tacia za mocno nie najadła :wink:

Pasują mi bardzo te chrupki, bo to spore pudełka są, cena jest bardzo dobra, a kotom smakują :lol:

OKI

[poprzednia][następna]