Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 19:49 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Ale jest z niej ślicznotka :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto maja 11, 2010 20:17 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Co słychać z Warką???
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto maja 11, 2010 20:21 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

majencja pisze:Co słychać z Warką???

Zapewne Wiesiu napisze szczegółowo.Ja dziś rozmawiałam z Jadzią ,stwierdzili zapałenie jelita grubego.Tyle wiem :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 11, 2010 20:41 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Kolejne sukcesy :mrgreen:

Dziś były na sterylkach 3 koteczki - wszystkie cięzarne :roll:
Puszczają się na prawo i na lewo - jak ktoś mi powiedział trza było się kotem urodzić :ryk:

A tak serio są to przerazające statystyki ze wszystkie kocice cięzarne :|

Ale to nic - wkrótce będziemy mieć swój własny prywatny sprzęcior i wtedy będziemy ciąć, ciąć i jeszcze raz ciąć CIĘŻARÓWY :twisted:
MIKUŚ

Post » Wto maja 11, 2010 20:47 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Specjalne podziękowania dla Naszej Ewy [Filomen] - dzięki Ewie mamy Fundusz sterylkowy. Na parę dzikich kotów wystarczy.
Ewuniu - DZIĘKUJEMY :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto maja 11, 2010 20:54 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Te Basia a może z takom ochotom byś chłopakom jajca obcinała żeby tych ciężarówek nie było???? Coś Ty sie na tek kobity tak uparła???? :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto maja 11, 2010 21:26 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Tereniu ,bardzo bym chciała Wam pomóc założyć stowarzyszenie rejestrowe - byłoby to z korzyścią dla kotków :). Jak chodzi o sprawy prawne to zapewniam , że wszelkie formalności biorę na siebie i latanie do KRS także-wszystkie uchwały i statut napiszę to dużo pracy ( trochę zbliżonej do zakładania spółki z o.o. )ale naprawdę możliwej do wykonania.Oczywiście treść tej dokumentacji musiałabym po jej opracowaniu z Wami uzgodnić.Potem trzeba by się 1 raz raz spotkać-t.j. w celu formalnego przegłosowania uchwał i ich podpisania przez założycieli ( niezbędne są oryginalne podpisy )- mogę załatwić salę konferencyjną tam gdzie pracuję Al.Korfantego 2, Katowice -za darmo oczywiście, no bo te minimum 15 osób musiałoby jednak odbyć spotkanie założycielskie. Rejestracja w KRS jest bezpłatna -a gdyby nawet powstały jakieś tam inne koszty to też pomogę.
Pomyślcie o tym- to się może udać ,macie na forum tylu zainteresowanych -To tyle co chciałam przekazać -dziś już się w niczym udzielać nie będę ,bo miałam naprawdę trudny dzień w pracy, wróciłam wykończona bo się sądziłam.Gosia
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 12:06 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto maja 11, 2010 22:02 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Tereniu bardzo bym chciała Wam pomóc założyć stowarzyszenie rejestrowe, wszelkie formalności biorę na siebie i latanie do KRS także-wszystkie uchwały i statut napiszę to dużo pracy ( trochę zbliżonej do zakładania spółki z o.o. )ale naprawdę możliwej do wykonania.Oczywiście treść tej dokumentacji musiałabym po jej opracowaniu z Wami uzgodnić.Potem trzeba by się 1 raz raz spotkać-t.j. w celu formalnego przegłosowania uchwał i ich podpisania przez założycieli ( niezbędne są oryginalne podpisy )- mogę załatwić salę konferencyjną tam gdzie pracuję Al.Korfantego 2, Katowice -za darmo oczywiście, no bo te minimum 15 osób musiałoby jednak odbyć spotkanie założycielskie. Rejestracja w KRS jest bezpłatna -a gdyby nawet powstały jakieś tam inne koszty to też pomogę.
Pomyślcie o tym- to się może udać ,macie na forum tylu zainteresowanych .To tyle co chciałam przekazać -dziś już się w niczym udzielać nie będę ,bo miałam naprawdę trudny dzień w pracy, wróciłam wykończona bo się sądziłam.Gosia[/quote]
Chciałabym tylko dodać - bo może ZA MAŁO WYRAŹNIE to zaznaczyłam w powyższym tekście - że proszę o potraktowanie tego wpisu wyłącznie jako INFORMACJĘ co procedury,możliwości i skutków rejestracji stowarzyszenia w KRS i mojej OFERCIE pomocy , z której można ale nikt nie musi korzystać. Decyzja w tej sprawie -jeśli kiedykolwiek zapadnie-należy do osób działających w kociej chatce. Gosia
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 12:09 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto maja 11, 2010 22:02 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

majencja pisze:Te Basia a może z takom ochotom byś chłopakom jajca obcinała żeby tych ciężarówek nie było???? Coś Ty sie na tek kobity tak uparła???? :twisted:

No zacznę ich łapać. ojj......wierz mi zrobię nagonkę na "chłopaków" :ryk: A jak juz zacznę to niech wieją gdzie pieprz rośnie bo będzie siwy dym :twisted:
A tak serio to muszę zdązyć przed rozsypaniem się "cięzarówek".
W tym roku Maju zapomnij o becikowym :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto maja 11, 2010 22:03 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Gosiu jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej na tak :) dziewczyny pewnie także postaramy się poszukać ogoś kto nam pewne sprawy poprowadzi ulgowo pod kątem finansowym, ale wydaje mi się, że w przypadku przekształcenia my bedziemy czuć się pewniej, zresztą niech dziewczyy też się wypowiedzą na ten temat , myślałyśmy dawno o tym tylko niestety my osobiście nie mamy czasu zająć się wszystkimi tymi formalnościami, ie z lenistwa :oops: ale z braku czasu :oops:
dziewczyny i chłopaki więc wypowiadajcie się czy jesteście za czy przeciw przekształceniu ... i wtedy działamy dalej
Dziękuję Małgosiu jeszcze raz i raz :lol:
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 12:42 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 11, 2010 22:08 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Jezeli dalej jesteśmy stowarzyszeniem, jest Nas odpowiednia ilość, i dalej działamy jak działamy tyle ze mozemy LEGALNIE zbierać kasę, sprzęciory, dary, leki itp. to Ja jestem jak najbardziej za :lol:
Jesli dobrze rozumię to jest to kwestia przekształcenia stowarzyszenia zwykłego w stowarzyszenie wyzsze :?:
MIKUŚ

Post » Wto maja 11, 2010 22:12 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Zawiozłam dziś fanty do kociarni są w papierowej torbie w szafie białej :D
i tak:
dla Dorotki - myszki i fotografia Charli Chaplina :D
dla Madziuli breoczek z Holandii - Madziula proszę dogadaj się z Dorotką niech zabierze breloczek dla Ciebie, D
dla mar_tiki 2 myjki :)
dla Alienor 2 myjki :)
dla Bony 44 breloczek i cukierki :D
Proszę dajcie cynk czy odebrałyście fanciki,
I bardzo Wam wszystkim dziękuję :D
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 8:05 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Wto maja 11, 2010 22:14 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:Jezeli dalej jesteśmy stowarzyszeniem, jest Nas odpowiednia ilość, i dalej działamy jak działamy :lol:
Jesli dobrze rozumię to jest to kwestia przekształcenia stowarzyszenia :?:

No dokładnie Basiu tak :D
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 8:22 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Wto maja 11, 2010 22:15 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Pytanie z innej beczki brzmi:

Czy mógłby ktoś przetrzymać sukę ONKA<owczarko podobna> PRZEZ 2 - 3 dni /tj. 17-20 maj/ PO STERYLIZACJI??

Potrzebuję kogoś kto mógłby mi ją przetrzymać, sterylka załatwiona - szczegóły na pw jeśli ktoś moze pomóc :lol:

Pytanie nr 2 :
Ma ktoś moze taki duzy kołnierz pozyczyć? Ewentualnie ubranko posterylkowe??
MIKUŚ

Post » Wto maja 11, 2010 22:17 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:No dokładnie Basiu ze stowarzyszenia zwykłego w zarejestrowane :D będziemy mogły zbierać wszystko egalnie, ale i wtedy musimy się legalie rozliczać i prowadzić księgowość, ale do tego pewnie znajdziemy jakiegoś miłośnika zwierząt :D

MIKUŚ mówi TAK :lol:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]