[WRO] Malwinka, kotka z ulicy niestety już za TM [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 18:06 Re: [WRO] Kotka, błąkająca się po ulicach, szuka DT/DS !

Wszystko się zgadza - kocia jest u mnie. siedzi sobie na strychu, ma ciszę i spokój. Zaglądałam do niej jakąś godzinę temu. Przestała łazić po ścianach, ale miauczy żałośnie. Na razie nic nie zjadła i nie korzystała z kuwety, ale widać, że jeszcze nie wie o co chodzi z tym nowym dziwnym miejscem. Sprawia przyjazne wrażenie. Na wszelki wypadek ją odpchlę jeszcze dzisiaj, żeby jutro przy kastracji nic nam po stole nie skakało. Zabieg o 15.00.

Wieczorem przyjdzie koleżanka z aparatem (mój niestety jest w Gliwicach), to postaram się zrobić zdjęcie :)

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Wto maja 11, 2010 20:40 Re: [WRO] Kotka, błąkająca się po ulicach, szuka DT/DS !

Gosia B pisze:Wszystko się zgadza - kocia jest u mnie. siedzi sobie na strychu, ma ciszę i spokój. Zaglądałam do niej jakąś godzinę temu. Przestała łazić po ścianach, ale miauczy żałośnie. Na razie nic nie zjadła i nie korzystała z kuwety, ale widać, że jeszcze nie wie o co chodzi z tym nowym dziwnym miejscem. Sprawia przyjazne wrażenie. Na wszelki wypadek ją odpchlę jeszcze dzisiaj, żeby jutro przy kastracji nic nam po stole nie skakało. Zabieg o 15.00.

Wieczorem przyjdzie koleżanka z aparatem (mój niestety jest w Gliwicach), to postaram się zrobić zdjęcie :)

No to super :ok: Kicia jest w szoku, trudno się dziwić, jak ją zabrała wygrzewała się na słoneczku pod klatką schodową ptzy pustej miseczce :wink: a teraz jej lokum ma 2x1x1 metr :twisted: Przywyknie, mam nadzieję że nie będzie agresywna i trafi do DT :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto maja 11, 2010 21:09 Re: [WRO] Kotka, błąkająca się po ulicach, szuka DT/DS !

Kocia jest już bardzo spokojna, zupełnie nieagresywna, miałam ją na rękach. Jest lekko wystraszona, ale zachowuje się bardzo przyjaźnie. Została poFronline'owana, zaniosłam jej też miskę mokrego - od razu wyszła z transporterka. Mam kilka zdjęć, ale na cudzym aparacie - jak tylko je dostanę to wstawię :) Na razie wszystko układa się bardzo dobrze :)

Gosia B

Post » Wto maja 11, 2010 22:19 Re: [WRO] Kotka, błąkająca się po ulicach, szuka DT/DS !

Bardzo proszę o zmianę tytułu wątku :)

Kocie Życie

Od: Pt lut 27, 2009 13:16

Post » Śro maja 12, 2010 7:26 Re: [WRO] Kotka, błąkająca się po ulicach, szuka DT/DS !

Kocie Życie pisze:Bardzo proszę o zmianę tytułu wątku :)

:) Chciałam zmienić jak koteczka będzie już w DT, żeby nie zapeszyć... :wink:
Ale skoro nalegacie, to proszę bardzo :)

Agness78

Post » Śro maja 12, 2010 7:29 Re: [WRO] Kotka, błąkająca się po ulicach, szuka DT/DS !

Gosia B pisze:Kocia jest już bardzo spokojna, zupełnie nieagresywna, miałam ją na rękach. Jest lekko wystraszona, ale zachowuje się bardzo przyjaźnie. Została poFronline'owana, zaniosłam jej też miskę mokrego - od razu wyszła z transporterka. Mam kilka zdjęć, ale na cudzym aparacie - jak tylko je dostanę to wstawię :) Na razie wszystko układa się bardzo dobrze :)

:1luvu: Bardzo się cieszę. Trzymam kciuki za dzisiejszą sterylkę :ok:

Agness78

Post » Śro maja 12, 2010 7:41 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

Ten post o zmianie tytułu był mój - przepraszam za zamieszanie, czasami pisze też z konta Fundacji :)

Kotka na pewno będzie w DT - jest tak kochana, ze się w głowie nie mieści :) Właśnie u niej byłam - mizia się i tryka baranki :) Dzisiaj wstawię zdjęcia. Zabrałam jej już jedzonko przed zabiegiem, ale przez noc zjadła ponad 200g mokrego i suche też poskubała :) Pcha się na ręce i kolana, zaraz zaczyna mruczeć Ona na pewno znajdzie dom :)

EDIT: no i jest kuwetkowa w pełnym wymiarze :mrgreen:

Gosia B

Post » Śro maja 12, 2010 8:35 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

Gosia B pisze:Ten post o zmianie tytułu był mój - przepraszam za zamieszanie, czasami pisze też z konta Fundacji :)

Kotka na pewno będzie w DT - jest tak kochana, ze się w głowie nie mieści :) Właśnie u niej byłam - mizia się i tryka baranki :) Dzisiaj wstawię zdjęcia. Zabrałam jej już jedzonko przed zabiegiem, ale przez noc zjadła ponad 200g mokrego i suche też poskubała :) Pcha się na ręce i kolana, zaraz zaczyna mruczeć Ona na pewno znajdzie dom :)

EDIT: no i jest kuwetkowa w pełnym wymiarze :mrgreen:

:D No to tym bardziej się cieszę, bo w takim razie nie mam już watpliwości że ktoś ją wywalił na ulicę :cry:
Taki miziak , na dodatek kuwetkowy.... bidulka, dlatego nie mogła sobie poradzić z dziczkami na ulicy :cry:

Agness78

Post » Śro maja 12, 2010 8:55 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

ale super :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro maja 12, 2010 19:33 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

Dostałam sms od Gosi. Kicia już po sterylce, wszystko jest ok :ok:
Dobrze, że kicia już w DT, okazało się że była w 2 tygodniu ciąży :(

Agness78

Post » Śro maja 12, 2010 21:56 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro maja 12, 2010 23:03 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

Zdjęcia jeszcze sprzed sterylki - wieczór po tym jak do mnie trafiła:

Obrazek Obrazek

Dziś zrobiłam jej już sesję do ogłoszeń, ale trochę ciężko robiło się zdjęcia kota, który non stop usiłował wcisnąc się an moje kolana :) Efekty pokażę później :)

Gosia B

Post » Czw maja 13, 2010 8:42 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

Tak się prezentowała dziewczynka, kiedy ją wczoraj zabrałam do mieszkania, żeby porobić zdjęcia. Była nieco zestresowana nowym miejscem i zapachami, ale nie wyglądała na kota, który źle się czuje w 4ścianach i wybiera na dwór. Gdybym miała więcej czasu - z pewnością za kilka minut mogłabym ją oglądać wylegującą się na fotelu. Niestety sesja byłą robiona w dużym pośpiechu :( Ale i tak widać jaka dziewczynka jest urocza - co chwilę miałam ją na sobie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Gosia B

Post » Czw maja 13, 2010 8:44 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

Ona jest prześliczna :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw maja 13, 2010 8:48 Re: [WRO] Koteczka z ulicy już w DT, pod opieką KŻ :)

8O 8O 8O :1luvu: ale ona naprawdę jest cudna, w domu kot od razu lepiej się prezentuje :wink: :ok:

Agness78

[poprzednia][następna]