Ja tego zapachu nie czuję w ogóle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Mruśkowo - jak ładnie![]()
OKI pisze:aaaa... jeszcze jedno... Pannica-diablica idzie pod nóż, jak tylko się wykurujeDziś mi siknęła na torbę w garderobie
![]()
Chyba się małpiszon poczuł u siebie i znaczy
Marzenia11 pisze:Siem witam w Wariatkowie dziś.
OKI pisze:Mruśkowo - jak ładnie![]()
to teraz na wątas czekam o kolejnej czarnej diablicy![]()
![]()
![]()
a może jakiś fun-club czarnych zalozymy?z honorowymi gośćmi Tać i Szelma
Kociara82 pisze:Fan Club Czarnych Kotow....Jestem ZA!
kalair pisze:OKI pisze:aaaa... jeszcze jedno... Pannica-diablica idzie pod nóż, jak tylko się wykurujeDziś mi siknęła na torbę w garderobie
![]()
Chyba się małpiszon poczuł u siebie i znaczy
![]()
kalair pisze:A nic..![]()
kocurzyca41 pisze:Napisz koniecznie[zapomniałam powiedzieć]czy ustroistwo do odciągania glutka zdało egzamin
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Napisz koniecznie[zapomniałam powiedzieć]czy ustroistwo do odciągania glutka zdało egzamin
Pomogło... Samoistnie chyba - już nie smarcze![]()
A jeszcze wczoraj przy kichaniu się mało nie udusiła, zanim wywaliła z nosa co trzeba, dziś rano też miała taki atak, a teraz już samo kichanie z odrobiną wodnistego posmarkiwania i koniec.
Idę jej wetknąć tabletkę![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Napisz koniecznie[zapomniałam powiedzieć]czy ustroistwo do odciągania glutka zdało egzamin
Pomogło... Samoistnie chyba - już nie smarcze![]()
A jeszcze wczoraj przy kichaniu się mało nie udusiła, zanim wywaliła z nosa co trzeba, dziś rano też miała taki atak, a teraz już samo kichanie z odrobiną wodnistego posmarkiwania i koniec.
Idę jej wetknąć tabletkę![]()
![]()
Widać przestraszyła się samego widoku ustroistwaPowodzenia we wtykaniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: squid, welon i 162 gości