Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Hanulka pisze:Ten cudny koteczek potrzebuje ogloszeń i kochającego domku![]()
![]()
![]()
mimbla64 pisze:Hanulka pisze:Ten cudny koteczek potrzebuje ogloszeń i kochającego domku![]()
![]()
![]()
Hanulko ja podtrzymuję ogłoszenia Kubusia na kilku portalach. Są to jednak ogłoszenia mocno nieaktualne. Nie ma nowych zdjęć, nie ma informacji jak obecnie czuje sie i zachowuje Kubuś. Bez tego trudno robić ogłoszenia.
Hanulka pisze:mimbla64 pisze:Hanulka pisze:Ten cudny koteczek potrzebuje ogloszeń i kochającego domku![]()
![]()
![]()
Hanulko ja podtrzymuję ogłoszenia Kubusia na kilku portalach. Są to jednak ogłoszenia mocno nieaktualne. Nie ma nowych zdjęć, nie ma informacji jak obecnie czuje sie i zachowuje Kubuś. Bez tego trudno robić ogłoszenia.
mimbla64, proszę napisz tu, na jakich portalach masz te ogłoszenia, przeslij mi na pw mail, a ja Tobie odeślę nowe foty, tzn. sprzed 1,5 miesiąca.. + informacje... są one też na wątku.. ale nie wiem, czy możesz je ściągnąć...
fajnie, że trzymasz te ogłoszenia, aktualne zamieszczę na KAN na pierwszej w 5 poście.. tam jest takie zestawienia aktualnych ogloszeń! dzięki mocne![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 8 gości