Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kicimiau pisze:d_anek, na ringu chciała zawładnąć jaźnią mojego Szupłego! I ledwo wydarłam kota, jak szłam do porównań...Pewnie był zbyt wymemłany i zmaltretowany i dlatego nie przeszedł..
Marcepan pisze:Kicimiau pisze:d_anek, na ringu chciała zawładnąć jaźnią mojego Szupłego! I ledwo wydarłam kota, jak szłam do porównań...Pewnie był zbyt wymemłany i zmaltretowany i dlatego nie przeszedł..
o, przepraszam.
to są podłe oszczerstwa.
sam się do mnie wyrywał i tulił, biedaczysko.
d_anek pisze:Marcepan pisze:Kicimiau pisze:d_anek, na ringu chciała zawładnąć jaźnią mojego Szupłego! I ledwo wydarłam kota, jak szłam do porównań...Pewnie był zbyt wymemłany i zmaltretowany i dlatego nie przeszedł..
o, przepraszam.
to są podłe oszczerstwa.
sam się do mnie wyrywał i tulił, biedaczysko.
Marcepan bardzo dziękuję Ci za tę podświadomą obronę- on owszem i wyrywał się i tulił - ale do mnie
a te oszczerstwa Kicimiau znajdą swój odpowiedni finał![]()
d_anek pisze:Marcepan bardzo dziękuję Ci za tę podświadomą obronę- on owszem i wyrywał się i tulił - ale do mnie
Marcepan pisze:d_anek pisze:Marcepan bardzo dziękuję Ci za tę podświadomą obronę- on owszem i wyrywał się i tulił - ale do mnie
może on się tak tuli do każdego? może łaknie czułości?
może to trzeba wyjaśnić?
Kicimiau pisze:Marcepan pisze:d_anek pisze:Marcepan bardzo dziękuję Ci za tę podświadomą obronę- on owszem i wyrywał się i tulił - ale do mnie
może to trzeba wyjaśnić?
Ale co tu wyjaśniać!
Mój kot Artisto, to pies na baby!
Marcepan pisze:d_anek pisze:Marcepan bardzo dziękuję Ci za tę podświadomą obronę- on owszem i wyrywał się i tulił - ale do mnie
może to trzeba wyjaśnić?
d_anek pisze:Marcepan pisze:d_anek pisze:Marcepan bardzo dziękuję Ci za tę podświadomą obronę- on owszem i wyrywał się i tulił - ale do mnie
może to trzeba wyjaśnić?
MarcePani - to oczywista oczywistość - ten Pierdolęcino jest zaniedbany emocjonalnie, ot co!
Kicimiau pisze:Przyjeżdżaj do mnie czym prędzej, bo mam takich miniaturek jeszcze cztery, a każda z nich wyciąga te wątłe łapusie i woła: "na ręce weź mnie, weź mnie!"
O-l-g-a pisze:I sporo uwag odnośnie organizacji...
25 rolek świeżej trawy na ringu, przyozdobionej kwiatkami,
200 doniczek owsa rozstawionych na klatkach - kotom się podobało![]()
hippisowskie koszulki dla stewardow własnoręcznie barwione...
I jednak za mało ?
Mysza pisze:super, praktycznie cały wątek zdjęćkoc-cat pisze:Sporo fotek z wystawy - nie tylko ragdolli:
http://www.ragdollclub.fora.pl/wystawy- ... ,2177.html
Atlas pisze:Mysza pisze:super, praktycznie cały wątek zdjęćkoc-cat pisze:Sporo fotek z wystawy - nie tylko ragdolli:
http://www.ragdollclub.fora.pl/wystawy- ... ,2177.html
Też uważam ze świetny.
Szkoda tylko , że nie znalazłam zadnej fotki mojego czarnego Kaszmirka malutka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości