Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 6:43 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :))

Miło, że wszystko się dobrze układa. :)

MagdaMagda

Od: Wto wrz 30, 2008 20:37

Post » Pon maja 10, 2010 6:53 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :))

dobrze, że z maluszkami już dobrze, Alfredzik w domku? :lol: , to dla pozostałych futerek gorące buziaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon maja 10, 2010 16:32 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :))

Zaglądamy i czytamy :ok: :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon maja 10, 2010 17:49 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :))

Dziękuję za zaglądanie, pozdrawianie, buziaki i wszystko. Miło widzieć Krysię! :1luvu:

A ja dziś bardzo, ale to bardzo się cieszę. Maluszeczki zrobiły dziś kilka bardzo pięknych koopali. Do kuwety, bo już potrafią. Nie ma biegunek, wszystko jak należy. :piwa: Niech żyje mokry RC dla kociąt. Maluszeczki powiedziały flaszce stanowcze NIE. Owszem, z miseczki można wypić mixol, czemu nie, ale flaszka? Psecies one som jus taaaakie duze!

Sama siebie nie poznaję, co ja wypisuję? :strach:

Ale one są tak rozkoszne. Terroryzują mnie. Uciekają z pokoju. Krzyczą na mój widok (i to jest entuzjazm!). Włażą na mnie, całują, gryzą w nos, a Pucuś dziś pół godziny tulił się i całował mnie w usta.
Dobrze, że już mają dom zaklepany.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon maja 10, 2010 18:24 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

Jednym słowem głupiejesz przy takich maluchach :ryk:

Ja też nieraz jak sobie przypomnę jak moja, teraz 1,5 roczna, Tośka była w tym wieku co Twoje maluchy to aż żałuję, że tak szybka wyrosła z tego kocięstwa :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon maja 10, 2010 18:27 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

A ja już chyba pisałam, że żałuję, że nigdy nie miałam kociego malucha...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon maja 10, 2010 19:56 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

AgaPap pisze:Jednym słowem głupiejesz przy takich maluchach :ryk:

No, całkiem na ich punkcie ogłupiałam... :wink:

Bazyliszkowa pisze:A ja już chyba pisałam, że żałuję, że nigdy nie miałam kociego malucha...

A to się da nadrobić... :D

Dostałam wiadomość od mahob, że tri pojechały do domku.
Cieszę się, że już mają kogoś dla siebie.
U mahob zresztą też czuły się dobrze, ale jak tu się nie czuć fantastycznie, jak się ma do dyspozycji budkę, koszyk, kocyki, mnóstwo zabawek, i pełne miseczki.
Dziękuję raz jeszcze :1luvu:

Jutro mam wolne i jedziemy z Kitusiem rwać chore ząbki. Wyniki ma nieco lepsze, więc zabieg wskazany. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Dziś Kituś ukradł ziemniaka ugotowanego i pożerał go warcząc. 8O To znaczy jego upodobanie do gotowanych ziemniaków to nic nowego, ale warczenie? Dziwne.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon maja 10, 2010 21:08 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

ziemniaki dobre są widać i bronić trzeba ich jako miski z chrupkami :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto maja 11, 2010 6:23 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :))

anita5 pisze:Dziękuję za zaglądanie, pozdrawianie, buziaki i wszystko. Miło widzieć Krysię! :1luvu:

A ja dziś bardzo, ale to bardzo się cieszę. Maluszeczki zrobiły dziś kilka bardzo pięknych koopali. Do kuwety, bo już potrafią. Nie ma biegunek, wszystko jak należy. :piwa: Niech żyje mokry RC dla kociąt. Maluszeczki powiedziały flaszce stanowcze NIE. Owszem, z miseczki można wypić mixol, czemu nie, ale flaszka? Psecies one som jus taaaakie duze!

Sama siebie nie poznaję, co ja wypisuję? :strach:

Ale one są tak rozkoszne. Terroryzują mnie. Uciekają z pokoju. Krzyczą na mój widok (i to jest entuzjazm!). Włażą na mnie, całują, gryzą w nos, a Pucuś dziś pół godziny tulił się i całował mnie w usta.
Dobrze, że już mają dom zaklepany.

:1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto maja 11, 2010 7:24 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

Oj, to widzę, ze maluchy coraz bardziej rezolutne :wink: :mrgreen:
A głosiki mają donośne wbrew pozorom - słychać je, kiedy czegoś chcą :lol:

Małe szylkretki pojechały wczoraj do domku. Strasznie słodkie i grzeczne z nich dziewczynki. Wzbudziły zachwyt u swoich nowych pańć - starszej i młodszej - obie panie po prostu zmiękły w kolanach na ich widok :lol: No ale nic dziwnego, bo przecudnej urody sa faktycznie. Niech im sie wiedzie w nowym domku :ok:

Kciuki wielkie dla Kitusia :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto maja 11, 2010 7:28 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

anita5 pisze:Jutro mam wolne i jedziemy z Kitusiem rwać chore ząbki. Wyniki ma nieco lepsze, więc zabieg wskazany. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Trzymam z całej siły za Kitusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto maja 11, 2010 9:02 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

kciuki za Kitusia :ok:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto maja 11, 2010 11:23 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

Kitusiu, powodzenia!!!

MagdaMagda

Od: Wto wrz 30, 2008 20:37

Post » Wto maja 11, 2010 14:26 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

Ale masz radości z tych maluszków :wink: :1luvu: :lol:
Za Kitusia kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto maja 11, 2010 15:37 Re: Moja gromadka - Alfred w domku :)), terror maluszeczków:))

Kitusiowi zostało już bardzo niewiele zębów. Mam nadzieję, że teraz będzie się lepiej czuł. Mocznik ma kiepski, ale kreatynina lepsza.
Bardzo mu się podobało, że znowu jest u weta i barankował naszą panią wet ile wlazło. Taki jest Kituś.
Azodyl nam się kończy i nie mam skąd wziąć... :cry: A była po nim wyraźna poprawa...

Kituś całą drogę tam i z powrotem skrzeczał swoim zwyczajem. Na okrągło: ra! ra! kra! :x

Dziękuję za kciuki!
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]