Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maykaw pisze:Pierwszy spacerek na działce - Nesce podobało się średnioza to Banshee wręcz przeciwnie
![]()
Zofia&Sasza pisze:Przeciw kleszczom w mieście TRZEBA zabezpieczać. W tym roku jest jakaś plaga istna...
Maykaw pisze:Ostatnio w wiecznym niedoczasie żyję. W sobotę spalił mi się zasilacz w kompie i lataliśmy z Młodym na giełdę kupić nowy, w niedzielę okazało się że mój komp dalej szaleje, jakieś zwiechy ma cały czas, prawdopodobnie koledze po środzie będę musiała podrzucić na przeglądPoza tym na razie bez zmian. Banshee nauczyła się wskakiwać na szafki w kuchni i po lodówce wskakuje sobie na samą górę na wiszące, chowa się za kwiatkiem i stamtąd nawołuje Neskę
Jestem pełna podziwu dla niej bo wędrując po szafkach nie rusza jedzenia
powącha i idzie dalej, natomiast Neseczka to kot zagłodzony, z opuchlizną głodową na brzuszku wręcz
chodzi i tylko patrzy gdzie coś do jedzenia, komu ukraść, a jak jej się uda chowa się w kącik i warczy jak jakiś rotwailerr
Całe szczęście na szafki nie wskakuje (chyba doopka za ciężka)
![]()
Banshee jak wypadł kiełek w lutym tak nie odrósł do tej pory i zaczynamy podejrzewać że to nie zmiana ząbków była tylko ten jej nieszczęsny upadek zanim do nas przyjechała. Będziemy jechali za jakiś czas zrobić badania krwi i na odrobaczanko to się weta podpytamy o ząbek, bo powoli szykujemy się już do sterylki Banszulka (chcemy utrafić przed długim czerwcowym weekendem).![]()
Trzymajcie kciuki dziś o 15 za Lilith - moja chrzestna koteczka ma dziś sterylke![]()
![]()
Maykaw pisze:Nie mam na nic czasu ostatnio, w pracy urwanie glowy, nocne roboty na Puławskiej doprowadzają mnie do szaleństwa z niewyspania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 37 gości