Neska z domu Dixie, Banshee, Lilith... kolorowe dziewczynki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 12:39 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

:1luvu: Niestety z tego samego powodu czyli Choculi muszę zabezpieczać też Miziulka :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw kwi 08, 2010 12:45 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Maykaw pisze:Pierwszy spacerek na działce - Nesce podobało się średnio :wink: za to Banshee wręcz przeciwnie :D

Moje mają do dyspozycji tylko podwórko i park :(
Poza tym Rysiek jest na nie, tylko Marchewka na tak.
W mieście też powinny mieć antykleszcze?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw kwi 08, 2010 13:27 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Wydaje mi się że skoro wychodzą to powinny, w końcu w mieście też sa kleszcze... :|

EDIT: 17.20 - właśnie siedziałam sobie spokojnie w domku i jadłam obiad (duszona wątróbka) odwróciłam sie na moment i z talerza zniknął kawałek ... Neska ukradła i uciekała z nim po całym domu, w końcu schowała sie pod łóżkiem i tam spożyła w spokoju... mam Neskę kradziejkę 8O :lol: mam tylko nadzieje ze jej nie zaszkodzi :roll:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto kwi 20, 2010 15:25 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Ojej, jaki słodki Banszusik w szeleczkach :1luvu:
Przeciw kleszczom w mieście TRZEBA zabezpieczać. W tym roku jest jakaś plaga istna...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw kwi 22, 2010 22:40 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Zofia&Sasza pisze:Przeciw kleszczom w mieście TRZEBA zabezpieczać. W tym roku jest jakaś plaga istna...

ale nawet jak po trawniku trochę spacerują? o kurcze, to albo się zaopatrzę w coś, albo nie będzie spacerków...
tym bardziej, że te spacerki to i dla mnie stres, bo nie jestem pewna, czy to wskazane - zdania są chyba podzielone.
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Czw maja 06, 2010 15:51 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Zaglądam i zaglądam a tutaj ciiisza :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon maja 10, 2010 12:52 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Ostatnio w wiecznym niedoczasie żyję. W sobotę spalił mi się zasilacz w kompie i lataliśmy z Młodym na giełdę kupić nowy, w niedzielę okazało się że mój komp dalej szaleje, jakieś zwiechy ma cały czas, prawdopodobnie koledze po środzie będę musiała podrzucić na przegląd :evil: Poza tym na razie bez zmian. Banshee nauczyła się wskakiwać na szafki w kuchni i po lodówce wskakuje sobie na samą górę na wiszące, chowa się za kwiatkiem i stamtąd nawołuje Neskę :lol: Jestem pełna podziwu dla niej bo wędrując po szafkach nie rusza jedzenia 8O powącha i idzie dalej, natomiast Neseczka to kot zagłodzony, z opuchlizną głodową na brzuszku wręcz :wink: chodzi i tylko patrzy gdzie coś do jedzenia, komu ukraść, a jak jej się uda chowa się w kącik i warczy jak jakiś rotwailerr :( Całe szczęście na szafki nie wskakuje (chyba doopka za ciężka) :D
Banshee jak wypadł kiełek w lutym tak nie odrósł do tej pory i zaczynamy podejrzewać że to nie zmiana ząbków była tylko ten jej nieszczęsny upadek zanim do nas przyjechała. Będziemy jechali za jakiś czas zrobić badania krwi i na odrobaczanko to się weta podpytamy o ząbek, bo powoli szykujemy się już do sterylki Banszulka (chcemy utrafić przed długim czerwcowym weekendem). :D
Trzymajcie kciuki dziś o 15 za Lilith - moja chrzestna koteczka ma dziś sterylke :ok: :ok: :ok:

Maykaw

Post » Pon maja 10, 2010 14:40 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

kciuki oczywiście są :ok: :ok: :ok:

daj znać potem czy wszystko w porządku!
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pon maja 10, 2010 14:42 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Maykaw pisze:Ostatnio w wiecznym niedoczasie żyję. W sobotę spalił mi się zasilacz w kompie i lataliśmy z Młodym na giełdę kupić nowy, w niedzielę okazało się że mój komp dalej szaleje, jakieś zwiechy ma cały czas, prawdopodobnie koledze po środzie będę musiała podrzucić na przegląd :evil: Poza tym na razie bez zmian. Banshee nauczyła się wskakiwać na szafki w kuchni i po lodówce wskakuje sobie na samą górę na wiszące, chowa się za kwiatkiem i stamtąd nawołuje Neskę :lol: Jestem pełna podziwu dla niej bo wędrując po szafkach nie rusza jedzenia 8O powącha i idzie dalej, natomiast Neseczka to kot zagłodzony, z opuchlizną głodową na brzuszku wręcz :wink: chodzi i tylko patrzy gdzie coś do jedzenia, komu ukraść, a jak jej się uda chowa się w kącik i warczy jak jakiś rotwailerr :( Całe szczęście na szafki nie wskakuje (chyba doopka za ciężka) :D
Banshee jak wypadł kiełek w lutym tak nie odrósł do tej pory i zaczynamy podejrzewać że to nie zmiana ząbków była tylko ten jej nieszczęsny upadek zanim do nas przyjechała. Będziemy jechali za jakiś czas zrobić badania krwi i na odrobaczanko to się weta podpytamy o ząbek, bo powoli szykujemy się już do sterylki Banszulka (chcemy utrafić przed długim czerwcowym weekendem). :D
Trzymajcie kciuki dziś o 15 za Lilith - moja chrzestna koteczka ma dziś sterylke :ok: :ok: :ok:

Kciuki są :ok: Banszusik ma wybity ząbek? Spalę ten regał niedobry :evil: Porąbię i spalę!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon maja 10, 2010 19:45 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Dziękujemy za :ok: :ok: :ok: Lilith jest już w domku :1luvu: zabieg zniosła dobrze :mrgreen:

Maykaw

Post » Pon maja 10, 2010 21:56 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

git :mrgreen:
niech teraz szybko wraca do pełni sił :D
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt maja 21, 2010 22:43 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Minął już tydzień i dalej Was nie ma :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt maja 28, 2010 8:54 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Nie mam na nic czasu ostatnio, w pracy urwanie glowy, nocne roboty na Puławskiej doprowadzają mnie do szaleństwa z niewyspania :evil: Banshee ma kolejną rujkę i śpiewa oczywiście przepięknie :lol: Młody na koniec roku nadrabia zaległości i korepetycje zaczynają mnie wykańczać finansowo :(
Jutro czeka nas wycieczka do weta na odrobaczanko i pobranie krwi Banszulkowi, na 2 czerwca chciałabym ja umówić na sterylke :roll:

Maykaw

Post » Pt maja 28, 2010 10:17 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Będziemy trzymać kciuki za panienkę :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt maja 28, 2010 10:29 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Maykaw pisze:Nie mam na nic czasu ostatnio, w pracy urwanie glowy, nocne roboty na Puławskiej doprowadzają mnie do szaleństwa z niewyspania :evil: :roll:

Ten fragment to też moja wypowiedź! Podzielam ten ból - szlifowanie cięcie wiercenie i nie wiem co jeszcze zaczyna się o 23 :evil: My czekamy na wynik matur!
Trzymamy kciuki za syna i panienki :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]