Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 20:17 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Bona44 pisze:To trzymam już oba kciuki :ok: a czy o Triszke ktoś pytał :?: :?: :?:

Kochana Trisza nie jest ruda.No chyba że ją przefarbujesz :mrgreen:

Nadal szukamy Filipa.Jeżeli ktos może prosze wrzućcie ogłoszenia na choćby jeden portal!!!

http://aukcja.onet.pl/item1035926428_so ... filip.html

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 10, 2010 20:22 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:
gosiakot pisze:Witam, Tereniu czy mogłabym zapytać o jakieś bardziej szczegółowe namiary na tę osobę -oczywiście na p.w.( nazwisko, m-ce zamieszkania ) może coś mogłabym pomóc , zorientuję się co do środków prawnych które można w takiej sytuacji zastosować - dla zainteresowanych - nie wszyscy prawnicy to nawiedzeni wariaci :evil: :twisted:
NIECIERPIĘ KIEDY KTOŚ ZASŁANIA SIĘ PRAWEM ŻEBY "STRASZYĆ" INNYCH SWOIMI WPŁYWAMI ALBO POŻAL SIĘ BOŻE WIEDZĄ - NO PO PROSTU NIECIERPIĘ. Włos mi rzednie twarz mi blednie psują mi się zęby przednie .Gosia

Gosiu mogłabyś chyba poezję pisać :ryk: namiary bliższe pewnie ma Baśka, ale ona na łapance dzikich kotów wieczorkiem pewnie zajrzy :D

Niestety -to tylko cytat z piosenki (o ile pamiętam - z kabaretu starszych panów) wykonywanej przez W. Gołasa -żałuję , że nie mam takich zdolności poetyckich :ryk:
Ale TEJ osobie której najwyraźniej "prawo" na mózg padło mam szczerą ochotę PRZYPOMNIEĆ do czego prawo służy - Tylko trzeba poszukać " furtki" może się znajdzie jakaś. Niestety -nasze przepisy są chwilami naprawdę dziwne - nie przewidują oczywistych sytuacji za które powinny być konsekwencje , ale np. żądają podatku od osoby niepełnosprawnej kt.otrzymała w darze wózek inwalidzki. Dobrze że Koty nie składały PIT-ów , bo wszyscy byśmy(cie) mieli za swoje - łącznie z kotami .

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon maja 10, 2010 20:39 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Nadal szukamy Filipa.Jeżeli ktos może prosze wrzućcie ogłoszenia na choćby jeden portal!!!
http://aukcja.onet.pl/item1035926428_so ... filip.html

Marta może by tak umiścili na nieoficjalnej stronie naszego schroniska, no i właśnie trzeba by mieć rękę na pulsie bo może ktoś go zawieźć do schroniska miał jakąś obróżkę :?: może jutro będę to sprawdzę na wszelki wypadek :(
gosiakot pisze: Niestety -nasze przepisy są chwilami naprawdę dziwne - nie przewidują oczywistych sytuacji za które powinny być konsekwencje , ale np. żądają podatku od osoby niepełnosprawnej kt.otrzymała w darze wózek inwalidzki. Dobrze że Koty nie składały PIT-ów , bo wszyscy byśmy(cie) mieli za swoje - łącznie z kotami .

no niestety :(
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 7:57 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 10, 2010 20:57 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Już jest na str schroniskowej.Gadałam z Janką jutro umieszczam tam też ogloszenia adopcyjne naszych kociaków.

Filip niestety był kotem niewychodzacym .Od malego znal tylko domowe warunki więc nie miał ani obrozy ani znacznika:(

Wiesz wrzuce ci na skrzynkę ogłoszenie w wordzie .Wydrukuj proszę i zawieś na tablicy w schronie przy biurze.Nie wiem czy cos to da :roll: ale warto spróbować

mar_tika

Post » Pon maja 10, 2010 21:16 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:Niestety kobieta o której mowa jest niereformowalna :evil:

Zrobiłabym jej najazd na chatę. Wiem dokładnie gdzie mieszka. Jest moją klientką. Znam ją bardzo dobrze. Milion razy proponowałam jej pomoc. Kilkakrotnie mało nie straciłam pracy właśnie przez nią. Jestem za Oświęcimskim TOZ-em. Niech nawet sama warszawka zrobi jej kuku w główkę. Bo na kobietę siły nie ma, póki co.........

Sytuacja jest faktycznie straszna. Ojciec ostatnimi czasy był w szpitalu /cięzko chory/. A Ona ma 70 kotów w domu, ze 40 u ojca i ze 30 w piwnicy.

Na mój apel o sterylizację i kastrację, zwyzywała mnie ze jestem szatanem :evil: Ze to nie mozliwe, zeby tak kaleczyć zwierzę. że to wbrew woli i w ogóle i szczególe. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł z chęcią pomogę. Tym bardziej iz znam doskonale tą sprawę :twisted:

Na tym forum robi się wesoło-jak rozumiem "szatański" Mikuś:evil: !!! :ryk: ma namiary tej ciemnej baby ? Terenia odsyła do Mikusia . bo sama akurat baby nie zna . Poszukam chętnie egzorcyzmów na babsko - może prawo coś pomoże ? zawsze warto sprawdzić czy przypadkiem nasz ustawodawca światły nie przewidział istnienia i szkodliwości społecznej takich obrzydłych bab. Gdybym coś znalazła (dam znać), to o wiadomość w sprawie namiarów b. proszę na pw.( ochrona danych osobowych). Prośba j.w. oczywiście będzie aktualna jak się okaże czy normalny obywatel w tym kraju coś może zrobić w takiej sprawie jak "działalność" tej głupiej baby -o czym pilnie zawiadomię .Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon maja 10, 2010 21:23 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

to co ten babon robi to nie opieka nad zwierzętami tylko - zbieractwo :evil: a to dla TOZ-u jest nie dopuszczalne. Poza tym ryzyko chorób i to jest rola powiatowego lekarza weterynarii :twisted: Wysłałam do Mikusia namiary na panią z TOZ-u ale w Katowicach, z tego co moja znajoma z OTOZ- u powiedziała do rozsądna kobita i na pewno coś poradzi :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 10, 2010 21:25 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Zawsze jeszcze można opiekę społeczną jej nasłać że kosztem kotków głodzi i zaniedbuje staruszka tatusia. A opieka społeczna potrafi być dla dobra staruszka dobrze upierdliwa :mrgreen:
Najlepiej zaatakować z ilu stron sie da :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 10, 2010 21:31 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:
Bona44 pisze:To trzymam już oba kciuki :ok: a czy o Triszke ktoś pytał :?: :?: :?:

Kochana Trisza nie jest ruda.No chyba że ją przefarbujesz :mrgreen:

Mówisz i masz, tylko daj znać na kiedy no z tym farbowaniem :ryk: :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon maja 10, 2010 21:31 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Gosiu - jesli tak mogę się zwaracać :oops:
Wysyłam pw zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych :ryk:
Dobrze by było zorganizować jakąś akcję typu:
- pojedyncze wydawanie kotów do zabiegów
- pojedyncze wydawanie kotów do adopcji

Podkreślam pojedyncze.
Tak jak Teri pisała akcja na hurra dam Nam popalić, bo znając zycie koty wylądują Nas w schronie.

No i przepraszam za ten lokal. Moze troszkę mnie poniosło. Jak dobrze wiecie dyplomacja nie jest moją mocną stroną /w przeciwieństwie do Teri :mrgreen: /, często coś palnę a potem analizuję :oops: Mam nadzieję ze się na mnie nie gniewasz :oops:
I to samo do Teri :wink:
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 21:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

majencja pisze:Zawsze jeszcze można opiekę społeczną jej nasłać że kosztem kotków głodzi i zaniedbuje staruszka tatusia. A opieka społeczna potrafi być dla dobra staruszka dobrze upierdliwa :mrgreen:
Najlepiej zaatakować z ilu stron sie da :mrgreen:

Pani na Tatusia załuje, ale na papierosy i koty zawsze ma kasę. :evil:

A ostatnio chwaliła się za Tatusiowi zupę mleczną dała na kolację :evil: Tato jest w tej chwili juz "niepełnosprawny" po ostatnim pobycie w szpitalu :roll: I zamiast ulokować go w porządnej kllinice, to śpi razem z kotami w zaszczanym łózku. Tak dba o Ojca "Córka".

A najbardziej robraja mnie kiedy spytacie o ilość kotów jaką posiada :ryk:
Odpowiada ze to przynosi pecha i nie powie :ok:
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 21:45 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Aaaa..........i jeśli ktoś chciałby wiedzieć to wróciłam z kotem :piwa: I z tej okazji piję Leszka - moje pierwsze piwo od 2 miesięcy. Wczoraj skończyłam antybiotyk :mrgreen:
:piwa: Zdrowie kotki złpanej prze MIKUSIA :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 21:47 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:Aaaa..........i jeśli ktoś chciałby wiedzieć to wróciłam z kotem :piwa: I z tej okazji piję Leszka - moje pierwsze piwo od 2 miesięcy. Wczoraj skończyłam antybiotyk :mrgreen:

Niema to jak zimny Lech 8) .....................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon maja 10, 2010 21:58 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:Aaaa..........i jeśli ktoś chciałby wiedzieć to wróciłam z kotem :piwa: I z tej okazji piję Leszka - moje pierwsze piwo od 2 miesięcy. Wczoraj skończyłam antybiotyk :mrgreen:

Właśnie coś za miła jesteś dla wszystkich ,przepraszasz i wogóle .Tak myślałam że cos jest na rzeczy :mrgreen:

mar_tika

Post » Pon maja 10, 2010 22:05 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Właśnie coś za miła jesteś dla wszystkich ,przepraszasz i wogóle .Tak myślałam że cos jest na rzeczy :mrgreen:

Szpieg :P
O tej porze? Juz dawno po dobranocce. :ryk: Kobito i znowu telefonów nie odbierasz. Doprowadzisz mnie do zawału 8O
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 22:08 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:[
Właśnie coś za miła jesteś dla wszystkich ,przepraszasz i wogóle .Tak myślałam że cos jest na rzeczy :mrgreen:

Matko, czy to dziecko nie powinno juz dawno spać ! :? :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]