Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 16:49 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

A teraz posłuchajcie. Dzisiaj byłam po maluchy 3 dniowe w Gliwicach. Dowiedziałam sie od hodowcy labladorów, ze we Wrocławiu była likwidowana hodowla kotów rasowych. Nie wiem jakich bo i rozmówca nie wiedział. Pasowałoby na oddanie Czupurka do schronu i jego kolezankę beżowa persicę. Mam nadzieję na informacje dot., blizszych danych tej hodowli. Jezeli je dostane to przekażę dalej. :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon maja 10, 2010 16:52 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:A teraz posłuchajcie. Dzisiaj byłam po maluchy 3 dniowe w Gliwicach. Dowiedziałam sie od hodowcy labladorów, ze we Wrocławiu była likwidowana hodowla kotów rasowych. Nie wiem jakich bo i rozmówca nie wiedział. Pasowałoby na oddanie Czupurka do schronu i jego kolezankę beżowa persicę. Mam nadzieję na informacje dot., blizszych danych tej hodowli. Jezeli je dostane to przekażę dalej. :mrgreen:

oby sie wydalo kto zrobil to kotom :ok: hodowca :evil:
krynia08

Post » Pon maja 10, 2010 21:27 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:.... Jezeli je dostane to przekażę dalej. :mrgreen:

O,K, w takim razie my z P. Krynią08 czekamy i w razie czego REAKTYWUJEMY GRUPĘ PRZESTĘPCZĄ Z ZAMIAREM POZBAWIENIA........no, my już tam wiemy, czego pozbawimy tego ps."Hodowcę" :smokin: :smokin:
Jasmina

Post » Pon maja 10, 2010 21:32 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

:mrgreen: mam kilo soli, brzytwe i po obcieciu luzem puszczamy na miasto :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto maja 11, 2010 6:12 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmina no i przez Twój spirytus podejrzewaja mnie o pojenie nim kota. Ech wiecie, najgorzej jak na watek wchodzą osoby bez poczucia humoru i czytające wybiórczo posty. Trzeba by ostrzec puchatkowo, bo jak tam wejdą to będzie afera na całe Forum :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
A jeżeli chodzi o tego hodowcę to mam nadzieje go dorwać

IKA 6

Post » Wto maja 11, 2010 7:40 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

:ryk:
krynia08

Post » Wto maja 11, 2010 11:45 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Krynia tu nic do smiechu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Przyjeli to całkiem serio :mrgreen:

IKA 6

Post » Wto maja 11, 2010 12:59 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

:roll: nie kumam o syrop? kto przyjoł :?: nic nie rozumiem :oops: to strach zartowac w takim razie jak o syrop chodzi
Ostatnio edytowano Wto maja 11, 2010 14:40 przez krynia08, łącznie edytowano 1 raz
krynia08

Post » Wto maja 11, 2010 13:32 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:Jasmina no i przez Twój spirytus podejrzewaja mnie o pojenie nim kota. Ech wiecie, najgorzej jak na watek wchodzą osoby bez poczucia humoru i czytające wybiórczo posty. Trzeba by ostrzec puchatkowo, bo jak tam wejdą to będzie afera na całe Forum :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
A jeżeli chodzi o tego hodowcę to mam nadzieje go dorwać

ja chętnie pomogę z hodowcą :mrgreen: niech ma co mu się należy :mrgreen:

a propos syropku a kot go lubi? :ryk: :ryk: :ryk: bo jak się dopomina to masz nałogowca :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto maja 11, 2010 18:14 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Iko - ściganie hodowcy jest oczywiście chwalebne, ale czy na pewno z Twojej strony? Czym się różni oddanie przez niego persiczek do schronu od Twojego porzucenia w schronisku Omegi i grożenia jej gorszym losem...? :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto maja 11, 2010 18:26 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

O,K - P. Iko, co się dzieje ( a propos ostatni post i w ogóle) 8O Ja jestem jak dziecko we mgle, bo mi się wydaje, ze wszyscy tu obecni to mili, sympatyczni i życzliwi wzajemnie ludzie :roll: :roll: :roll:
Jakby coś było NA POWAŻNIE - proszę o pw, spróbuję odkręcić - mam w tym niejaką wprawę :ok: :ok:
Jasmina

Post » Wto maja 11, 2010 18:36 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

ja bym zaproponowala aby panie sie spotkały może w realu i wyjasniły sobie wszystko od a do z ..nie zabieram glosu, bo znam wszystkich tylko wirtualnie siedzących na swoich komputerach i klikających po klawiaturach..goraco pozdrawiam Ślask bo ja z dalekich KUJAW
krynia08

Post » Wto maja 11, 2010 19:15 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmina nic się nie przejmuj. Jeżeli ludzie nie potrafią przyjmować dowcipów to trudno Ja się bardzo ciesze że jesteś na moim wątku. Przynajmniej jest wesoło. Mam nadzieję, że nie będę musiała prosić moderatora o pomoc :cry:

IKA 6

Post » Wto maja 11, 2010 19:24 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Wiecie, nigdy nie oddawałam nikogo do schroniska :twisted: ale czy to nie jest tak, ze trzeba coś podpisac, zostawic jakieś dane, czy co?
W schronisku nie wiedzą jak się nazywał człowiek który zostawiał Czupurka i tę druga kotkę?

... a odnoście drugiego "tematu" - mało podczytuję forum i tylko wybrane wątki, ale mam wrażenie że niektórzy tutaj nie mają własnego życia i własnych problemów... ile trzeba mieć czasu i chęci, żeby tak skrupulatnie zbierać cytaty i informacje z postów na tak potężnym forum 8O

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto maja 11, 2010 19:38 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Ze wstydem przyznam, że na ten wątek trafiłam właśnie poprzez tamten.. "poważny", ale to i dobrze bo Czupur jest świetny.. Ten pysio :1luvu: Wielkie :ok: za powodzenie akcji "znajdź i wyka.. tego no wiecie" pseudohodowcę :kotek:, a ode mnie możecie go na do widzenia jeszcze w rzyć kopnąć :evil:
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

[poprzednia][następna]