Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Gibutkowa ma rację niestetyLalka toleruje Tynia, bo to ponoć jej brat rodzony. Szczuromyszkę atakowała nawet, jak ją wsadziłam do takiej dużej klatki dla królika. A jak wyszła z tej klatki, to poza łapoczynami były też zęboczyny
Kruszyna pisze:Zapomniałam napisać, że to jest Szczurek
Kruszyna pisze:Basia nie za bardzo się przejęła brakiem Szczurka - przyszła, zjadła i poszła. Stróże obiecali pomoc w złapaniu Basi i Henia do sterylizacji. Pomyślałam, że Henia też można odjajczyć, coby innej kotce niczego nie zmajstrował.
Kruszyna pisze:Dzisiaj postaram się dorwać Basię i zrobić jej badania, mam nadzieję, że się uda, bo od wczorajszego wieczoru Basia nie pojawiła się na portierni
JaEwka, kiedy mniej więcej będzie można umawiać ją na sterylkę? Pytam, bo z tego, co usłyszałam, zaczyna robić się niebezpiecznie - za Basią włóczą się już 4 kocury (Henio + jakieś 3 obce)![]()
![]()
Kruszyna pisze:Jak na złość Basia dzisiaj od rana siedzi na portierni i raczej nie ma zamiaru się ruszyćA ja dzisiaj nawet chwili nie znajdę, żeby ją zabrać, bo praktycznie cały czas będę poza domem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 44 gości