Marcepani, postaram się, ale dziś na pewno się nie uda, pracuję do późna

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Marcepan pisze:kicikici_miau pisze:Oj, Marcepan, myśmy się wielokrotnie na tej wystawie z Kicimiau zastanawiały, gdzieżeś Ty... Tyle okazji, żeby udowodnić sobie i światu, że jest nas dwie![]()
akurat. wydało się. to Ciebie nie ma![]()
bo z Kicimiau to ja sobie co i rusz ucinałam pogawędki.
z jej czarnym jegomościem się znam, nawet zostałam w Zgierzu czule przez niego przytulona.
no, ale skoro zamieściłaś zdjęcie kota, to może Cię po nim następnym razem odszukam
Marcepan pisze:kicikici_miau pisze:Oj, Marcepan, myśmy się wielokrotnie na tej wystawie z Kicimiau zastanawiały, gdzieżeś Ty... Tyle okazji, żeby udowodnić sobie i światu, że jest nas dwie![]()
akurat. wydało się. to Ciebie nie ma![]()
bo z Kicimiau to ja sobie co i rusz ucinałam pogawędki.
z jej czarnym jegomościem się znam, nawet zostałam w Zgierzu czule przez niego przytulona.
no, ale skoro zamieściłaś zdjęcie kota, to może Cię po nim następnym razem odszukam
Kicorku, nie każ nam długo na zdjęcia czekać, proszę
kicikici_miau pisze:Mateusz Jędrzejowski - Top Steward*2009 120 pkt!![]()
Monika Lasota - Top Steward "Malutki"*2009 121 pkt!![]()
Brawa, gratulacje, podziękowania za profesjonalną i pełną zaangażowania pracę!
kicikici_miau pisze:Hmmmm... Skoro mnie nie ma, to kto to pisze i kogo odszukasz po kocie?
Marcepan pisze:kicikici_miau pisze:Hmmmm... Skoro mnie nie ma, to kto to pisze i kogo odszukasz po kocie?
no jak to, kto pisze?!![]()
Kicimiau, oczywiście. rozdwojenie jaźni, jak nic.
ale ten kot jest prawdziwy. dał mi do myślenia. skoro kotów jest więcej, i to różnych ras - to kto wie? może i Ty jesteś prawdziwa?
Marcepan pisze:kicikici_miau pisze:Hmmmm... Skoro mnie nie ma, to kto to pisze i kogo odszukasz po kocie?
no jak to, kto pisze?!![]()
Kicimiau, oczywiście. rozdwojenie jaźni, jak nic.
ale ten kot jest prawdziwy. dał mi do myślenia. skoro kotów jest więcej, i to różnych ras - to kto wie? może i Ty jesteś prawdziwa?
kicikici_miau pisze:Ciekawostka: widziałam drx w pierszym sektorze po lewej stronie od wejścia, i tablicę Marcepan na klatce, ale właścicielki nie było (nie ma?)
milva b pisze:PrawdziwaWyimaginowana nie przewiozła by mnie, słonika i mameluny z i do Poznania
Marcepan pisze:milva b pisze:PrawdziwaWyimaginowana nie przewiozła by mnie, słonika i mameluny z i do Poznania
a drapak? kto przewiózł drapak??
kicikici_miau pisze:http://www.wiadomosci24.pl/artykul/kocie_pieknosci_w_zgierzu_137673.html
Jeszcze coś o wystawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość