Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 6:48 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

witam się porannie :)
Iweta pisze:
mar_tika pisze:teresa zmień proszę tytuł watku.

Właśnie dzwoniła właścicielka Filipa.Prawdopodobnie siedzi pod maską samochodu ,ale widać mu tylko białą mordkę więc nie wiadomo czy to Filip czy inny kot :roll: Czatują na niego .

Daj znac jak sie dowiesz czy to on

mam nadzieję, że to filipek był i nic mu nie jest ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon maja 10, 2010 7:07 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:
AKCJA CHWYTAK....

Jeśli ktoś ma ochotę prosimy o wpłaty. Wierzę ze wspólnymi siłami uda Nam się uzbierać pieniązki na ten cel :lol:

- MIKUŚ 50 ZŁ
- bubor 50 ZŁ
- Filomen 100 zł
- gosiakot 100 zł

Mamy juz 300 zł........zbieramy dalej :ok:

Potrzebujemy jeszcze ok. 100 zł :lol:
Świetnie Nam idzie - w kupie siła :mrgreen:

Pani Basiu , jak widzę jeszcze brakuje 100 zł na chwytak-więc dokładam jeszcze tę -100 kę , co jak rozumiem załatwi sprawę chwytaka . Tak jak obiecywałam wczoraj cała wplata ode mnie wkrótce znajdzie się na koncie Tereni z opisem " akcja chwytak", pzdr Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon maja 10, 2010 7:43 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Czy Hidi ma dzisiaj dyżur rano w Kociej Chatce? A wiecie o której tam będzie? chciałabym odebrać Abi :D albo proszę do niej nr na pw.
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pon maja 10, 2010 7:54 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Nowa82 pisze:Czy Hidi ma dzisiaj dyżur rano w Kociej Chatce? A wiecie o której tam będzie? chciałabym odebrać Abi :D albo proszę do niej nr na pw.

Tak telefon podałam na PW.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 10, 2010 8:54 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

gosiakot pisze:Pani Basiu , jak widzę jeszcze brakuje 100 zł na chwytak-więc dokładam jeszcze tę -100 kę , co jak rozumiem załatwi sprawę chwytaka . Tak jak obiecywałam wczoraj cała wplata ode mnie wkrótce znajdzie się na koncie Tereni z opisem " akcja chwytak", pzdr Gosia

:oops: Alez Ja to tylko Baśka jestem :oops:
Bardzo, bardzo dziękujemy. No to teraz będziemy mieć juz 400 zł. W związku z czym zamawiam sprzęcior zaraz po otrzymaniu wszystkich wpłat :lol:
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 8:55 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:BARDZO WAŻNE

Dziś w godzinach dopołudniowych w Sosnowcu Zagórzu na ul.Białostockiej wypadł z 5 piętra FILIP.
Kocur wyadoptowany z Kociaj chatki w listopadzie 2009 roku.Filip to bialo-czarny kastrowany kocur który reaguje na swoje imię.
Na znalazacę czeka nagroda!!!!! KONTAKT 509 251 293
Obrazek
Obrazek

Dziewczyna od rana szuka Filipa narazie bez skutku.Jeżeli ktos pochodzi z tej okolicy bardzo prosimy o pomoc.Są plakty chodzi o oplakatowanie osiedla!!

Filipa nadal nie ma :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 10, 2010 8:59 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Nowa82 pisze:Czy Hidi ma dzisiaj dyżur rano w Kociej Chatce? A wiecie o której tam będzie? chciałabym odebrać Abi :D albo proszę do niej nr na pw.

Widzimy się o 12 :) :wink:
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 9:21 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Kurcze Filip musi być w szoku :( mógł gdzieś dalej pobiec :(

terenia1

Post » Pon maja 10, 2010 9:24 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

AKCJA CHWYTAK....

Jeśli ktoś ma ochotę prosimy o wpłaty. Wierzę ze wspólnymi siłami uda Nam się uzbierać pieniązki na ten cel :lol:

- MIKUŚ 50 ZŁ
- bubor 50 ZŁ
- Filomen 100 zł
- gosiakot 200 zł

Mamy juz 400 zł........ :ok:

Dostawa będzie na koszt firmy :)
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 9:34 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Nowa82 szkoda, ze sie minelysmy.. ale ja podjechalam do chatki od razu po nocce w pracy :oops: Kociambry wszystkie cudowne na kociarni...

I trzymam mocno kciuki za Filipa :ok: :ok: Niech sie jak najszybciej znajdzie bidula :|

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon maja 10, 2010 9:53 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:
mar_tika pisze:BARDZO WAŻNE

Dziś w godzinach dopołudniowych w Sosnowcu Zagórzu na ul.Białostockiej wypadł z 5 piętra FILIP.
Kocur wyadoptowany z Kociaj chatki w listopadzie 2009 roku.Filip to bialo-czarny kastrowany kocur który reaguje na swoje imię.
Na znalazacę czeka nagroda!!!!! KONTAKT 509 251 293
Obrazek
Obrazek

Dziewczyna od rana szuka Filipa narazie bez skutku.Jeżeli ktos pochodzi z tej okolicy bardzo prosimy o pomoc.Są plakty chodzi o oplakatowanie osiedla!!

Filipa nadal nie ma :(

Czyli to nie on był pod samochodem?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon maja 10, 2010 10:08 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

O! Znalazłam was po banerku. Jest problem. W Sosnowcu mieszka w kawalerce pani, która ma u siebie około 40 kotów. Wszystkie są chore, nieszczepione, nieodrobaczane (bo to zabija 8O ) o kastracji nawet nie wspomnę. Pani ciągle bierze kolejne kocięta z piwnicy, narażając je na to, że się zarażą od jej kotów. :? Dostałam namiar od weta, do którego chodzę z moimi tymczasami i wtedy biorę czasem fakturę na fundację. Niestety fundacja nic w tej sprawie nie zrobi, bo nie ma swojego schroniska, Schronisko w Katowicach kotów nie przyjmie, bo to nie ich rejon, a zresztą nie ma miejsca dla takiej ilości chorych kotów, które trzeba izolować, a z tego co słyszałam o schronisku w Sosnowcu, to podobno lepiej im będzie tam gdzie są... Zresztą pani mało chętna ponoć do współpracy, kotów nie odda, nie wykastruje, ewentualnie przyjmie pomoc finansową, karmę itd. Ale to moim zdaniem nie o to chodzi, żeby ją zachęcać do brania kolejnych kotów. Trzeba by chyba nad tą panią popracować. Można by też zadzwonić do TOZu, ale nie wiem, czy to się po prostu nie skończy eutanazją wówczas :? (choć może to by było lepsze niż to co mają teraz? :roll: ) Co można zrobić w takiej sytuacji? Ja wiem, że powinnam tam jechać, zdjęcia zrobić itd. ale zwyczajnie nie mam siły, czasu, no i po prostu się boje tego widoku... :( Jeśli możecie coś zrobić w tej sprawie, proszę o wiadomość na PW - mam adres tej pani, choć niepełny, bo tylko miasto, ulicę i nazwisko, bez numeru domu i mieszkania, ale myślę, że ją będzie łatwo znaleźć.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon maja 10, 2010 10:30 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Myśle, że tym sie powinni zając inspektorzy TOZ-u. U nas do tej pory scgronisko prowadził ZUK. Od tego roku TOZ oddział oświęcimski i od razu widac efekty :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 10, 2010 11:32 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Niestety kobieta o której mowa jest niereformowalna :evil:

Zrobiłabym jej najazd na chatę. Wiem dokładnie gdzie mieszka. Jest moją klientką. Znam ją bardzo dobrze. Milion razy proponowałam jej pomoc. Kilkakrotnie mało nie straciłam pracy właśnie przez nią. Jestem za Oświęcimskim TOZ-em. Niech nawet sama warszawka zrobi jej kuku w główkę. Bo na kobietę siły nie ma, póki co.........

Sytuacja jest faktycznie straszna. Ojciec ostatnimi czasy był w szpitalu /cięzko chory/. A Ona ma 70 kotów w domu, ze 40 u ojca i ze 30 w piwnicy.

Na mój apel o sterylizację i kastrację, zwyzywała mnie ze jestem szatanem :evil: Ze to nie mozliwe, zeby tak kaleczyć zwierzę. że to wbrew woli i w ogóle i szczególe. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł z chęcią pomogę. Tym bardziej iz znam doskonale tą sprawę :twisted:
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 11:58 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Basiu napisz mi na pw numer Twojego konta prześlę Ci pieniądze otrzymane od gosikot czyli Małgosi.Chyba, że jutro zostawię w Kociej Chatce mam wieczorny dyżur.

terenia1

[poprzednia][następna]