Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:
Chyba kolanka widzę... a nie "ziemię" ...
Dulencja pisze:Marysia zaczyna gabarytem przypominać małego wieloryba, zwłaszcza na diecie mojej Mam. Maryś śpi na kocykach parapetowych, bo tam świeci słońce i się kobieta wygrzewa.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dulencja pisze:Liwia_ bardzo przypomina mi to Bożenę z Wiśniewa...Niestety...
Biorąc pod uwagę, jak IKA6 jej broniła.. no cóż..
IKO6, pamiętam jak ja jednym wątku kotów wrocławskich miałam się nie odzywać (wyprosiłaś mnie), na innym gdzie miałaś wsparcie finansowe byłam już mile widziana...m.in. ode mnie...
Myślałam Dulencjo,ze zajęta jesteś 'polowaniem "na Tike...czyżbyś kolejnego kota w tym roku chciała uszczęśliwić?Jesteś jednym z niewielu przykładów ekspresowych pozostawiań u siebie tymczasów, wiec kpiny zostaw sobie...
Ja głosu w sprawach o których guzik wiem nie zabieram..Ty zawsze jesteś "encyklopedia' halo taxi...kiedys sie na tym przejada co niektórzy...nie mnie to osadzac.Widze tez ,ze z niezawodnych![]()
![]()
jakie gościły czesto teraz
![]()
widuje...to dobry znak...
a co do proponowania domów kotom (to do Liwii)...
-czy nie jest tak ,ze IKA6 proponuje dom kotom,kiedy jednak ktos go weźmie jest zadowolona/i proponuje dom innemu...?Nie wiem tak pytam....
PearlRain pisze:Dulencja to Ty koty zbierasz![]()
![]()
, niu niu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 446 gości