Dulencjowo. Wątek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 21:22 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Aż taka draka przy uszach? 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 09, 2010 21:27 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Niestety, nie lubiom 8)

Pokazę tymczasika.

Obrazek

Tak wygląda pięcioletni kot, po kilku dniach w schronie ( i 6 u mnie, ale u mnie już jadła), które to dni zafundowali jej, jej kochający państwo.

Gabi dzisiaj zeszła z szafek kuchannych i lodówki na ziemię :ok:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie maja 09, 2010 21:53 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Ech... ja wiem niestety jak może wyglądać wygłodzony kot który z depresji nic nie je w schronie :(

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie maja 09, 2010 22:13 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Dulencja pisze:Niestety, nie lubiom 8)

Pokazę tymczasika.

Obrazek

Tak wygląda pięcioletni kot, po kilku dniach w schronie ( i 6 u mnie, ale u mnie już jadła), które to dni zafundowali jej, jej kochający państwo.

Chyba kolanka widzę... a nie "ziemię" ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie maja 09, 2010 22:15 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

katarzyna1207 pisze:
Dulencja pisze:Niestety, nie lubiom 8)

Pokazę tymczasika.

Obrazek

Chyba kolanka widzę... a nie "ziemię" ... :mrgreen:

:mrgreen:

Ziemia tez była, tylko bałam się spłoszyć 8)

Dulencja

Post » Pon maja 10, 2010 10:48 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Fajny tytuł :D Nie, że dwa tymczasiki, tylko Małe Bure i tymczasik :D :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon maja 10, 2010 12:43 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Bo Małe Bure to taki dłuższy tymczasik :wink:

Gabiszcze do domu idzie jeszcze w maju :D

I całe szczęście, że mi Gabi odbiorą, bo zakochałam się w niej błyskawicznie. Jak tylko mnie zobaczy jest płacz "chodź do mnie... zoooobacz, ja tu jestem". Dzisiaj rano chodziła za mną jak piesek, jak tylko gdzieś usiadłam - pakowała się na kolana, jak stanęłam próbowała dostać się na rączki... Z jednej strony super, bo niedawno siedziała na lodówce wciśnięta w kąt i prychała i syczała, jak chciałam ją pogłaskać, z drugiej strony aż się serducho kroi

Dulencja

Post » Pon maja 10, 2010 19:04 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Gabi jakoś dogadała się z kotami, najbardziej przeraża ją pies, aczkolwiek jak wróciłam z pracy ran ani zmiany w zachowaniu Paćka nie stwierdziłam :lol: Ot, Paciek jak Paciek... Kofffa cały świat :1luvu:

Dulencja

Post » Wto maja 11, 2010 15:47 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Małe Bure jest b. dzielne i stara się jak może ignorować moją obecność w domu :D
Siedzi albo w namiocie, albo na kocyku przed szafkami, albo szaleje z Leonowym. Leon bowiem odbraził się na Małe Bure i stara się go wtajemniczyć w arkana "totalnej demolki" :twisted:

Marysia zaczyna gabarytem przypominać małego wieloryba, zwłaszcza na diecie mojej Mam. Maryś śpi na kocykach parapetowych, bo tam świeci słońce i się kobieta wygrzewa.

Maszutek nadal jest Czarnym Charakterem, ale straszliwie jej z tym do twarzy. Szaleje, łobuzuje i kocha kominek. Za kabanoski można Maszutka bez mała pokroić :1luvu:

Halinka...no cóż, chyba zmieni imię... Na "Hala, ty maupo zielona"

Eda jak zwykle.

Paciek przyrasta do kanapy :wink:

Dulencja

Post » Wto maja 11, 2010 22:50 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Czyli pełnia szczęścia :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro maja 12, 2010 8:21 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Dulencja pisze:Marysia zaczyna gabarytem przypominać małego wieloryba, zwłaszcza na diecie mojej Mam. Maryś śpi na kocykach parapetowych, bo tam świeci słońce i się kobieta wygrzewa.

Oj, się Ci oberwie jak to CC przeczyta (i cała reszta), tak koteńkę utuczyć, znaczy: pozwolić utuczyć :roll: :mrgreen:

A zdjęcia gdzie :?: :twisted: :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro maja 12, 2010 8:30 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Zdjęcia Marysiu na jej wątku.

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 13:54 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

Ponieważ sprawa dotyczy mnie i została "wywołana" do tablicy, przeniosę dyskusję z wątku viewtopic.php?f=1&t=110981&p=5954172#p5954172 na swój wątek.

Post, do którego chciałabym się odnieść:

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Dulencja pisze:Liwia_ bardzo przypomina mi to Bożenę z Wiśniewa...Niestety...

Biorąc pod uwagę, jak IKA6 jej broniła.. no cóż..

IKO6, pamiętam jak ja jednym wątku kotów wrocławskich miałam się nie odzywać (wyprosiłaś mnie), na innym gdzie miałaś wsparcie finansowe byłam już mile widziana...m.in. ode mnie...

Myślałam Dulencjo,ze zajęta jesteś 'polowaniem "na Tike...czyżbyś kolejnego kota w tym roku chciała uszczęśliwić?Jesteś jednym z niewielu przykładów ekspresowych pozostawiań u siebie tymczasów, wiec kpiny zostaw sobie...
Ja głosu w sprawach o których guzik wiem nie zabieram..Ty zawsze jesteś "encyklopedia' halo taxi...kiedys sie na tym przejada co niektórzy...nie mnie to osadzac.Widze tez ,ze z niezawodnych :evil: :evil: :evil: jakie gościły czesto teraz :roll: :?: widuje...to dobry znak...

a co do proponowania domów kotom (to do Liwii)...
-czy nie jest tak ,ze IKA6 proponuje dom kotom,kiedy jednak ktos go weźmie jest zadowolona/i proponuje dom innemu...?Nie wiem tak pytam....

Przyznam, ze nie rozumiem...

Kto się na mnie przejechał :roll: I przejedzie :roll:

Podpisano
"encyklopedia" halo taxi
Wstawię sobie to w podpis

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 16:06 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencja to Ty koty zbierasz 8O 8O 8O , niu niu :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro maja 12, 2010 16:17 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

PearlRain pisze:Dulencja to Ty koty zbierasz 8O 8O 8O , niu niu :wink:

Nio :wink: I se ekspresowo tymczasy zostawiam :wink:

Swoją drogą, patrz, jestem na forum dłużej niż BZW (troszkę) a mam tylko 6 kotów +1 tymczas+ Tika+ Dziadek (efekt łapanki, którego nie chcę zwalić na głowy innych)..

Żaden kot nie odszedł na białaczkę przez moją nieroztropność...

Nikt nie założył mi wątku rozliczeniowego...

Marnuję się :evil: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 16:27 przez Dulencja, łącznie edytowano 1 raz

Dulencja

[poprzednia][następna]