Klara wraz z Pusią pojechały dziś do Domku w Krośnie. Domek sam przyjechał, bo już wcześniej widział ogloszenia koteczek. Domek jest duży, może być wychodzący - z duzym ogrodzonym ogrodem, w domku czeka na obie koteczki młodszy braciszek. Czekamy na wieści z przyjazdu i będziemy relacjonować... kciukasy potrzebne bardzo
Trzymam kciuki za szybką adaptację kotek Nie wiem dlaczego ale bardzo i to bardzo chciałam aby Pusia miała kochający domek . Ja tego życzę wszystkim kociakom ale Pusia gdzieś tam miała malutkie miejsce w moim sercu ,może dlatego ,że dość długo czekała i bałam się ,że nie znajdzie się domek dla niej. Dlatego tak od siebie dziękuję domkowi za to ,że dał szanse kociakom i czekamy na wieści o Klarci i Pusi
Klarcia z Pusieńką dotarły już do nowego domku. Duży dom i nowe zapachy zostały już nieco poznane. Pusia siedzi na kolankach Pani a Klara nadal poznaje
Rozmawiałam dziś z Domkiem Klarci. Pusia już wyszła na pokoje, jest wspaniała, piękna i czuje się coraz lepiej. Klarcia zaaklimatyzowała się natychmiast. Domek jest zachwycony obiema kotkami, które świetnie zaprzyjaźniły się z młodszym kolegą. Domek bardzo dziękuje za koteczki i jest tak wdzięczny, że być może... ale tfu, tfu...
ciocie zamykamy wątek, a informacje o Klarci będą na KAN.
Bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc w szukaniu Klaruni domku i obecność na wątku.