Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Jak przyjedziesz to utulisz
a Ona Ci pokaże jak Cie kocha
trawa11 pisze:Kociama pisze:Jak przyjedziesz to utulisz
a Ona Ci pokaże jak Cie kocha
mam nadzieję ,że jeszcze w tym roku
aga9955 pisze:Sula jest piekna:)
Kociama pisze:Anja pisze:Kociamo, znam Cię trochę z forum, ale jeszcze więcej, kiedy zapytałam - z opowieści agi9955 (to dla mnie najlepsza gwarancja) i innych życzliwych dziewczyn - i wiem, że Cię lubię. Za to jaka jesteś.
Witaj![]()
Nawet wtedy gdy jestem niedobra?
czasem bywam pyskata prawda?
chyba się nawet kiedyś z Tobą kłóciłam w jakimś wątku![]()
To Dziewczyny opowiadały Ci o mnie?
o takim wiejskim łobuzie
Anja pisze:Kociama pisze:Anja pisze:Kociamo, znam Cię trochę z forum, ale jeszcze więcej, kiedy zapytałam - z opowieści agi9955 (to dla mnie najlepsza gwarancja) i innych życzliwych dziewczyn - i wiem, że Cię lubię. Za to jaka jesteś.
Witaj![]()
Nawet wtedy gdy jestem niedobra?
czasem bywam pyskata prawda?
chyba się nawet kiedyś z Tobą kłóciłam w jakimś wątku![]()
To Dziewczyny opowiadały Ci o mnie?
o takim wiejskim łobuzie
Trzeba być jakimś konkretnie, żeby mieć osobowość. I nie polega ona na pewno na ciągłym słodzeniu.
Nie przywiązuję wagi do tzw. "kłótni". Traktuję ją jako wymianę poglądów tu i teraz, ale nie przenoszę je na wydumane urazy. Nie wspominam i zazwyczaj nie pamiętam.
Dziewczyny opowiadały, bo chciałam wiedziećWiesz jak to jest przy dobrym winie ...
![]()
Nie przejmuj się anonimami, rób swoje i polegaj na sprawdzonych przyjaźniach. Ci ludzie powiedzą prawdę, bo na tym .in. polega dobra przyjaźń.
chętnie przyjadęKociama pisze:Anja pisze:Trzeba być jakimś konkretnie, żeby mieć osobowość. I nie polega ona na pewno na ciągłym słodzeniu.
Nie przywiązuję wagi do tzw. "kłótni". Traktuję ją jako wymianę poglądów tu i teraz, ale nie przenoszę je na wydumane urazy. Nie wspominam i zazwyczaj nie pamiętam.
Dziewczyny opowiadały, bo chciałam wiedziećWiesz jak to jest przy dobrym winie ...
![]()
Nie przejmuj się anonimami, rób swoje i polegaj na sprawdzonych przyjaźniach. Ci ludzie powiedzą prawdę, bo na tym .in. polega dobra przyjaźń.
A może latem przyjedziesz też do mnie?
pogadamy na żywo
zazwyczaj jestem łagodnym łobuzem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, niafallaniaf, Nikolayprofs, puszatek i 58 gości