wklejone z dogomani ( obiecałam rozgłośnić temat ) link z dogomani http://www.dogomania.pl/threads/184736- ... jace-4-psy.
Polska wies--glodujace 4 psy.
" We wsi w poblizu Szczebrzeszyna sa psy,ktore potrzebuja naszej pomocy.W tej chwili sa 4 duze;3 suczki i pies.Podkopuja sie pod szambo sasiadow i wyjadaja g......Problem jest od 2 lat.Bylo tam siedem suczek,ktore dwa razy w roku rozmnazaly sie.Szczeniaki umieraly,zapchlone,chore,glodne.Pomocy udzielil UMiG,zaplacil za sterylke suczek,za szczepienia,odrobaczanie.Niestety byla to pomoc jednorazowa.Wozilysmy z funia wszystkie suczki na sterylke.Cztery suczki w ubieglym roku zmarly w niewyjasnionych okolicznosciach.Poniewaz bylo to lato,bylo podejrzenie,ze zatruly sie opryskami.Teraz sa tam cztery duze psy.Rodzina to malzenstwo,w ubieglym roku zmarl syn w wieku 29 lat.A kobieta co jakis czas zatapia smutki w alkoholu.Sama choruje na raka.Pomagam im w miare swoich mozliwosci,zawoze min.chleb dla psow,jednak oni zjadaja go sami.Ostatnio 20 kg.worek suchej karmy kupila im ala123.Psy potrzebuja wszystkiego:szczepien,odrobaczania,odpchlania,jedz enia przede wszystkim.Za kazda pomoc bede wdzieczna.Tam zostaly trzy suczki,ale kobieta miesiac temu przygarnela czarnego,duzego pieska,oczywiscie przez kogos wyrzuconego.W tej rodzinie nie ma biedy-tam jest ubostwo. "
Czy ktoś z was mógłby pomóc ? wiem że to psy a nie koty ale nie ma nic gorszego niż głód.Moją sunię znalazłam na dogomani jest najkochańszą sunią na świecie w dodatku kocha koty.Pomóżmy grosik do grosza ziarnko karmy do ziarnka by pomóc tym psom a może jakaś Fundacja pomoże trzeba rozgłaśniać temat.
Gdyby ktoś chciał pomóc jest tez nr konta: Numer konta : 12 9632 0006 3001 0000 8891 0001