Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-powódź:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 08, 2010 20:46 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

hej hej Wiejski Łobuzie :1luvu:
ciesze sie ze koteczek ma sie dobrze
dobre wiesci :) pomijając to niefortunne gg ... :(

Hmmm "Nie lubic kogos bo nie wypada" ?
to pewnie skrót myslowy....
skoro osoby które lubisz, kogos nie lubia to ty nie dajesz mu szansy i też go nie lubisz
bo opierasz sie na ocenach ludzi ktorym w pewnym sensie ufasz

moze to o to chodzi...ja bym to chyba tak odczytala.
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob maja 08, 2010 21:01 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

dune pisze:hej hej Wiejski Łobuzie :1luvu:
ciesze sie ze koteczek ma sie dobrze
dobre wiesci :) pomijając to niefortunne gg ... :(

Hmmm "Nie lubic kogos bo nie wypada" ?
to pewnie skrót myslowy....
skoro osoby które lubisz, kogos nie lubia to ty nie dajesz mu szansy i też go nie lubisz
bo opierasz sie na ocenach ludzi ktorym w pewnym sensie ufasz

moze to o to chodzi...ja bym to chyba tak odczytala.

dunek
ale ja mam własne zdanie i nie rozumiem dlaczego mam nie lubić kogoś bo ktoś tego chce
albo nie lubić bo ktoś tak chce np.
bo tak wypada?

wiesz to mi zabrzmiało tak jakby to własnie ta Osoba tak robiła
bo mi by taki pomysł nie wpadł do głowy
chociaż wiejska i buraczana :)
bo co?bo ja lubie Osoby których Ona być może nie lubi?
to może mam przestac je libić bo tak wypada?
o co chodzi

ale to nie o ten wpis mi szczególnie chodziło
tylko ten drugi od innego nieznajomego w sprawie Euzebiuszka
i to jest okropne i złapałam doła

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob maja 08, 2010 21:06 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

kociamko, dla mnie jestes naprawde dobrym czlowiekiem. Nie wiem kto i po co takie glupty o tobie pisal. Ja pytalam tylko o to, czy taka opcja przeszla ci przez mysl, bo z reguly w takich chwilach takie mysli przychodza do glowy w pierwszym odruchu. Podjecie takiej decyzji jest z pewnoscia bardzo trudne. Dla mnie na pewno by bylo bardzo trudne... Jesli wogole potrafilabym kiedykolwiek taka decyzje podjac...
Z drugiej strony patrzac, biorac pod uwage twoje argumenty, jak piszesz, ze Ebis sie mizia, bawi sie, mruczy... Faktycznie, mozna jeszcze pozwolic kociakowi cieszyc sie zyciem. I jestem pewna, ze niezaleznie od tego, ile tego zycia jest mu dane, bedzie szczesliwy do samego konca, bo widac, jak bardzo go kochasz i on to na pewno wie :)
Najwazniejsze, ze przerzutow nie ma ani gorszych objawow. :)
Ucaluj dzielnego mruczka ode mnie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob maja 08, 2010 21:12 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Daj se spokój z dołami przez głupków, bo masz lepsze powody :?

Może pamiętasz, co mi kiedyś pewna geniuszka napisała po tym, kiedy znalazłam Pedra? Jak mi przywaliła, że zabiłam z głupoty kociaki? I co - miałam się pochlastać z rozpaczy? Olałam pannę i tyle.

Nie wiem, czy Ebiś zwalczy chorobę, ale może żyć szczęśliwie jeszcze wiele miesięcy. Przed guzem nikt go nie mógł uchronić, Ty dałaś mu szczęsliwe życie i gwarancję, że do końca będzie szczęśliwy.

Przypomniał mi się ten wątek. viewtopic.php?f=1&t=72896. Kotka z nowotworem dobrze prowadzona paliatywnie, nie cierpiała ani przez chwilę, choć od rozpoznania choroby do końca upłynęło sporo czasu. Oby Ebiś miał tego czasu jak najwięcej :ok:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Sob maja 08, 2010 21:22 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Kociamko! nie wiem jak to jest u kotów, ale u ludziów raczej nie podaje sie wit B 12 bo może przyspieszać rozwój nowotwora :oops: - ot karmi go i szybciej rośnie. Pogadaj z Twoją wetka na ten temat
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie maja 09, 2010 9:35 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Obrazek

Kociamko , mam nadzieje ,ze dzisiaj jestes w lepszym nastroju :wink:
miłej niedzieli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie maja 09, 2010 9:58 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Tez taka mam nadzieje, kociamko- nie daj sie :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie maja 09, 2010 10:38 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Kociamko pozdrowienia od Pedra- Bimberka i Stefki :mrgreen: Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie maja 09, 2010 10:54 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Spokojnej niedzieli Kociamko :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie maja 09, 2010 10:56 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

MaryLux pisze:
moś pisze:A powinna :evil:

Tak jest! I upublicznić treść tych obraźliwych pw, poza tym printscreena zrobić, żeby mieć dowody w razie potrzeby

Podpisuję się pod tym czterema łapami
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 09, 2010 11:00 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

MaryLux pisze:
trawa11 pisze:o kurcze 8O , dopiero doczytałam, aż sie wierzyc nie cche,ze znowu jakas wredota sie n aforum pojawiła, czy aby nie ta sama ,co już kiedys kociamce życie umiliła, pisaniem właśnie na gg :twisted:
Kociamko , nie pzrejmuj sie tym gadaniem ,Ebiś jest Twój i do do Ciebie należy decyzja co zrobisz, a jedyne co teraz mozesz zrobic to kochać go teraz jeszcze bardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jestem pewna, że to ta sama osoba, jej styl jest nie do podrobienia

Po tym co Kociamka dalej napisała,też się chyba domyślam,kto to może być,ale tylko domyślam
Nasza Kochana Góraleczko rób dalej swoje ,kociak jest twój i tylko twój i Ty wiesz jak najlepiej co i jak robić.A jak komuś nie pasi i nie umie tego publicznie tego napisać niech spada,żeby nie napisac inaczej
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 09, 2010 11:08 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 09, 2010 11:48 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Kociamko, na pocieszenie cypryjskie kotki :1luvu:

Obrazek

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie maja 09, 2010 12:09 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Kociama pisze:Czy Kotek który cierpi i umiera zachowuje sie właśnie tak?
Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie maja 09, 2010 12:27 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

progect pisze:Kociamko, na pocieszenie cypryjskie kotki :1luvu:

Obrazek

Jakie puchacze cudne! :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

[poprzednia][następna]