Witam! Dowiedziałam się o kotku Hitachi na nk na forum o zwierzętach,nagłośniłam na innych portalach między innymi na Facebooku-jest odzew ale ja nie mam żadnych namiarów,aby podać zainteresowanym osobom,bo chciały by się skontaktować w sprawie Hitka.Proszę o informacje do kogo ewentualnie się zwrócić aby pomóc kotkowi.Pozdrawiam!
Bardzo dziekuje za zainteresowanie Hitkiem. Podaje nr tel. pod ktorym osoby zainteresowane moga pytac o Hitka tel. 0602 680 250 oraz moj mail wolontariusza gdzie mozna pytac o tego pieknego cudaka adrianna.szafruga@schroniskodlazwierzat.com.pl Serdecznie dziekuje
Chcialam bardzo podziekowac w imieniu Hitka za pomoc finansowa ktora otrzymal z Funduszu Slepaczkowego za miesiac kwiecien Pozdrawiamy wszystkich ktorzy kochaja widzacych inaczej
Fajnie by było, gdyby Hitek szybko znalazł dom, bo na jego miejsce w pokoiku ptoka czekają inne kociki w potrzebie i na pewno, szybka adopcja Hitka bardzo by im pomogła.
nie tylko Hitek choć on szczególnie - im szybciej to lepiej dla niego bo mniejszy stres przy oswajaniu w nowym miejscu Ptok ma jeszcze parę innych bied i kolejne czekają na jej słynny "pokoik"
Dokładnie ten słynny pokoik, musi szybko zamieszkać inne kicie, kolejka niestety się robi, a i Hitek im szybciej trafi do DS tym lepiej. A jeszcze co do słynnego pokoiku, to jest tak słynny, że mnie nie tam nigdy nie wpuszczono...