Leone pisze:Gracjo, Miuti zaraz napisze że ma ładniejsze ;D
zdjęcia kotów od Miuti to by się przydały, nie tylko aby porównać, które ładniejsze ale w ogóle
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Zdjęcia kociaków u Miuti zrobi dziś Gośka, która jedzie zaopatrzyć maluchy w karmę.
Oprócz tego, G będzie kontaktować się z Gracją. Chcą kocurka, może któryś z papieskiej dwójki...
X
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tosza, ja chodzę na Kocimską, w związku z tym chyba bym się trochę bała do maluszków.
Akima, jestem bardzo ciekawa co ty namodziłaś
niestety nie udało mi się dziś nikogo polecić, ale muszę powiedzieć, że było bardzo fajnie.
Trochę mnie znowu podbudowało po ostatnich średnio udanych audycjach.
Gracja, powiedz w jakim formacie wysyłałaś ogłoszenia do p. Grzogorza?
Mogę się tym z chęcią zająć, bo Ty jestes ostatnio chyba trochę "wyjęta"
Wpadliśmy dziś też na Kocimską. Filip obfocony, nie dostał ode mnie jeść, bo jeszcze nikogo nie było i nie chciałąm się wtryniać.
Włączyłam tylko światło.
Zdjęcia udostępnie jak tylko je Cincian przygotuje
tylko on się pozwolił?
szkoda, liczyłam, że i panny z cat-roomu załapią się na fotki, nawet nie tyle kalendarzowe co ogłoszeniowe
Akima pisze:Leone pisze:Gracjo, Miuti zaraz napisze że ma ładniejsze ;D
Napewno nie ładniejsze niż DAMA. Zobaczcie na zdjecia, wyglada jakby miała dwa naszyjniki. Piękna jest!
kosma_shiva pisze: z cat roomu dwie buranie starsze mają zdjęcie i Pola? ta biało-bura. czarna Tola się schowała, kurde, albo na odwrót imiona. Jedna bura i jedna czarna też się pochowały, ale jeszcze spróbujemy
Akima pisze:Kolejny kociak ma objawy kataru. Zdecydowałam się zostawić je do przyszłego tygodnia u mnie. Nie wiem, czy jeszcze któryś zachoruję. Poprosilam już kastaprę, żeby je za tydzień przejęła. Jola w tygodniu dołączy do nowych kolegów u G.Tak więc na weekend zostaną już tylko 3 kociaki. Mam 7 kotów w domu i nie mam pojęcia jak sobie sama z nimi poradzę. Popołudniu bazarki wystawię.
Piratek kocha male kociaki, opiekuje sie nimi, myje, bawi się, zagania jak pies pasterski owieczki. Tylko MArina i Viki źle znoszą nowe towarzystwo.
lutra pisze:Mam kartkę z majowymy dyżurami w krkvet:
dziś do 20:00 dr Motyka
dyżur dr Chawstowski
poniedziałek rano:
Dr Olkuśnik, Godzisz i Miśkowicz
poniedziałek po południu:
dr Orzeł, Kobiałka, Motyka, Adamska
Huta:
rano: dr Chwastowska
Po południu: dr Telega
Jutro w pracy zeskanuję kartkę i wrzucę do mojej galerii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MaJa83, puszatek i 116 gości