Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 07, 2010 20:07 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Wszystkie są piękne, ale chyba ta druga najładniejsza :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pt maja 07, 2010 20:08 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Czyli druga ma najwięcej głosów :) Też mi się podoba.... mam nadzieję, że ma intensywny kolor...
Poczekam jeszcze, pomyślę, i tak dopiero w poniedziałek pewnie zamówię... A tymczasem zobaczę, co WY o nich myślicie i może łatwiej mi się będzie zdecydować :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob maja 08, 2010 7:13 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 08, 2010 9:23 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek

Ja bym drugą wybrała :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob maja 08, 2010 9:54 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Sob maja 08, 2010 11:17 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :)
Znowu piękny poranek z kotami, poza tym słońce, ciepło i wspaniale :)
Mam nadzieję, że przyjdzie do mnie kolega, który obiecał mi pomoc przy poprawieniu osiatkowania na balkonie, chociaż umówione będzie na "zobaczymy, jak nic nie wyskoczy....", ale cieszyłabym się i już nie zajmowało by mi to głowy :)
Na dzień dobry Morfeuszek na poduszce od cioci Doroty :) Morfeusz uwielbia tę poduszkę :) Czasem pozwoli na niej poleżeć Gajeczce :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Sob maja 08, 2010 11:19 przez Sihaja, łącznie edytowano 1 raz

Sihaja

Post » Sob maja 08, 2010 11:18 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Jaka piekna puma :1luvu:
bry 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob maja 08, 2010 11:20 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :D
Mnie tak jak większości najbardziej podoba się druga broszka
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob maja 08, 2010 11:24 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzięki bozenka :) Zdecydowałam się na tę drugą broszkę :) Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zdąży do mnie dojść, bo chciałabym ją mieć na przyszłą sobotę.... :roll:
Witam witam :)
moś prawda, że on wygląda jak miniaturkowa pumka? :):):)

Sihaja

Post » Sob maja 08, 2010 14:14 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Dzień dobry :)
Znowu piękny poranek z kotami, poza tym słońce, ciepło i wspaniale :)
Mam nadzieję, że przyjdzie do mnie kolega, który obiecał mi pomoc przy poprawieniu osiatkowania na balkonie, chociaż umówione będzie na "zobaczymy, jak nic nie wyskoczy....", ale cieszyłabym się i już nie zajmowało by mi to głowy :)
Na dzień dobry Morfeuszek na poduszce od cioci Doroty :) Morfeusz uwielbia tę poduszkę :) Czasem pozwoli na niej poleżeć Gajeczce :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cześć mój kochany Morfuniu!! :1luvu: :1luvu: Ale Ci fajnie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 08, 2010 21:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ech... piękny był dzień dzisiaj :)
Byłam na wycieczce. Na takim spotkaniu integracyjnym z pracy mojego kolegi. Nie chciał iść sam i mnie zaprosił. Było bardzo fajnie, przeszłam taką ścieżkę przeszkód zawieszoną na drzewach. Nigdy bym nie uwierzyła, że to zrobię, gdybym tego nie zrobiła :lol: :lol: :lol: Dałam radę, czym zaskoczyłam samą siebie totalnie. Ja mam lęk wysokości, tak to jak na krześle stanę, czuję niepewnie, a tu taka niespodzianka :) Chyba dlatego, że całkiem skupiłam się nad pokonaniem tych przeszkód i właściwie nie zwracałam uwagi na wysokość.
No i poprawiliśmy te nieszczęsne osiatkowanie na balkonie. Chyba jest ok, zobaczymy, czy zda egzamin :)
Parę zdjęć z naszej pięknej Warmii :) Te z wodą to z rezerwatu bobrów. Dobrej nocy :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Sob maja 08, 2010 21:59 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 09, 2010 7:31 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

ObrazekSihajce i koteńkom!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 09, 2010 8:05 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ale miałaś fajną sobotę. Super że mogłaś przejść taką ścieżką. Widoki piękne aż zazdroszczę wyprawy na łono natury. U rodziców na wsi jest taki staw, nad którym mieszkają bobry. Niesamowicie wyglądają te obgryzione drzewa.

Ja niestety weekend spędzam w pracy. Ale może dziś popołudniu uda się wyskoczyć na rowerową przejażdzkę :-)
Morfeuszek na podusi piękny - to taki królewicz słodki.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie maja 09, 2010 8:59 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :)
Zaczął się niezbyt dobrze...
Oglądałam sobie paradę w Moskwie - możecie pomyśleć, że jakaś dziwna jestem, ale ja uwielbiam wojskowe parady, niezależnie, z jakiego kraju są. Lubię patrzeć na ten cały wojskowy ceremoniał (niektóre kraje mają bardzo zabawny :) ) No więc oglądam sobie, balkon otworzyłam, niech sobie się futerka wietrzą. No i Joachimowi może muzyka się nie spodobała, czy coś i skoczył na parapet. A na parapecie pelargonie. Więc łapkami zahaczył o doniczkę z moimi kwiatkami i ją zrzucił. Doniczka plastikowa, ale się połamała, co ja mam teraz zrobić? Jutro kupię nową i przesadzę, dziś muszą wytrzymać w tej połamanej. Ale czy im to wszystko nie zaszkodzi? Czy te wstrząsy i przesadzanie ich nie zniszczą? NO martwię się. No i w ogóle jak ja teraz kotki na balkon będę wpuszczać, skoro Joachim najwyraźniej kwiatkom nie chce dać spokoju? No co ja mam zrobić?
Niedobry Joachim wcale się nie przejął:
Obrazek

Sihaja

[poprzednia][następna]