Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 07, 2010 13:35 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

NA CO SŁONKO :roll: ... :twisted:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt maja 07, 2010 13:39 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Ci bym powiedziala co ale mnie zaraz zmoderują :evil: Jak stane na nogi to przy okazji jakiejs wizyty rodzinnej nawiedzę Cię z łóżkiem i przyspawam :twisted:
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt maja 07, 2010 13:52 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

MalgosiaD pisze:Ci bym powiedziala co ale mnie zaraz zmoderują :evil: Jak stane na nogi to przy okazji jakiejs wizyty rodzinnej nawiedzę Cię z łóżkiem i przyspawam :twisted:

Małgosiu jesteś bardzo atrakcyjną kobiety ............................ale ja wolę facetów :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 07, 2010 14:05 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

To się jeszcze okaże :wink: Szykuj plecki na macanko :mrgreen: Ogarnę się ze sobą do końca maja a na Dzień Dziecka dostaniesz oklep :smokin:
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt maja 07, 2010 14:42 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

litości ..nie bij Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 07, 2010 15:24 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

ten miesiąc to wielkie wyzwanie dla mnie pierwsza rocznica śmierci mojego męża ,to już za parę dni :cry:

w poniedziałek komisja lekarska ,

przeżycie miesiąca za 1400 zł minus 500komorne i reszta w sumie g.. zostanie :? ja renty już nie dostanę w tym miesiącu .

Gadzina mówi że damy radę ,trawka się zieleni :twisted:

wykombinowałam że mamy dużo cioteczek forumowych 8) i każda pewnie ulituje się nad moim małym dzieckiem Bartusiem ,jeść dadzą ,napoją :mrgreen:

przetrwamy na zasadzie co nas nie zabije to nas wzmocni .

zaraz do pracy ,chyba mi się nie chce iść ,chyba .................nie mam wyjścia :roll:

a Gadzina dziś na kursie ,kurs na opiekuna kolonijnego i nie tylko.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 07, 2010 15:43 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Dorciu, a Gadzina ma gdzie jechać na kolonie?
Mam stare, ale jednak jakieś znajomości w tej dziedzinie.

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Pt maja 07, 2010 17:54 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Dorciu, ale Ci Kuliczek wyrósł :D
a ja we wtorek mam bliskie spotkanie z adwokatem w sprawie ZUS :D mam wrażenie, że ja chyba więcej wiem od niego, do wtorku jeszcze się podkształcę i go zagnę :wink: ale cóż jak się ustanowiło takiego pełnomocnika to trzeba brnąć dalej, zapowiada się, że sprawa zostanie odroczona bo sąd posiał pismo adwokata i dopiero je odnalazł (może że to pismo to zbyt dużo powiedzine - to są raptem 2 akapity i chyba każdy za napisanie 2 akapitów plus udanie się na sprawę, która została odroczona chciałby zarobić 4 stówki :wink: ), więc ZUS nie zapozna się z nim przed sprawą. Ale niech już idzie na tą sprawę, bo jak nie pójdzie, a sąd sprawy nie odroczy to potem sobie tego nie daruję.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob maja 08, 2010 6:37 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Witam sobotni z moim nowy tymczasowym tymczasem 8) ma dwie nóżki i wesołą buzię i troszkę kaszle ,może trzeba będzie odrobaczyć :mrgreen:
z apetytem zjadła naleśniki i ma uczyć mamę jak je robić :wink:

dziś przyjadą do Małej Rudej .

Spać poszłam o 1 w nocy wstałam przed piątą :strach:

Kuliczek chodzi na przykurczach ,właściwie więcej leży jak chodzi ,jutro na zastrzyk.

zasadzkas ,jeszcze nic nie wie ,dopiero robi kurs .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 08, 2010 6:46 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze:Witam sobotni z moim nowy tymczasowym tymczasem 8) ma dwie nóżki i wesołą buzię i troszkę kaszle ,może trzeba będzie odrobaczyć :mrgreen:
z apetytem zjadła naleśniki i ma uczyć mamę jak je robić :wink:

Ucałuj ode mnie Tymczasa :D . Wieczorem spróbujemy Go zabawić,o ile Ciocia Xandra i Wujek Przemek pojadą do Ciebie, a mnie dopuszczą chociaż do bagażnika :mrgreen: .

Spróbujemy odrobaczyć??? :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob maja 08, 2010 7:34 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

pytanie tylko czym Aniprazol :?: :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 08, 2010 8:03 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze:pytanie tylko czym Aniprazol :?: :roll:

Dużą ilością słodkich przysmaków! :wink:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob maja 08, 2010 8:10 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Jek pisze:

niech no tylko to sherina to przeczyta ...zabije mnie za słodycze :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 08, 2010 8:25 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze:
Jek pisze:

niech no tylko to sherina to przeczyta ...zabije mnie za słodycze :smokin:

Ja się chyba nawet dam Tymczasowi znowu pomalować... i nawet znowu tak pojadę metrem. Bylebym nie była w takim stanie :piwa: , jak ostatnio, kiedy to prawie usnęłam podczas jazdy :ryk: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob maja 08, 2010 8:25 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Zapytaj Ewę czym ostatnio "odrobaczała" :mrgreen: .

Marcelibu

[poprzednia][następna]