Ciepła pisze:ale slodkie rozowe podusie
Oj poduńki to on ma słodkie naprawdę. Ale i cała reszta jest niczego sobie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:ale slodkie rozowe podusie
kalair pisze:Chyba nie ma wyjścia, trzeba przestać go zauważać!![]()
maciejowa pisze:kalair pisze:Chyba nie ma wyjścia, trzeba przestać go zauważać!![]()
Tylko jak to zrobić?Ja nie umiem przejść obojętnie obok niego nawet jak się spieszę do yyy WC
maciejowa pisze:Ciepła pisze:ale slodkie rozowe podusie
Oj poduńki to on ma słodkie naprawdę. Ale i cała reszta jest niczego sobie![]()
Mru też miał slodkie... Różowe z czarnym
kalair pisze:
Hmm..szczerze mówiąc nie wiem..Mnie się to nigdy nie udało!
trawa11 pisze:
U mnie Bajcia ma takie rózowe![]()
a Bazyl czarne
maciejowa pisze:Różowe są debeściarskie. Ale i czarne też fajne. Nie widać brudnych nóg![]()
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Różowe są debeściarskie. Ale i czarne też fajne. Nie widać brudnych nóg![]()
najlepsze u Bazyla byly , jak mi kiedys pomagał robic pierogi i wlazł do mąki![]()
To już czarne nie były
maciejowa pisze:kalair pisze:
Hmm..szczerze mówiąc nie wiem..Mnie się to nigdy nie udało!
No też właśnie... A jeszcze jak głodny jest to tak się potrafi przymilić i ogonem podczepić, że od razu mięknę i porywam go na pieszczotki
maciejowa pisze:trawa11 pisze:maciejowa pisze:Różowe są debeściarskie. Ale i czarne też fajne. Nie widać brudnych nóg![]()
najlepsze u Bazyla byly , jak mi kiedys pomagał robic pierogi i wlazł do mąki![]()
To już czarne nie były
![]()
![]()
![]()
Łatek w mąkę się nie pcha, ale szafkę z makaronami nagminnie otwieraCzyżby jakieś włoskie korzenie?
maciejowa pisze:Póki co jutro i pojutrze jestem w PCK na kursie i istnieje szansa, że się kocio stęskni![]()
Łatuś tez mi pomaga. Szczególnie jak kroję kurczakaOch jak on kocha wtedy moje nogi, szafki, drzwi i wszystko o co można się otrzeć i pomruczeć...
maciejowa pisze:Pierwszej pomocy. Potrzebny mi do tego cholernego egzaminu na instruktora... Wcale się nie czuję na silach do niego podchodzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 19 gości