Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 07, 2010 19:58 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Wróciłam bardzo zmęczona, wchodzę na forum, widzę, że u Pomponmamy lekka szajba czyli normalnie.:mrgreen: Życie jest piękne :mrgreen:
Jak noga? Boli dalej?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt maja 07, 2010 20:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Babajago :1luvu:
A u nas na nowiźnie byliście Siostro :?: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob maja 08, 2010 4:45 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Byłam u lekarza po skierowanie do neurologa, wizyte mam na 18 maja. Doraźnie dostałam lek o nazwie Olfen i musze powiedzieć, że działa doskonale :D Chodzę normalnie. Wczoraj sobie nawet pozwoliłam na szpilki :D
Skruszone straszne dziecko niebywale grzeczne się znowu zrobiło :lol: Zobaczymy na jak długo jej tej skruchy wystarczy :wink: Dzisiaj się chyba wybierzemy do schroniska - są dni otwarte. Mam pewien stres, że jak tam pojadę z potworą, to wrócę z kolejnym tymczasem, ale będę się starać być twarda... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob maja 08, 2010 8:15 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Uśmiechnijcie się!

Pewien wielbiciel boksu na godzinę przed transmisją walki o tytuł zawodowego mistrza świata wszech wag ucieka z pracy. Zahacza o market, kupuje czteropak piwa, bułeczki, boczek, musztardę, ogóreczki... Do walki jeszcze czterdzieści minut! Pędzi do domu, otwiera drzwi, rzuca szybkie dzień dobry żonie, wkłada piwko do zamrażalnika, patrzy na zegarek... Do walki jeszcze piętnaście minut! Szybko kroi bułki i szykuje ulubione kanapki do piwa... Do walki jeszcze dziesięć minut! Kanapki kładzie na talerzu, wyjmuje z lodówki piwo i ze wszystkim udaje się do pokoju, kładzie piwo i kanapki na stole, rozbiera się w biegu, wskakuje w najwygodniejsze spodnie i lekką bawełnianą koszulkę, patrzy na zegarek. Do walki pozostała minuta! Uff! Siada wygodnie przed telewizorem w chwili, gdy rozlega się pierwszy gong. W lewej ręce trzyma otwarte piwko, prawą ręką podnosi do ust ulubioną kanapkę. Bokserzy już w ringu, pierwsza runda... pierwszy cios... nokaut!
Facet zamiera z kanapką przy ustach i piwem w ręce. Nie może wykrztusić słowa, mruga z niedowierzaniem powiekami, patrzy żałośnie na obserwującą go żonę. Ona przygląda mu się z politowaniem, a po dłuższej chwili mówi:
– No i co? Teraz już powinieneś wiedzieć, jak ja czuję się w sypialni...

Żona z mężem w łóżku. Mąż kocha się jak w transie. Ona ma orgazm jeden, drugi, trzeci, czwarty, piąty... W chwili ekstazy pyta:
- Kochanie, co się dzisiaj z tobą dzieje ?
- A co się miało stać, zamyśliłem się...

A w ogóle to...

Obrazek

I niech tylko ktoś spróbuje zaprzeczyć... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 08, 2010 8:54 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Obrazek

Ze mnie też . Obrazek

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Sob maja 08, 2010 8:56 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Nom Obrazek
Ja do ptysia nawet całkiem podobna jestem - z figury :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob maja 08, 2010 8:59 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

shira3 pisze:Nom Obrazek
Ja do ptysia nawet całkiem podobna jestem - z figury :ryk: :ryk: :ryk:

E tam, chyba tylko wtedy, jak założysz kapelusz! 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 08, 2010 13:11 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Wróciłyśmy ze schronu :? No i oczywiście jak zwykle - celowo nie wzięłam ze sobą transportera, żeby nie brać tymczasa. Na szczęście w schronisku mi pożyczyli... Mam w łazience nie jednego, ale trzy małoletnie około 4 tygodniowe obesrałki :D Za chwilę wstawię jakieś zdjęcia. Byłyśmy u weta, kotki zostały odpchlone, ale za dwa dni muszę je jeszcze wykąpać, bo okropnie brudne są. Dostałam tez kropelki do zakrapiania oczek, bo troszkę maja nieładne te ślepka, no i mam im myć pupy, bo pupy obszczypane.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 08, 2010 13:29 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione telefonem, i już teraz wiem o co chodzi z fotografowaniem czarnych kotów. Babajaga z tżetem przyjdą odwiedzić nas we wtorek to zrobią smarkaczom profesjonalną sesję. Gówniarzeria pożarła i śpi.
Dzyndzel
Obrazek

Obrazek

Pan Kot
Obrazek

Obrazek

Kizik

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 08, 2010 13:44 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Śliczne maluchy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jesteś wielka!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob maja 08, 2010 13:49 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No.... ale obiecuję, że schudnę :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 08, 2010 13:52 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze:No.... ale obiecuję, że schudnę :wink:

Wielka duchem jesteś o dobrze wiesz o co mi chodzi :twisted: I nie chudnij już bo nam znikniesz :roll: :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob maja 08, 2010 13:55 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Pomponmamo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czy temu koteczku Dzyndzelku to siem krawacik bieli pod szyjką???łoj śliczniochy,łoj,łoj...
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob maja 08, 2010 14:16 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Dzyndzelek ma niewielki krawacik i króciutkie skarpety. Kizik ma więcej bielizny :D A Pan Kot...jest niesamowity! 8O I ma oczy w kolorze blue :1luvu: Kizik najodważniejszy z nich wszystkich jest będzie z niego zabijaka, już rodzeństwu po gębie daje przy jedzeniu. Pan Kot najbardziej nieśmiały, on to tak więcej do ludzia lgnie. A Dzyndzelek wyluzowany udeptał sobie kołderkę po czym zaczął figury robić pokazując brzuszek :1luvu: Któryś, nie wiem który zaliczył już celne trafienie do kuwety - kupa jest :ok: Teraz chłopaki poprzytulani, że nie widać gdzie się który zaczyna a gdzie kończy, śpią smacznie w budce. Aresztu będą mieli dwa tygodnie, bo dopiero wtedy ich będzie można odrobaczyć. Muszę jeszcze do Małej zadzwonić co ze szczepieniem. Cudni są!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 08, 2010 14:30 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Noooo,cudni :1luvu: Już tu nie będem zaglądać bo...a nie ma szans :(
Urok na mnie rzucają na tym forum czy cóś :roll:
Kukardkę se czerwoną zawiąże na wszelki słuczaj :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]