*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 13:12 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Miss pisze:hahaha ja mam za to ciekawie:
- jutro angielski podstawa i rozszerzenie
- piątek angielski podstawa i rozszerzenie
[/size]

No i po co dwa razy angielski piszesz?? :twisted:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro maja 05, 2010 13:29 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Ja w tym roku oddycham. W ubiegłym nastresowałam się jak moje uczennice zdawały. Teraz gimnazjalny przeżywałam, ale był bardzo prosty i moja Dominika ładnie napisała z tego co patrzyłyśmy. :ok: dziewczyny!

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Śro maja 05, 2010 13:40 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Anda pisze: No i po co dwa razy angielski piszesz?? :twisted:

yyyy, chyba jestem trochę nadgorliwa :twisted:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Czw maja 06, 2010 9:50 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Miejsce jakieś takie, wiecie :twisted: , ale kota przynajmniej widać:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Kocur ma piękną barwę sierści, jest trochę przestraszony (wcale się nie dziwię :roll: ), kocie towarzystwo znosi chyba dobrze (poza nim są w lecznicy jeszcze dwa - zachowuje się jakby ich nie było), jest bardzo dobrze nastawiony do ludzi. Widać w jakim stanie ma sierść - trzeba będzie o nią zadbać. Nic tylko brać i kochać, maueczarne :wink: :twisted:
Dziś jego krew miała jechać na badania.

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Czw maja 06, 2010 9:53 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

bloo pisze:Nic tylko brać i kochać, maueczarne :wink: :twisted:

:mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw maja 06, 2010 10:07 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Cudo ... dwa w jednym :1luvu:
Kudałaty i w dodatku buranio :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw maja 06, 2010 11:28 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Ale jesteście...tak kusić... Piękny pan kot :1luvu: i taki podobny do mojej Klary z pyszczka i długości futerka :1luvu:
Muszę wszystko na spokojnie przemyśleć, bo przez najbliższy miesiąc czeka mnie po 12h pracy, więc ciężko będzie mi to wszystko zgrać. Bloo gdybyś mogła mi więcej info o nim na pw wysłać byłabym bardzo wdzięczna.

Słuchajcie, dzisiaj rano dostałam tel od taty, że u niego w pracy jakiejś kobiecie okociła się kocica. Dokładnie 25 marca. Kobieta chce już oddać małe. Są to 3 kocurki. Jeśli nie znajdą się dla nich domy trafią do schroniska lub coś jeszcze gorszego :( Jutro prawdopodobnie będę miała ich zdjęcia. Rozmawiałam z tą kobietą chwilę. Namówiłam na sterylkę kocicy i potem dostałam cynk, że już umówiony termin. Chociaż tyle... Małym trzeba szukać domu. Kiedy powiedziałam, że one powinny być jeszcze z matką usłyszałam, że one od niej uciekają itp. Ponoć załatwiają się do piasku i same jedzą. Zdawkowo wszystko wiem, ale będę jechała w wolnej chwili pytać i je obejrzeć. Nie chciałabym, żeby trafiły do schroniska. Z wzięciem do siebie będę miała problem, bo wynajmuję mieszkanie i teraz mam pracowity okres, a im trzeba poświęcić więcej uwagi. Namawiam, żeby je trochę jeszcze potrzymała a ja im będę szukać domów, bo co innego zrobić.

maueczarne

Post » Czw maja 06, 2010 12:26 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Miss pisze:hahaha ja mam za to ciekawie:
- jutro angielski podstawa i rozszerzenie
- piątek angielski podstawa i rozszerzenie
- sobota - polski ustny
- niedziela śpię cały dzień
- poniedziałek - biologia,
ale w końcu będzie z głowy. W moim przypadku to w końcu jakoś nie mogło nadejść :roll: 8O

matko i córko, jakbym miała teraz przez to przechodzić to ojojojo, ale na pocieszenie mogę napisać, że później jeden egzamin w sesji to jak cała matura :lol:

Bloo jaki ten kocur jest booooski :mrgreen:

U nas sodamia i gomoria i chory Klemek :(
Przeprowadziliśmy się znowu, metraż zredukowaliśmy, ale za to awans społeczny w postaci balkonu, no i właśnie ten awans dopadł Klemysława, który ma zapalenie płuc i dostaje zastrzyki od wtorku (tak go przedmuchało na balkonie :evil: )
Nie ogarniam tego ...
Azunia 07.07.07[*]
Józefina i DT - wątek - viewtopic.php?t=61536

Poka

Od: Sob lut 10, 2007 16:47

Post » Czw maja 06, 2010 15:11 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Bloo, kocio jest po prostu boski :1luvu: :1luvu:

Maueczarne, porób zdjęcia tych maluchów.

Kciuki za Klemka przewianego. :ok: :ok:

Anda

Post » Czw maja 06, 2010 15:18 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Tak sobie Was podczytuje i przyszłam się przypomnieć o awaryjnym DT. Póki co psów u mnie z dogo nie ma, więc jak coś, to kota wezmę na przetrzymanie. :lol:

lady_swallow

Od: Czw gru 13, 2007 19:24

Post » Czw maja 06, 2010 21:32 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Lubelskie Cioteczki zapraszam do podziwiania Snejkiego i Dyziaków,
a na przedostatniej stronie Misio-Dymuś ze swojego domku się przypomina :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw maja 06, 2010 21:48 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

A ja czytam sobie Twój wątek - o balkonach, o Snejkim i o Dyziakach. A Misio jest cudny :1luvu:
Czasu miałam niewiele, to nie pisałam :oops:

Anda

Post » Pt maja 07, 2010 12:37 Re: *LT*3letnia ragdolka szuka domu w Lublinie lub Świdniku.

Piękny kocurek :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pt maja 07, 2010 16:44 Re: *LT* Piękny 8mcy w typie MCO. Szuka dobrego domu. s.85

Fajny jest :1luvu: Chociaż ja wolę takie mniej owłosione :wink:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pt maja 07, 2010 19:42 Re: *LT* Piękny 8mcy w typie MCO. Szuka dobrego domu. s.85

Od kiedy go zobaczyłam rozmyślam intensywnie co robić... Bo on taki podobny do Klary, taki śliczny. Takie same pyszczki mają! Właściwie tylko inne kolory mają :wink:
Są za i przeciw, więc chcę podjąć przemyślaną decyzję. Mam nadzieję, że zanim wymyślę nikt go nie porwie. Bloo daj mi na pw znać gdzie go można znaleźć, jeśli możesz. Może wezmę samochód i pojadę obejrzeć go na żywo a wtedy już serce mi podpowie :wink:

A teraz idę świętować :mrgreen:

maueczarne

[poprzednia][następna]