Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 11:45 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:TŻ stwierdził że musimy sobie gogle do spania kupić :P

:ryk: :ryk: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro maja 05, 2010 12:44 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Matko jak łzy z radości pięknie smakują :D
Zobaczyłam tytuł i sie rozryczałam

Kasiu jak ja Ciebie Kocham no
Nigdy nie będziesz żałować decyzji o przygarnięciu na zawsze Kropencjusza
i nawet gdy Twoją chałpę przerobi na wióry to będziesz Go Kochała
Kropek Ty trafiłeś Diabliku w kochane ,czułe ręce

Szanuj to sobie

Gibutkowa proponuję tez zakupić w sklepie BHP kaski ochronne :lol:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro maja 05, 2010 13:15 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

z tymi kaskami to moze byc dobry pomysl :ok: radze wziac go pod uwage ;)

A maasz racje, ze Kropus lepiej trafic nie mogl. :) Ja jakos od poczatku czulam, jak tylko Kasia wziela Miszczunia, ze oni sa sobie pisani :ryk:
Fakt, lobuz z tego kota niemilosierny, choc wydawal sie na poczatku niewiniatkiem, ale nie sposob go nie kochac tak czy siak :1luvu:
Dalej tak donosnie miaukoli? :wink: Pamietam, ze jak miauknal w autobusie to az sie kierowca odwrocil, co sie dzieje :D W pociagu byl bardzo spokojny, jakby go wogole nie bylo, albo raczej zestresowany.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 05, 2010 13:27 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Hehe :D Pomyślimy o tych kaskach :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 05, 2010 19:39 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

UKRĘCĘ MU ŁEPEK !!!! :evil: ... przy samej doopce... :twisted: Nalał Parysowi na ogon ... :mrgreen: Ogon wraz z resztą kota był w tym czasie na moich kolanach... :evil: I jeszcze bezczelnie patrzył mi w oczy.... a ja goopia myślałam, że próbuje się wkleić na trzeciego na te kolana ... :mrgreen: (na trzeciego, bo Parys wielki jest, to go liczę za dwóch kotów :ryk: )... Wrrr...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro maja 05, 2010 19:42 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

i jeszcze pewnie na Parysa zamierzal zwalic wine :twisted:

Kociara82

Post » Śro maja 05, 2010 19:46 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociara82 pisze:i jeszcze pewnie na Parysa zamierzal zwalic wine :twisted:

No jak pamiętasz ... ma tę swoją minę niewiniątka ... i te ślepka:"jaaa? no ssso ty...)
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro maja 05, 2010 19:48 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

on sie juz chyba nie zmieni :twisted:

Kociara82

Post » Pt maja 07, 2010 15:09 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

łomatko 8O
Kasiu z czym się Kropencjusz zderzył że ma łapek u samej doopki
umarłam
ale nie zdziwiła bym sie gdyby tak było
oczami wyobraźni widzę jak szusuje po domu
jak broi
Ucałuj Gadziora od nas mocno :1luvu:
a jak Parysek?

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt maja 07, 2010 18:45 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociama pisze:łomatko 8O
Kasiu z czym się Kropencjusz zderzył że ma łapek u samej doopki
umarłam
ale nie zdziwiła bym sie gdyby tak było
oczami wyobraźni widzę jak szusuje po domu
jak broi
Ucałuj Gadziora od nas mocno :1luvu:
a jak Parysek?

Łepek przy samej doopce to ja mu chciałam ukręcić :mrgreen: A zderza sie ciągle z czymś/kimś ... Po mieszkaniu szusują już 3 koty ... przeważnie na legowiskach...i przeważnie wjeżdżają we MNIE :twisted: w miski z suchym, i z wodą ... i w kuwety ... :mrgreen: I to wszystko ładnie się miesza... i jest zakopywane podłogą ... :ryk: No i teraz konkurs: KTO ich tego wszystkiego nauczył (jako główną nagrodę można wygrać... :mrgreen: ). Parys w tej chwili czuje się dobrze (tfu tfu przez lewe ramię), no ale cały czas na lekach, mokrego sam nie je ... :( Gad leniwy nauczył się, że Duża zawsze nakarmi ręcznie na kolankach ...Ogon mu wyłysiał ... :roll: wygląda jak szczotka do kibelka...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt maja 07, 2010 18:54 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze: No i teraz konkurs: KTO ich tego wszystkiego nauczył (jako główną nagrodę można wygrać... :mrgreen: )

Hmm.. kto to może byyyć... pewnie Parys :D (i nie żebym nie chciała wygrać głównej nagrody :mrgreen: )

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt maja 07, 2010 19:12 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze: No i teraz konkurs: KTO ich tego wszystkiego nauczył (jako główną nagrodę można wygrać... :mrgreen: )

Hmm.. kto to może byyyć... pewnie Parys :D (i nie żebym nie chciała wygrać głównej nagrody :mrgreen: )

PUDŁO... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Próbuj dalej ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt maja 07, 2010 20:18 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Dziewczyny błagam podpowiedzcie jak maja na imię inne koty Kasi, poza tym który jest główna nagrodą :roll: :strach:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt maja 07, 2010 23:05 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

jak mozesz porownac koci ogonek do szotki do kibelka :ryk: bo sie kot obrazi jeszcze :ryk:

Kociara82

Post » Sob maja 08, 2010 8:49 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:Dziewczyny błagam podpowiedzcie jak maja na imię inne koty Kasi, poza tym który jest główna nagrodą :roll: :strach:

A co mi tam, sama Ci pomogę :mrgreen: Na kotostanie mam jeszcze: Zuźkę, Frankę, Sznurówkę i Misia (we wczesnym kocięctwie zwanego białą doopą :oops: ), ale Misio prawdopodobnie już we wtorek do nowego domku jedzie. No i dwóch gadów, o których już wiesz :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]