jessi74 pisze:kiwi pisze:Czy ta ogrodniczka to takie typowe 40?
raczej duża 40, w kierunku 42pomierzę
Czy mogłabyś zmierzyć dokładnie, poproszę? Biust, biodra i długość.
jessi74 pisze:kiwi pisze:Czy ta ogrodniczka to takie typowe 40?
Marcelibu pisze:jessi74 pisze:kiwi pisze:Czy ta ogrodniczka to takie typowe 40?
jest bardzo fajna - polecam , już nie bardzo pamietam, ale to chyba raczej taka krótsza długość do getrów na przykładjessi74 pisze:Marcelibu pisze:kiwi pisze:Czy ta ogrodniczka to takie typowe 40?
jasne, pomierzęjest bardzo fajna - polecam , już nie bardzo pamietam, ale to chyba raczej taka krótsza długość do getrów na przykład

jessi74 pisze: szerokosć na górze 50cł 82, na dole minimalnie 1-2 cm więcej,
Marcelibu pisze:jessi74 pisze: szerokosć na górze 50cł 82, na dole minimalnie 1-2 cm więcej,
Nie za bardzo to rozumiem. Jeśli znaczy, że 2x 50 cm na górze - to się nie wbiję w "cyckach". A już nie mam pojęcia o co chodzi z "82".

jessi74 pisze:Marcelibu pisze:jessi74 pisze: szerokosć na górze 50cł 82, na dole minimalnie 1-2 cm więcej,
Nie za bardzo to rozumiem. Jeśli znaczy, że 2x 50 cm na górze - to się nie wbiję w "cyckach". A już nie mam pojęcia o co chodzi z "82".
już poprawiłam, nie wiem co to za dziwolągi mi powychodziły![]()
tak, tyle jest w biuście, po bokach są guziki- zatrzaski, po trzy z każdej strony, można nie zapiąć ostatniego- nawet nieźle to wygląda

Madziulla pisze:koszulkę nr 35 poproszę

musia pisze:Czy mogłabym prosi konkretny wymiar spodni (21)
w pasie i biodrach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość