OKI pisze:Ja o swoich to nawet będę wręcz towarzysko źle pisaćLube sobie życie czasem ułatwić
jesli nie piszesz zle o mnie to pisz dowoli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ja o swoich to nawet będę wręcz towarzysko źle pisaćLube sobie życie czasem ułatwić
KAsia Amy pisze:tillibulek pisze:OKI, dobry pomysl
Kasia Amy, nie, bo nie krecily sie po biurku
czyli czytają Ci w myślach![]()
no to przekichane, wszystko wiedzą!
Mała Dzikuska pisze:O, ja też tak mam i to nie tylko kotków dotyczy. Ile razy powiem, że dobrze bo "cośtam, cośtam" się poprawiło, to na pewno zaraz się to "cośtam" rozkraczy.
tillibulek pisze:
ja mowilam, ze nie moge chwalic....![]()
![]()
1. wczoraj zdjelam z opisu "kupkowy problem" - dzisiaj rano ACZKA (do tego w umywalce, czyli sprawczyni na 100% Ruby - jakby TŻ zobaczyl, to znowu bylaby gadka o slowie na R)
2. wczoraj napisalam, ze z trzech dwa kotki grzeczne, to zaraz momentalnie Zorka wylala wode w kuchni probujac utopic mysz w misce, a Rubka dzisiaj rano przeszla samą siebie, bo wliezła pod łóżko i o 4.00 nad ranem zaczela udawac kornika![]()
![]()
skrob, skrob... skrob, skrob.... i tak w kolko....
pozniej okazalo sie, ze jej dzialalnosc miala na celu wydobycie zabawek, ktore sie pod lozkiem spotkaly na imprezce
.......
3. wyjete spod lozka zabawki porwala Zorka, wskoczyla z nimi na lozko i zaczela sie zaciekle rzucac po calej koldrze, drapiac przy tym posciel niemilosiernie
pierdziele, wiecej nie chwale
kalair pisze:Cześć Tileczku i kotusie!![]()
miniboni17 pisze:Hejeczka Tilku,proszę wygłaskać futerka od cioteczki,szczególnie moją ulubienicę Zoreczkę![]()
Ps.pomarańczowa Acana też zasmakowała moim koteckom
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:
ja mowilam, ze nie moge chwalic....![]()
![]()
1. wczoraj zdjelam z opisu "kupkowy problem" - dzisiaj rano ACZKA (do tego w umywalce, czyli sprawczyni na 100% Ruby - jakby TŻ zobaczyl, to znowu bylaby gadka o slowie na R)
2. wczoraj napisalam, ze z trzech dwa kotki grzeczne, to zaraz momentalnie Zorka wylala wode w kuchni probujac utopic mysz w misce, a Rubka dzisiaj rano przeszla samą siebie, bo wliezła pod łóżko i o 4.00 nad ranem zaczela udawac kornika![]()
![]()
skrob, skrob... skrob, skrob.... i tak w kolko....
pozniej okazalo sie, ze jej dzialalnosc miala na celu wydobycie zabawek, ktore sie pod lozkiem spotkaly na imprezce
.......
3. wyjete spod lozka zabawki porwala Zorka, wskoczyla z nimi na lozko i zaczela sie zaciekle rzucac po calej koldrze, drapiac przy tym posciel niemilosiernie
pierdziele, wiecej nie chwale
U nas cisza...spokój... nuda...
tillibulek pisze:OKI pisze:Ja o swoich to nawet będę wręcz towarzysko źle pisaćLube sobie życie czasem ułatwić
jesli nie piszesz zle o mnie to pisz dowoli![]()
tillibulek pisze:
a z innej beczki, to zadam Wam to samo pytanie, ktore zadalam na watku Kasi Amy - myslicie, ze 7,5 kg suchego pokarmu zjadane przez 3 ogonki w ciagu jednego miesiaca, to duze ilosci???
wezcie pod uwage, ze one teraz zywia sie glownie suchymi chrupamiech, te ich brzuszki....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 352 gości