kinga w. pisze:Cokolwiek to jest (on, ona, pers, MCO... jak dla mnie może nawet udawać devona), jest bajecznie piękne. Boszszsz... te oczy pomarańczowe.
Miss, oddam trzy moje za ten cud - ktoś przebije?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Cokolwiek to jest (on, ona, pers, MCO... jak dla mnie może nawet udawać devona), jest bajecznie piękne. Boszszsz... te oczy pomarańczowe.
Kropeczka13 pisze:kinga w. pisze:Cokolwiek to jest (on, ona, pers, MCO... jak dla mnie może nawet udawać devona), jest bajecznie piękne. Boszszsz... te oczy pomarańczowe.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kropeczka13 pisze:jeśli "te trzy moje" to rowery czy skarpetki bądz jakieś inne cenne rzeczy a nie koty to![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:Kropeczka13 pisze:jeśli "te trzy moje" to rowery czy skarpetki bądz jakieś inne cenne rzeczy a nie koty to![]()
![]()
![]()
Przecież żartowałam!Po to był turlaczek na końcu pytania o przebicie oferty. Hmmm... Jak ostatnio dopisałam w tytule wątku Pięciokota że "oddam 5 kotów z powodu..." nawiązując do częstego pozbywania się zwierzaków z okazji macierzyństwa to się nikt nie czepnął a tu... Dobrze wiedzieć że ktoś jeszcze czuwa.
MariaD pisze:8O![]()
Można reklamować jako kremowe "MCO".![]()
Może mieć krew persa w sobie - pomarańczowe oczy, jakich nie mają MCO.
BarbAnn pisze:To się domki będą o niego bily
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 119 gości