Bubu czyli Maciek - uśmiech szczęścia :) Gabi ['] -pamiętamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 17:40 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

KMagda pisze:Ponoć nadaję się na posiadacza kotów :) Zgłaszam się na ochotnika do wzięcia obu kotków, ale wciąż pozostaje problem, że trafić do mnie mogą dopiero pod koniec maja, postaram się, żeby to było jak najszybciej, może uda się już po 20-tym. Czy wiadomo co z Bubu? od dłuższego czasu nie ma o nim żadnych wiadomości i aż się boję pytać...

Trzymałam kciuki ...
Bardzo się cieszę, że trafi do Magdy i w dodatku z Gabi :D
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Czw maja 06, 2010 17:50 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Cieszę się bardzo :D
i... Dulencjo, czy Twoja propozycja jest aktualna?

Dulencja pisze:Jeśli zabrałabyś oba kotki, zabrałabym i przetrzymała dla Ciebie i Bubu :wink:

Też się martwię o Bubu :oops: :(
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw maja 06, 2010 18:10 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Mogę się tak po cichutku ucieszyć???-tak naprawde po cichutku? :oops:
I :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: z całej siły zaciskam!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 06, 2010 18:15 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

KMagda pisze:Ponoć nadaję się na posiadacza kotów :) Zgłaszam się na ochotnika do wzięcia obu kotków, ale wciąż pozostaje problem, że trafić do mnie mogą dopiero pod koniec maja, postaram się, żeby to było jak najszybciej, może uda się już po 20-tym. (...)

Co za cudowne wieści!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw maja 06, 2010 18:43 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

KMagda kotam cibie :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 06, 2010 18:58 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

wspaniała wiadomość :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 06, 2010 19:57 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

tamiss pisze:
KMagda pisze:Ponoć nadaję się na posiadacza kotów :) Zgłaszam się na ochotnika do wzięcia obu kotków, ale wciąż pozostaje problem, że trafić do mnie mogą dopiero pod koniec maja, postaram się, żeby to było jak najszybciej, może uda się już po 20-tym. (...)

Co za cudowne wieści!

:ok: :ok: :ok:
trzymaj się Bubuś- domek już blisko :D
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Czw maja 06, 2010 20:11 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

to co w koncu?? Dulencja bierze Bubusia na TDT???

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 06, 2010 20:15 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

tillibulek pisze:to co w koncu?? Dulencja bierze Bubusia na TDT???

Z tego co pisała na swoim wątku chyba tak ;) Ale ja nic nie mówię, bo nie wiem jakie są dokładnie ustalenia.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 06, 2010 21:02 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

:dance: wiadomosc co najmniej wypasiona!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw maja 06, 2010 21:26 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

suuuuper :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw maja 06, 2010 22:56 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

tamiss pisze:

Co za cudowne wieści!

Ooo kurde jak dobrze przeczytać takie wieści przed samym snem,ale mi się gęba cieszy :piwa:
KMagda :aniolek: :aniolek: :aniolek:

Już oczami wyobraźni widzę fotki szczęśliwych rozluzowanych kotków
Po raz kolejny widzimy,że forum miau jest wielkie :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 07, 2010 0:06 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dziewczyny, nie dam rady. Gabusia jest w złym stanie psychicznym, chowa się, ucieka, siedzi na lodówce lub w kanapie choć w łazience ma o niebo lepsze warunki, ale łazienka jest zamknieta, co w Gabi budzi przerażenie.. Gdyby jeszcze tak Bubu zareagował... Nie byłabym po prostu w stanie poświęcić obu kotom tyle czasu, na ile zasługują...ile potrzebują... Gabusię trzeba za każdym razem wyciągać ze skorupki, bo co mi się wydaje, że jest lepiej to po paru godzinach jesteśmy w punkcie wyjścia..

Gabusia je, ale wyłacznie convę miesną a i tego trzeba dopilnować... Nie wiem czy się załatwiła, przy mnie na pewno nie... Jutro wymyślę jej jakąś kuwetkę nalodówkową...

Z Gabi jest nie najciekawiej... Gdybym była pewna, że przyjście Bubu poprawi jej stan, ok. Ale jak przyjdzie Bubu i zajmie jej miejsce na lodówce... Gabi zamieszka w kanapie. Bo tylko te dwa miejsca sama wybrała.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt maja 07, 2010 5:23 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Biedne koty, najgorsze, że Gabi pomimo, że jest trudna to jednak pewnie w glębi duszy zadomawia się u Ciebie powoli a tu za chwilę kolejna przeprowadzka: podróż, nowy dom, ludzie, zwierzęta :( Jak można było tak z tymi kotami postąpić :cry: Proszę, niech ktoś napisze co u Bubu? może jednak znalazłby się ktoś kto przygarnąłby go na te kilkanaście dni? aha, Dulencja, a jak Gabi reaguje na inne koty, i one na nią?
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pt maja 07, 2010 6:04 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

No kurczę,a już tak sie wszystko zaczynało układać :( :( :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]