SPINACTIVE ORTEZA LĘDŹWIOWO-KRZYŻOWA.Na zadluzenie.KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 16:39 SPINACTIVE ORTEZA LĘDŹWIOWO-KRZYŻOWA.Na zadluzenie.KONIEC

Ta aukcja to pomoc dla trzech zadluzonych kotek.

Dla Uszko, Amber i Szarotki.

Obrazek Uszko to młodziutka drobniutka koteczka ze zdeformowanym jednym uszkiem. Przebywa w lecznicy od dwoch miesiecy.
Znaleziono ją w piwnicy jako ciężarną kotkę. Od kilku dni bezskutecznie rodziła. Była bardzo słaba. Uszko natychmiast trafiła do kliniki na stół operacyjny.
Okazało się, że płody były już dawno martwe, w stanie rozkładu, z dużą ilością ropy.
Mimo natychmiastowej reakcji, kroplówek, mocnych antybiotyków, kilka dni po operacji, stan kotki pogorszył się - stwierdzono sepsę.
Koteczka walczyla o zycie prze z kilka dni. W koncu nastapil przelom.
Kotka wraca do zdrowia.
Trzymamy kciuki za dalsza poprawe stanu zdrowia.

dlug w lecznicy wynosi okolo 800zl :(
watek Uszko TUTAJ

Obrazek Amber trafiła do schroniska z guzami listwy mlecznej . Szybko złapała koci katar. Doszła też biegunka.
Przeszla dwie operacje usunięcia listwy mlecznej, oraz sterylizacje. Leczenie kataru długo trwało ale w końcu się udało. Biegunka także minęła ale musi jeszcze dostawać karmę Intestinal RC.

dlug w lecznicy ok 870zl
watek Amber TUTAJ

Obrazek Szarotka została znaleziona w piwnicy przez pewną Panią, która zaniosła ją do lecznicy.
Kotka leżała w bezruchu, nie reagowała na nic, to wzbudziło podejrzenia, że jest chora.
Trafila na pelna diagnostyke. Na szczęście okazało się, że jest zdrowa, paraliżował ją strach.
Szarotka zostala zaszczepiona i wysterylizowana.

dlug w lecznicy ok 486zl
watek Szarotki TUTAJ

Oferuje:

SPINACTIVE ORTEZA LĘDŹWIOWO-KRZYŻOWA

firmy QMED
Numer katalogowy: DRQH0A

rozmiar 4
obwod pasa 90,0 - 105,0

Obrazek

Zastosowanie:
Orteza/sznurówka wspomagająca proces leczenia i rehabilitacji w przypadku urazów, chorób i dysfunkcji stawów miedzykręgowych, krążka międzykręgowego, przyczepów mięśniowych oraz więzadeł odcinka lędźwiowego i przejścia lędźwiowo - krzyżowego kręgosłupa.

Ostre i podostre bóle lędźwiowe, dyskopatia, rwa kulszowa, bolesne zwyrodnienia kręgosłupa, zespoły przeciążeniowe, stabilizacja okolicy lędźwiowej po zabiegach operacyjnych trakcie leczenia czynnościowego, zaburzenia napięcia mięśniowego powłok brzusznych (interwencja chirurgiczna, zagrożenie przepuklinami).

Cechy produktu:
wykonana z elastycznych dwukierunkowo rozciągliwych taśm, cztery półelastyczne stalki zapewniające bierną stabilizację, materiał oddychający, umożliwiający odprowadzanie ciepła i wilgoci, system wyczepialnych taśm dodatkowych umożliwiających regulację docisku grzbietowego i kierunku działania, dynamicznej korekty postawy.

Produkt raz uzyty.
Wyprany.
Stan bardzo dobry.

wartosc przedmiotu 150zl

cena "kup teraz" 100zl

kupila mamut za 100zl :1luvu:

Ze wzgledu na to ze prowadze kilka aukcji, prosze by koszt przesylki pokryl kupujacy.

Jest mozliwosc dostawy bezposredniej w Warszawie, lub gdzies na trasie z Bielska do Warszawy.

Dziekujemy za udzial w aukcji Obrazek
Ostatnio edytowano Czw maja 06, 2010 22:08 przez natur11, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Czw maja 06, 2010 18:02 Re: SPINACTIVE ORTEZA LĘDŹWIOWO-KRZYŻOWA. Na zadluzenie.

Witam,
to ja poproszę.
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Czw maja 06, 2010 18:02 Re: SPINACTIVE ORTEZA LĘDŹWIOWO-KRZYŻOWA. Na zadluzenie.

Mogę zareklamować :D bo używam dokładnie takiej:przy odkurzaniu,pracach w ogrodzie,dźwiganiu,gdybym nie używała tego pasa na drugi dzień nie mogłabym wstać z łóżka przez ból kręgosłupa. Od kilku lat i po wielu,wielu praniach zachował swój rozmiar i rozciagliwosć.
Polecam.
Legnica

Post » Czw maja 06, 2010 21:11 Re: SPINACTIVE ORTEZA LĘDŹWIOWO-KRZYŻOWA. Na zadluzenie.

mamut pisze:Witam,
to ja poproszę.

dziekuje :)

natur11

Post » Czw maja 06, 2010 21:13 Re: SPINACTIVE ORTEZA LĘDŹWIOWO-KRZYŻOWA. Na zadluzenie.

Legnica pisze:Mogę zareklamować :D bo używam dokładnie takiej:przy odkurzaniu,pracach w ogrodzie,dźwiganiu,gdybym nie używała tego pasa na drugi dzień nie mogłabym wstać z łóżka przez ból kręgosłupa. Od kilku lat i po wielu,wielu praniach zachował swój rozmiar i rozciagliwosć.
Polecam.

dziekuje za rekomendacje :)

ja mam podobny
po tym jak rok temu wyladowalam w szpitalu po urazie kregoslupa, teraz uzywam go, gdy mam prace ktora wiaze sie ze schylaniem i podnoszeniem

natur11